fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

SIX PACK OPERATIE EN TWO PACK OPERATIE

Road to Perfection

SIX PACK OPERATIE EN TWO PACK OPERATIE

Road to Perfection
six pack operatie en two pack operatie

SIX PACK OPERATIE EN TWO PACK OPERATIE

Six pack operatie en Two pack operatie (liposuctie operatie)

Wij willen u met dit artikel meer informatie geven over de sixpack en two pack- operatie. In feite wordt deze plastische ingreep al een tijdje uitgevoerd. De six pack- operatie is een nieuwe trend operatie. In dit artikel vindt u antwoorden op al uw vragen, zoals wat is een six pack- operatie , hoe wordt het uitgevoerd, waar wordt dit uitgevoerd, wat zijn de voordelen/ nadelen en wat zijn de prijzen.

Wat is een Six pack/ two pack- operatie?

De plastische chirurgie die wordt toegepast om de 6 spieren in de buikstreek van mannen prominenter te maken, wordt Sixpack- operatie genoemd.

Bij vrouwen is deze toepassing bedoeld om de twee spieren in de buikstreek in een parallelle richting te voorschijn te halen. Deze plastische ingreep wordt Two Pack- operatie genoemd.

Wie zijn er geschikt voor een six pack of two pack operatie?

We doen allemaal zo veel moeite om af te vallen, gezonder leven of om er fitter uit te zien. We zijn allemaal wel naar sportschool gegaan of hebben een dieetprogramma gevolgd. We behalen het gewenste resultaat niet door onze genetische structuur of ons niet kunnen aanpassen aan de nieuwe voedingsschema’s.

Sixpack en  two pack- operatie is een succesvolle methode voor mensen die borst- en buikvet kwijt willen, vooral voor degenen die zo hard werken om een ​​fit uiterlijk te krijgen.

Criteria voor succesvolle resultaten in Six pack  en Two pack- operatie

Hoe wordt een sixpack- en two-pack chirurgie uitgevoerd?

Tijdens de operatie wordt er Vaser Hi-Def-technologie gebruikt. In tegenstelling tot klassieke liposuctie methodes, vormt deze technologie met behulp van ultrasone golven het lichaam. Een sixpack- en two-pack-operatie duurt ongeveer 2-3 uur. Het wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Na de operatie blijven onze patiënten één dag in het ziekenhuis.

Voor de operatie zal uw arts u onderzoeken.Aan de hand van uw lijnen op uw lichaam zal de arts de tekening maken. Hij  beantwoordt uw vragen en luistert naar uw verwachtingen. Nadat de bloedonderzoeken worden gedaan en de anesthesist u heeft gezien wordt u geopereerd.

Wat zijn de risico’s bij een sixpack- operatie (of two-pack operatie)?

Het doel van deze plastische chirurgie is om uw buikspieren zichtbaar te maken. Elke plastische ingreep heeft risico’s. Het risico op complicaties is laag bij Sixpack en twopack chirurgie. Oedeem en zwelling zijn te verwachten aandoeningen na sixpack- operatie. Na de operatie doet u een korset aan die u 8 tot 12 weken moet gebruiken (Stage 1  faja voor 7-10 dagen  en daarna een stage 2 faja).  Deze zorgt ervoor dat het lichaam het juiste vorm aanneemt en oedeem en zwellingen in korte tijd verminderd. 

Het is erg belangrijk dat u na de operatie op uw voeding moet letten en regelmatig moet sporten. Als de patiënt na de operatie een onevenwichtig dieet blijft houden, beginnen na enige tijd door gewichtstoename de buikspieren te verdwijnen door het opnieuw opslaan van vet.

Waar worden de sixpack en two pack- operaties uitgevoerd?

Zoals alle andere operaties worden de Sixpack en two pack- operaties in Istanbul, Turkije uitgevoerd. Uw operatie wordt uitgevoerd in een volledig uitgerust en ultramodern privéziekenhuis.

U moet voor deze operatie 5 dagen in Turkije blijven. De eerste nacht brengt u door in het hotel en het tweede nacht in het ziekenhuis.  De rest van de dagen verblijft u in ons hotel. Op de 4e dag vinden uw laatste controles plaats en kunt u de 5e dag naar huis vliegen.

Uw medicijnen en ‘fit for fly’ briefje krijgt u mee voor uw vertrek.

Met welke operaties kan de sixpack- operatie (twopack-operatie) gecombineerd worden?

Bij mannen wordt de operatie Gynaecomastie meestal gecombineerd met een sixpack- operatie. Bij vrouwen wordt BBL en borstoperaties gecombineerd met de twopack- operatie. In sommige gevallen hebben patiënten een verslapping in de buikstreek. In dit geval wordt het sixpack- operatie en buikwandcorrectie samen gedaan.

Wat zijn de prijzen van een Sixpack- operatie (twopack- operatie) in Turkije ?

De prijs van een Sixpack en Twopack chirurgie kan variëren afhankelijk van de arts die de ingreep zal uitvoeren en het organisatie bedrijf. De factoren die de prijs zullen beïnvloeden zijn: De ervaring van de arts, de frequentie van de sixpack- en two-pack operaties, liposuctie apparaat dat tijdens de operatie wordt gebruikt, hotel waar de patiënt na de operatie zal verblijven en de locatie van het hotel.

De meest gestelde vragen die wij krijgen zijn:

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact