fbpx

2023 Haartransplantatieproces En Het Proces Na Een Haartransplantatie

Road to Perfection

2023 Haartransplantatieproces En Het Proces Na Een Haartransplantatie

Road to Perfection
haartransplantatieproces en het proces na een haartransplantatie

2023 Haartransplantatieproces en het proces na een haartransplantatie

We hebben een informatief artikel opgesteld voor onze patiënten die een haartransplantatie overwegen of zich afvragen hoe het proces verloopt nadat ze een haartransplantatie hebben ondergaan.

Hygiëne staat voorop bij de regels waar de patiënt op moet letten in het proces na haartransplantatie. Was u haar met lauw water en met lage waterdruk met de speciale shampoo die u heeeft gekregen. Droogt u haar niet af met een handdoek. Hierdoor kunnen uw haarzakjes gaan bewegen. U kunt uw haar zo laten dat het vanzelf droogt.

Na een haartransplantatie dient u uw hoofd te beschermen. Zorg goed voor je hoofd, vooral als je in de auto stapt.

Probeer ten minste 15 dagen niet te roken. Roken beïnvloedt de bloedcirculatie. Het verlengt het genezingsproces van de wond.

Droogt u uw haar jaar of anderhalf niet met een föhn. De warmte van de föhn zal uw haarzakjes opwarmen. Dit kan de vorming van een gezonde haarstructuur voorkomen.

Na haartransplantatie dient u uw hoofd 1-2 maanden te beschermen tegen direct zonlicht.

Na een haartransplantatie is het belangrijk om 2-3 maanden weg te blijven van activiteiten zoals het zwembad, de zee, de sauna en het Turks stoombad, zowel in termen van infectie als in termen van gezond haar krijgen.

We raden af ​​om in de eerste plaats een hoed te dragen na een haartransplantatie. Ten minste 20-25 dagen later kunt u een hoed dragen om het beplante gebied niet te beschadigen.

Haast u niet om te sporten na een haartransplantatie. Het hebben van een hoge bloeddruk kan de beplanting beschadigen. Na 15 dagen kunt u beginnen met wandelen en lichte sporten. U moet 2 maanden wachten om gewichten op te heffen.

Wij raden u aan om minimaal 1 – 1,5 maand na de haartransplantatie geen alcohol te drinken.

Na haartransplantatie mogen chemische producten zoals gelei, haarverf, spray gedurende ten minste 3 maanden niet worden gebruikt.

Haartransplantatie Tabel

Contact