fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

TANDHEELKUNDE

Road to Perfection

TANDHEELKUNDE

Road to Perfection
tandheelkunde

TANDHEELKUNDE

Tandheelkunde in Turkije

Health & Beauty Travel Dent organiseert tandheelkundige reizen voor niet alleen patiënten uit Nederland, maar over de hele wereld. Wij werken met tandartsen die de nieuwste technologieën gebruiken en altijd streven naar perfectie.

In dit artikel geven wij antwoorden op de meest gestelde vragen, zoals: Wat kosten facings in Turkije? Zirkonium kronen of facings? Hoeveel dagen moet ik in Turkije blijven voor facings? Waar moet ik rekening mee houden nadat de facings gezet zijn? Zirkonium prijs in Turkije? Wat is Smile Esthetiek/ hollywood smile? 

Waar hebben wij rekening mee gehouden bij het kiezen van onze tandarts in Turkije?

Als Health & Beauty Travel Dent is ons doel om onze patiënten te laten behandelen bij de beste tandheelkundige kliniek in Turkije. We werken samen met de meest betrouwbare tandheelkundige kliniek in Turkije.

dis estetigi

Één van de belangrijkste factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een tandheelkundige kliniek, is dat tandartsen gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Het komt vaak voor dat er uit een röntgenfoto blijkt dat de patiënt eerst andere zorg nodig heeft voordat er begonnen wordt met de hollywood smile. Wij kunnen hier gemakkelijk op anticiperen omdat er vele specialisten aanwezig zijn zoals een orthodontist, endodontoloog of een kaakchirurg. Bijvoorbeeld; u gaat naar een tandheelkundige kliniek om uw tanden te laten maken met zirkonium. Als gevolg van het tandheelkundig onderzoek is er een probleem opgetreden die alleen behandeld kan worden door een orthodontist, maar er is geen orthodontist in die kliniek. Het gevolg hiervan is dat je dan niet verder geholpen kan worden en dus weer op zoek kunt naar een ander kliniek.

Om deze reden moet de tandheelkundige kliniek over de volgende gespecialiseerde medewerkers beschikken.

Een ander punt waar we op hebben gelet bij het kiezen van een tandheelkundige kliniek in Turkije is de aanwezigheid van behandelkamers met voldoende capaciteit. Door het beperkte aantal behandelkamers kunnen afspraken vertraging oplopen en zaken gehaast worden afgehandeld. Een professionele tandheelkundige kliniek moet voldoende capaciteit hebben.

dis estetigi

Het tandtechnische laboratorium is de plek waar alle toepassingen worden uitgevoerd. De tandarts maakt uw gebitsafdruk en stuurt deze naar het tandtechnisch laboratorium. Het maakt niet uit naar welke tandarts je gaat; Als de technicus in het tandtechnisch laboratorium de tanden niet professioneel en van kwaliteitsmaterialen kan maken, zult u niet blij zijn met uw resultaat. En dus ook niet met de tandarts.

Tandtechnische laboratorium is voor ons als Health & Beauty Travel één van de belangrijkste zaken waar wij belang aan hechten. Als uw facings, zirkonium kronen of andere esthetische kronen niet zijn ontworpen in overeenstemming met uw mondstructuur, als er geen zirkonium van klasse A wordt gebruikt en als de tanden niet zijn geplakt met de meest betrouwbare tandheelkundige lijmen dan krijgt u snel problemen wanneer u terugkeert naar uw land. 

dis estetigi

Een ander punt waar we in de tandheelkundige esthetiek  rekening mee hebben gehouden is het gebruik van moderne technologie en behandelmethoden. We weten dat de behandelingsmethoden die 5-10 jaar geleden werden gebruikt en de keuzes van het coatingmodel die met oude technologie zijn gemaakt, u niet gelukkig zullen maken met uw resultaat.

Bij ons in de tandheelkundige kliniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van de modernste en meest geavanceerde technologie in Turkije, voelt u zich veilig en comfortabel alsof u thuis bent.

dis estetigi

Bij het kiezen van tandheelkundige esthetische organisaties en klinieken, hebben we de locatie gekozen waar u niet alleen uw tandheelkundige behandeling kunt doen, maar ook Istanbul, het culturele centrum van de wereld, kunt verkennen in uw vrije tijd.

De tandheelkundige kliniek bevindt zich in het centrum van Istanbul. Het ligt zeer dicht bij historische plaatsen en uitgaanscentra.

5 nachten is voldoende voor de witte tanden waar je van droomt.

Als je je tanden verbergt terwijl je lacht, als je tanden geel zijn, als je tanden slecht onderhouden zijn, als je gaten in je tanden hebt, als je scheve tanden hebt, als je helderdere, gladdere en wittere tanden wilt hebben is glimlachesthetiek/  hollywood smile perfect voor jou.

We zullen u enkele methoden voorstellen voor de behandeling van de problemen die we hierboven hebben genoemd.

Zirkonium kronen

Met zijn natuurlijke uitstraling, lichtdoorlatendheid en duurzaamheid is zirkonium een ​​van de meest gebruikte fineeropties in de tandheelkundige esthetiek. Het kan gemakkelijk worden gebruikt op zowel de voortanden als de kiezen en voor vergeelde en versleten tanden.

Klik voor gedetailleerde informatie over Zirkonium kronen.

Gelamineerde porseleinen fineertanden

Gelamineerde porseleinen facings, die worden aangebracht zonder de natuurlijke structuur van de tanden te verstoren, hebben over het algemeen de voorkeur voor voortanden. Het wordt aangebracht door op het tandoppervlak te plakken. Ondanks zijn dunne structuur is het duurzaam. Gelamineerde tandheelkundige facings , die tot de keuzes voor een geweldige glimlach behoren, creëren een natuurlijke en echte tandstructuur dankzij hun lichttransmissie.

Klik voor gedetailleerde informatie over gelamineerd porselein facings.

Tanden bleken

Om de een of andere reden verliezen onze tanden hun vroegere witheid. Het maakt niet uit hoeveel we onze tanden verzorgen en poetsen, die witheid kan niet worden hersteld. In dergelijke gevallen zijn de technieken voor het bleken van tanden iets voor u. Het zal veel gemakkelijker zijn om uw oude witte tanden te bereiken met voorkeuren voor het bleken van tanden thuis, het bleken van tanden bij de tandarts of een combinatie hiervan.

Klik voor gedetailleerde informatie over het bleken van tanden.

Prijzen facings Turkije

Voor tandheelkundige esthetiek prijzen in Turkije moet allereerst worden verduidelijkt wat de patiënt nodig heeft omdat de prijs van elke behandeling en elke gebruikte coating kan verschillen. Zirkonium kronen prijs en facings prijs zijn niet hetzelfde. Hiervoor worden de foto’s die je opstuurt beoordeeld, je klachten gehoord en het advies van de Tandartsen in Turkije ingewonnen. Op deze manier wordt prijsinformatie aan u overgedragen.

Voor tandheelkundige esthetische prijzen 2021-2022 in Turkije kunt u contact met ons opnemen via whatsapp of via de e-consult formulier die u online kan invullen. 

Waarom zijn er verschillende prijzen voor facings in Turkije

De prijzen voor facings, zirkonium of implantaten variëren in verschillende tandheelkundige klinieken in Turkije. Hier zijn een aantal redenen voor.

Al deze factoren beïnvloeden de tandheelkundige/  facings prijzen in Turkije. Niet elke tandheelkundige kliniek kan deze diensten leveren.

Als Health& Beauty Travel Dent bieden wij u alle bovengenoemde diensten volledig aan.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact