fbpx

ARM LIPOSUCTIE

Road to Perfection

ARM LIPOSUCTIE

Road to Perfection
arm liposuctie

ARM LIPOSUCTIE

Arm liposuctie

Een liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij het vet in bepaalde lichaamsgebieden, dat niet weggaat met diëten en sporten, wordt verwijderd.  Liposuctie wordt met name gebruikt in de billen, benen, buik en armen en kan worden gecombineerd met verscheidene plastische chirurgie operaties.

De armen kunnen met gewichtsverlies, gewichtstoename en veroudering hun gezonde vorm verliezen.  Het vet in de armen is daarnaast ook erg bestand tegen diëten en sporten.  De huid in de armen, waarvan de vorm niet kan worden veranderd, kan met de tijd gaan hangen.  Om hier vanaf te komen is de arm liposuctie een succesvolle methode.  Met een arm liposuctie krijgen de armen een strak en gezond uiterlijk.

Voor de arm liposuctie (vet verwijdering)

Een liposuctie (vet verwijdering) wordt niet gebruikt in de behandeling van obesitas en dient dus niet ter verlies van gewicht.  Patiënten die een arm liposuctie willen ondergaan, dienen hier rekening mee te houden en hun verwachtingen zodanig bij te stellen.  Op dezelfde wijze dient de patiënt ook te worden geïnformeerd over de mogelijke uitkomsten van de operatie door de chirurg.

Voor de arm liposuctie spreekt de chirurg met de patiënt zodat kan worden vastgesteld op welke gebieden in de arm liposuctie zal worden toegepast.  Daarna wordt een datum geprikt voor de operatie.

Er zijn dingen waar de patiënt op moet letten voor een arm liposuctie. Daar dient over te worden gesproken met de art.

Het arm liposuctie (vet verwijdering) proces

Een arm liposuctie wordt uitgevoerd door achter de elleboog en de oksel een opening van een halve centimeter te maken. De arm liposuctie duurt gemiddeld 1-2 uur, afhankelijk van de hoeveelheid vet in de armen en de toepassingsmethode. De operatie kan onder algemene of lokale anesthesie plaatsvinden naargelang de grootte van het toepassingsgebied en de wensen van de chirurg.

Na de arm liposuctie (vet verwijdering)

Veel personen kunnen na een arm liposuctie dezelfde dag nog worden ontslagen. Binnen 1-2 dagen begint het herstel van iemand die een arm liposuctie heeft ondergaan. Na ongeveer 2 weken kunnen patiënten hun dagelijkse leven voortzetten. Daarnaast worden ook geen grote openingen gemaakt en wordt het vet verwijderd met canules waardoor het herstel snel verloopt. Dankzij de toepassingsmethode blijven er ook geen ernstige littekens achter op het lichaam.

Prijzen van een J plasma en liposuctie behandeling in Turkije

De nieuwe J plasma methode is een geweldige optie voor de armen.  De J plasma behandeling die wij in Turkije toepassen, kan na een vaser liposuctie mogelijk hangend vel in de armen voorkomen.  De J plasma behandeling duurt ongeveer 1 uur, waarna de armen strakker worden.  Zo wordt een strakke vorm verkregen.

Hotel, vliegveld transfers, ziekenhuis, korset, medicijnen zijn inbegrepen bij de prijs voor een arm liposuctie.  Indien J plasma wordt toegevoegd, zal de prijs veranderen.  Avondeten en persoonlijke benodigdheden zijn niet inbegrepen bij de prijs.  U kunt onze website raadplegen voor de prijzen van vaser liposuctie voor de armen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact