fbpx

ELIPSE MAAGBALLON (SLIKBARE MAAGBALLON)

Road to Perfection

ELIPSE MAAGBALLON (SLIKBARE MAAGBALLON)

Road to Perfection
elipse maagballon slikbare maagballon

ELIPSE MAAGBALLON (SLIKBARE MAAGBALLON)

Elipse Maagballon (Slikbare Maagballon)

De elipse slikbare maagballon is een nieuwe methode die helpt bij het afvallen. De slikbare elipse maagballon, die veel voordelen heeft, is een korte procedure die het gemakkelijk maakt om je aan te passen aan dieetprogramma’s en je in staat stelt om in korte tijd terug te keren naar je dagelijkse leven.

Hoe werkt de Elipse Maagballon?

Het doel van de Elipse maagballon is om het gevoel van verzadiging te geven met de ballon opgeblazen in de maag en om het hongergevoel te onderdrukken.

Voor wie is Elipse Slikbare Maagballon Niet geschikt?

Wat zijn de voordelen van Elipse Maagballon?

Elipse maagballon heeft veel voordelen.

Val je af met een Elipse maagballon?

Of je met een Elipse maagballon zult afvallen is eigenlijk volledig in de eigen handen van de patiënt. Dit kan per patiënt verschillen. Over het algemeen is het de bedoeling om 15-20% van uw gewicht te verliezen. Dit kan echter worden gepland met de body mass index van de persoon. Mensen met een hoge gewichtsverhouding zullen meer gewicht verliezen dan een slankere patiënt.

Afgezien van al deze bovengenoemde percentages, is ons doel de patiënt te helpen met een goed programma voor gewichtsverlies. Alleen de elipse maagballon is misschien niet genoeg voor patiënt zijn normale gewicht te bereiken. Dit proces moet worden aangevuld met regelmatige voedings- en dieet programma’s die geschikt zijn voor de patiënt.

Zal ik moeite hebben met het doorslikken van een Elipse-maagballon?

Het aantal patiënten dat moeite heeft met het doorslikken van een elipse ballon is klein. Gewoonlijk wordt de elipse ballon in 1-2 pogingen ingeslikt. Echter, patiënten die moeite hebben met slikken en patiënten die moeite hebben met het slikken van normale medicatie dienen deze situatie te melden aan onze assistentes bij het maken van de afspraak.

Zijn er problemen na de Elipse-maagballon?

Zoals bij alle ballon toepassingen, kunnen in de eerste drie dagen maagpijn en kortdurende krampen optreden. Misselijkheid, braken kan optreden. Dit zijn de waarschijnlijke situaties. Het komt niet bij elke patiënt voor. U kunt het recept van uw arts gebruiken om deze problemen te voorkomen.

Het aanbrengen van een Elipse ballon is comfortabeler dan het aanbrengen van een andere maagballon. De bovengenoemde symptomen komen minder vaak voor.

Hoe verloopt de voorbereidingsfase voor de Elipse-ballon?

Er zijn verschillende voorbereidende stappen voor het aanbrengen van een inslikbare elipse ballon.

Hoe werkt de Elipse ballon?

Nadat de nodige voorbereidingen zijn getroffen voor het aanbrengen van de Elipse maagballon, duurt dit ongeveer 15 minuten. Vóór de Elipse maagballon zal uw arts u het proces nogmaals uitleggen. De Elipse ballon capsule, die aan het uiteinde een dunne kabel heeft, wordt door de patiënt met behulp van water ingeslikt.

Maag röntgenfoto’s worden gemaakt om te zien of de ingeslikte ballon zich in de juiste positie in de maag bevindt. Het röntgen resultaat wordt onderzocht en nadat is vastgesteld dat het zich op het juiste punt bevindt, wordt de capsule opgeblazen met zijn speciale vloeistof. De uiteindelijke controle van de ballon, die gevuld is met 550 cc vloeistof, wordt nogmaals gecontroleerd door middel van een maag röntgenfoto.

Nadat de locatie is goedgekeurd door de arts, wordt de kabel die op de capsule is aangesloten, teruggetrokken. Na de procedure krijgt de patiënt een speciale weegschaal. Met deze weegschaal, die je bedient met de applicatie op je telefoon, houd je je gewicht bij. Na de procedure wordt een recept door de arts aan de patiënt gegeven.

Na het aanbrengen van de Elipse ballon krijgt de patiënt een driedaags dieetprogramma.

Hoe komt de Elipse maagballon eruit?

De Elipse maagballon zal na ongeveer 4 maanden oplossen en met de ontlasting uit uw lichaam worden uitgescheiden. De meeste patiënten voelen het misschien niet. Sommige patiënten kunnen zien dat het met hun ontlasting eruit is gekomen. Er is geen pijn of een probleem tijdens de ontlasting.

Ben je weer aangekomen?

Deze situatie is volledig in handen van de patiënt. Elipse ballon applicatie is een applicatie die je volhoudt en het hongergevoel vertraagt. Zolang u onregelmatig blijft eten, loopt u het risico weer aan te komen, zoals bij alle operaties voor gewichtsverlies.

Elipse Ballon en Afslan spuit Saxenda Combinatie

Tegenwoordig kunnen sommige behandelingen worden gecombineerd met een elipse ballon. Uw arts kan u saxenda aanbevelen, een afslank spuit, na de procedure van de elipse maagballon. Er worden succesvolle resultaten behaald met Saxenda, dat vooral wordt aanbevolen voor patiënten met overgewicht.

Saxenda, dat bekend staat als de afslank spuit, is vergelijkbaar met een insuline injectie. Uw arts kan een recept uitschrijven door u gedetailleerde informatie over het onderwerp te geven na de elipse ballon. Afgezien hiervan kunt u gedetailleerde informatie over de Saxenda afslank spuit krijgen via onze WhatsApp-lijn of door rechtstreeks te bellen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact