fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Lundi - Samedi – 8:00 – 18:00
Dimanche – 8:00 – 14:00

Pensées de Nos Invités

Sevgi Tişkaya Özer

Arkadaşım mide ameliyatı oldu.Şimdi çok fit ve vücudu çok güzel. Çok memnun kendisi .kesinlikle tavsiye ederim.

Rachèl van Koot

Ik heb 20 zirkonium kronen laten plaatsen in instanbul via health and beauty travel, super blij mee!!!! Alles wordt perfect geregeld van a tot z. De kliniek waar je wordt geholpen is top! Super aardige mensen met veel kennis! En een speciaal bedankje voor Alper! Hij staat altijd voor je klaar, van naar de tandarts gaan tot ‘s avonds gezellig een drankje doen! Zeker een aanrader Voor iedereen die overweegt om naar instanbul te gaan, zeker doen via health and beauty travel, ze hebben een hart van

Richelle Voor

17 Januari ben ik geopereerd in Istanboel. De hele reis en operatie is van het begin tot het einde verzorgd door Health & Beauty Travel. Ik kan niet anders dan alleen maar lovend zijn hoe Sema, Tayyip en Tugba het voor ons geregeld hadden. Ik ben op mijn gemak gesteld, ik voelde me erg gespannen voor de operatie (Mommymakeover) maar na alle goede uitleg van de dokter en Sema had ik al het vertrouwen dat het goed zou komen. De verzorging in het ziekenhuis was perfect zoveel handen aan bed, ik hoefde niet eens te bellen of ze waren er al. Heel anders dan mijn ervaring in Nederland, waar je soms een half uur moet wachten om naar het toilet te mogen. De transfers waren top geregeld, je kwam overal heerlijk op tijd. Het hotel was netjes en lekker om de dagen na de operatie in te verblijven. Het bed lag ook lekker met de nodige extra kussens. Het eten was heerlijk en goedkoop! Supermarkt naast de deur voor de extra eiwitten en watertjes. Ik kwam voor een operatie, maar al met al voelde het als een kleine vakantie Het contact via de app met H&BT vond ik heel prettig, er werd op al mijn vragen snel gereageerd ipv dat ik steeds langs moest komen voor een consult. Mocht ik besluiten om in de toekomst nog iets op cosmetisch gebied aan mezelf e laten doen, zou ik zeker weer reizen met Health & Beauty Travel. Sema, Tayyip en Tugba heel erg bedankt dat jullie er voor ons waren in Istanboel en tot ziens

Degee Roy

Super ervaring gehad in Istanbul. De operatie werd uitvoerig doorgesproken en in het ziekenhuis kregen we een privékamer. Het is zeker een grote aanrader voor welke ingreep dan ook want tijdens ons verblijf in het super mooie hotel hebben we kennisgemaakt met medereizigers die elk een andere operatie ondergingen. In het hotel mèt skybar (waar het super goedkoop is om te dineren, tussen de €5,- en €7,50 voor een hoofdgerecht) kan je heerlijk tot rust komen. De transfers van en naar het hotel of ziekenhuis, onderzoeken en het contact met de arts is goed geregeld. Er is altijd een Nederlands-Turks sprekende begeleiding aanwezig. Mijn complimenten aan dit team. Nu sparen voor de volgende trip. Tot snel!

Gertie Verstappen Schaefer

Deze mensen zijn mensen met een hart van goud Doen & regelen echt alles voor je! Ik voel me al een stuk zelfverzekerder door de goede en zeer kundige artsen. De enige tip die ik voor mensen heb is zorg dat er begeleiding voor jezelf te ondersteunen mee gaat. De mensen van Health & Beauty Travel hebben mijn gestolen!

Saïda Adïas

In 1 woord een dikke 10 !!! Deze mensen hebben een hart van goud en geven om je.. ze doen er alles aan om je op je gemak te voelen ! Ik schrijf normaal geen reviews, maar dit is wel het minste wat ik terug kan doen voor deze lieve mensen..! Ik raad dit iedereen mocht je een operatie of wat dan ook overwegen, spijt krijg je zeker niet met ze !!! Van A tot Z alles in de puntjes geregeld je wordt letterlijk in de watten gelegd door ze

Esther De Graaf

Fantastische begeleiding van Nederland tot in Istanboel. Goede kliniek, schoon , lieve mensen. Veel aandacht van de betreffende chirurg. Komt elke ochtend even langs. Bijzonder geïnteresseerd. In Istanboel ben je geen nummer maar een mens. Goede begeleiding ook na de operatie! En ook weer in Nederland. Er staat altijd iemand klaar wanneer er vragen zijn. Via een whatsapp groep kunnen we vragen stellen aan de chirurg, diëtiste in Istanbul. En natuurlijk dag en nacht aan Sema van H&B. Echt top klasse! Aanrader!!!

Ginger Ensing

Twee weken geleden begon onze reis na Istanbul! Na een fijn consult werd mijn vertrouwen gewonnen wat ik helaas door vorige operatie kwijt was.Al mijn angsten werden beantwoord als ik vragen had zelfs snachts! Eenmaal aangekomen super behandeld geworden en er werd aan alles gedacht van 1/10 Super mooie transfers super mooi hotel en hele goede zorg door een team dat je begeleid de hele trip. Ik kan je vertellen ik moest zelfs huilen bij afscheid gewoon omdat het een grote familie is die echt alles voor je over heeft. Ook de begleiding die je zelf meeneemt komt totaal niks te kort! Operatie is goed verlopen en kan nog niet geloven dat mijn hele leven al veranderd is laat staan het eindresultaat. De nazorg word goed geregeld en er word contact met je gehouden over hoe het met me gaat en of alles goed is. Dikke 10+ voor de zorg echt bedankt voor de hele goede ervaring en al jullie liefde!

Jamylee Meijsen

Vanaf het begin zoooo goed geholpen door deze organisatie. Geen enkel slecht woord aan toe te voegen. Vanaf de aankomst in Turkije nog net niet op handen en voeten gedragen. De service is SUPER. In het ziekenhuis zijn we continu zoooo goed verzorgd Ed. Echt geen opmerking komt hieraan te pas. Na de operatie ook continu goed verzorgd. Ging je een blokje lopen op de gang, stond er al direct iemand voor de deur om je kamer schoon te maken en je beddengoed te verschonen. Ondanks dat ik twijfelde over mijn beslissing ben ik heeeeeeel blij dat ik deze stap gezet heb. Ik ben hierdoor de organisatie en de mensen in het ziekenhuis eeuwig dankbaar voor het geven van een “nieuw leven”

Issy El

Ik heb 26 kronen laten zetten waarvan 4 implantaten, ik dacht dat ik nooit de resultaten zou krijgen als dat ik dacht, ik zat vol spanning Maar wonder boven wonder hebben zij het voor elkaar gekregen om mijn droom waar te maken, ik kan ze niet genoeg bedanken hoe blij ik ben met het resultaat omdat mijn tanden er niet uit zagen, Mensen ik raad jullie aan als jullie je tanden willen laten doen doe dat dan bij healthandbeautytravel, top mensen en je maakt nog een reisje mee wie wilt dat nou niet !

Cathlin Frusch

Heel tevreden over Health and Beauty travel! Een professioneel bedrijf waarin je van A tot Z begeleid wordt door een turks/nederlands sprekend persoon. Het verblijf daar is prachtig. Ziekenhuis en personeel is top. Schoon mooi en een veilig klimaat om in te herstellen. Ben echt mega blij met het resultaat en ook wanneer je thuis bent wordt er nog goed contact gehouden over je herstel en behoor je tot de familie van health and beauty travel.

Kaya Beauty

1 jaar geleden heb ik een maagverkleining gehad, ik ben nu 35 kilo afgevallen, dankzij sema was ik in goede handen. Ik ben zo blij dat ik hier voor gekozen heb! Ik kon voor al me vragen terecht bij sema. Sema heeft me ook zoveel gesteund! Dankjewel voor alles jullie zijn zeker een aanrader!

Zeinab Cherri

Let me start off by saying the owners and workers for health and beauty travel are beyond amazing and caring. I live in The United States from Michigan and I’ve always wanted to perform liposuction with BBl in turkey but I never knew how the process starts. When I first started communicating with Health beauty and travel (Sema) who is super and sweet and caring, she assisted me through out the entire process. She literally consulted about me about surgery with every small detail and assured me with the results that I will receive. My hotel and transportation was booked through them which I didn’t even have to worry about. Once I arrived to turkey, healthy beauty and travel did all the work for me. I went through surgery without any hardships, and Sema even looked over me the entire trip which was super sweet of her. I’m sooo happy about my results and I can’t wait for my recovery time so I can share pictures. Not only did I do my body with them, I also did my veneers with Alper who also works with health and beauty travel for teeth cosmetic .My teeth turned out unreal and I’m so grateful for him. Once you consider healthy beauty and travel, you will not be disappointed. This was the best experience I’ve ever had especially from a person that lives in America and does not know anything of Istanbul surgery experiences. Again thank you so much for the help and support you guys offered me and for the amazing results, can’t wait to work with you again in my upcoming surgeries. Much love!