fbpx

HEUP LIPOSUCTIE

Road to Perfection

HEUP LIPOSUCTIE

Road to Perfection
heup liposuctie

HEUP LIPOSUCTIE

Wat is heup liposuctie?

Liposuctie is een vet vacuüm toepassing dat zorgt voor een permanente verwijdering van omringend vet.  Dankzij de gecontroleerde vet absorptie zien personen er slanker uit.  Liposuctie kan worden toegepast op elk lichaamsdeel. Liposuctie is een effectieve methode om af te komen van hardnekkig omringend vet. Tevens kent het een snel genezingsproces waardoor het de meest gewenste lichaamsvormingsoperatie is voor patiënten.

Omdat micro canules worden gebruikt bij liposuctie toepassingen blijven er na de operaties geen zichtbare littekens achter.  Met een verdovingsmiddel dat wordt toegepast op het gebied met een vetophoping wordt het vet in een vloeibare staat gebracht.  Op deze wijze wordt het makkelijker om het vet uit de gebieden te verwijderen.

Hoe wordt een heup liposuctie uitgevoerd?

Een heup liposuctie is anders dan die in andere gebieden.  Omdat de huid in dit gebied erg dun is en de vetlaag eenzijdig is, maakt het de behandeling moeilijker.  Daarom kan bij een normale heup liposuctie een bezen laser liposuctie of een vaser gemakkelijk worden toegepast in dit gebied.  De superdry liposuctie methode wordt gebruikt om de gewenste vorm te geven aan de benen, omdat het een behandeling zonder bloedingen is waardoor geen sprake is van zwellingen.

Een ander voordeel van de superdry techniek is het feit dat het zorgt voor een symmetrie van de benen.  Met de superdry techniek wordt het vet zonder bloedingen en chemicaliën verwijderd.  Het geconcentreerde vet dat is verkregen bij een heup liposuctie met de superdry methode kan vervolgens worden gebruikt in de vorming van de benen, cosmetische behandelingen van het achterwerk, versteviging van de borsten of verjonging van het gezicht.

Hoe wordt een bovenste heup liposuctie uitgevoerd?

Een bovenste heup liposuctie is anders dan een onderste heup liposuctie. Ten eerste zijn er gebieden die niet aangeraakt mogen worden. In plaats van een klassieke heup liposuctie wordt de Vaser 4D liposuctie methode toegepast, omdat het gebied snel loslaat en kan zorgen voor hangende lichaamsdelen.

Is het mogelijk om af te vallen met liposuctie?

Heup liposuctie wordt niet gebruikt om af te vallen. Het wordt gebruikt om af te komen van een overschot in een gebied en dient ter vorming. De veiligheidsgrens is ongeveer 5-8 liter maar het gewichtsverlies is niet zoveel. Zeker gebieden die bestand zijn tegen diëten en sporten zijn ideaal voor een heup liposuctie.

Heup liposuctie in Turkije en prijzen

De heup liposuctie operaties die een methode zijn om af te komen van vet in de heupen worden in een volledig uitgerust, eerste klas privé ziekenhuis in Istanbul, Turkije uitgevoerd.

Tijdens de organisatie van het pakket houden we rekening met de behoeften van onze patiënten.  Een hotel, vliegveld transfer, kosten voor het ziekenhuis en artsen, korset en controles zitten inbegrepen in het pakket voor een heup liposuctie.  Ook worden geen accommodatiekosten in rekening gebracht voor één persoon die met u meereist.

U kunt de prijzen op onze website raadplegen voor informatie over de prijs van een heup liposuctie.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact