BBL

BBL
BBL 1

Brazilian Buttock Lift / BBL

De Braziliaanse bil lift is een chirurgische ingreep die zorgt voor vollere en mooi gevormde billen. Het doel is om de billen strakker te maken en op te vullen. De verhouding tussen de billen, de taille en heupen verbetert ook door deze ingreep.

 

Bilcorrectie kan worden uitgevoerd bij mensen wiens heuplijnen niet zichtbaar zijn, onbepaalde lichaamslijnen hebben waardoor kleding niet goed past of mensen die kleine en platte billen hebben.

 

“De Braziliaanse bil lift operatie wordt gedaan in Turkije. Een geweldig team verwelkomt u voor een bilcorrectie in Istanbul, wat in elk opzicht voordeliger is.”

Over de BBL operatie

Bij Brazilian Buttock Lift is ons doel niet alleen om vet te injecteren en te vergroten want bil-operaties die met een dergelijke gedachte worden uitgevoerd, zullen ongewenst resultaat opleveren. Daarom is het noodzakelijk om het lichaam als geheel te nemen en in verhouding te beoordelen. De verwachtingen, wensen, problemen van de patiënt worden met de arts geëvalueerd en er wordt in overleg met de patiënt gehandeld.

 

De bedoeling van de Braziliaanse bil lift is een natuurlijke uiterlijk behouden.

 

Het doel van de operatie is dat de billen meer verhoogd, voller en de lijnen die soepel en vrouwelijk zijn op de voorgrond treden.

De chirurgische BBL ingreep

Voor de operatie zal uw plastisch chirurg naar uw kamer komen en u vertellen over de gebieden waar vet wordt uitgezogen. Met behulp van tekeningen op het lichaam, bepaalt de arts uit welke delen vet wordt uitgezogen met liposuctie en in welke delen van de billen deze wordt ingespoten.

 

“Braziliaanse bil lift operatie wordt in Turkije uitgevoerd onder algehele anesthesie. De patiënt voelt geen pijn tijdens de operatie. ”

 

De operatie start met liposuctie. Nodige vetten worden gewonnen met behulp van liposuctie uit de voorste buikwand, zwembandjes en rug. Het belangrijkste  is niet alleen om het vet te verwijderen dat in de billen moet worden geïnjecteerd, maar om liposuctie op een zodanige manier uit te voeren dat het lichaam de vorm van een zandloper aanneemt of de lichaamslijnen die de patiënt wil. Hiervoor moet de gezondheidstoestand van de patiënt niet worden genegeerd. Tijdens de liposuctie ingreep bepaalt de arts hoeveel vet kan worden uitgezogen volgens de gezondheidsstatus van de patiënt.

 

De verplaatste vetten zijn verrijkt met stamcellen om te worden geïnjecteerd.

 

De BBL operatie kan gemiddeld 2 tot 4 uur duren. Na de operatie is de patiënt gekleed in een korset. Het is noodzakelijk om drains te dragen om de vloeistof die voor de liposuctie in het lichaam wordt gespoten gemakkelijker te verwijderen. U krijgt een speciale kussen voor de billen die wordt gebruikt om comfortabeler te liggen en om de vetten gelijkmatig te verdelen.

 

Uw maaltijd wordt ongeveer 4 tot 6 uur na de operatie gebracht. Het is normaal om lichte pijn te hebben. Deze periode kan gemakkelijk worden overwonnen met pijnstillers.

 

Bij Braziliaanse bil lift operaties moet u 1 nacht in het ziekenhuis overnachten. Als uw arts het nodig vindt, kunt u nog een nacht blijven. De volgende dag worden uw laatste controles gedaan door de plastisch chirurg.

BBL 2
BBL 1

Whatsapp Contact

De herstelperiode na Braziliaanse bil lift

Het korset (faja) 1e stage moet 1 week na de operatie gedragen worden. En het Faja 2e stage moet 3 maanden na de operatie gedragen worden en tussentijds moeten worden ingenomen. Het duurt 4 tot 6 maanden om het vocht in het lichaam volledig kwijt te raken. Op de tweede/derde dag van de operatie begint u met uw dagelijkse activiteiten.

 

U kunt een week na de operatie beginnen met wandelingen. We raden aan om ongeveer na2 maanden te beginnen met sporten.

Hoeveel dagen moet ik in Turkije verblijven voor de Braziliaanse billift?

U moet 5 á 6 dagen overnachten in Turkije voor de BBL operatie. U moet op de dag van uw operatie overnachten in het ziekenhuis. Andere dagen verblijft u in een hotel, die is geregeld door ons. 3 dagen na de operatie wordt uw laatste controle gedaan en wordt het operatieproces beëindigd.

Verdwijnt het vet in mijn billen?

Na een Braziliaanse buttock lift wordt er verwacht dat een deel van de in de bil geïnjecteerde vet gaat smelten. Om deze reden brengen onze plastisch chirurgen de benodigde vet over naar de billen rekening houdend met de smeltsnelheid. Bilcorrectie kan worden herhaald als de patiënt hier de komende jaren om vraagt.

Blijf ik littekens houden?

Er worden geen insnijdingen gemaakt in het lichaam tijdens de Braziliaanse bil lift. Vet wordt uit de bepaalde gebieden genomen met zeer dunne canules verbonden met een liposuctie-apparaat. Deze vetten worden opnieuw in de billen geïnjecteerd met zeer dunne canules. Om deze reden zullen de littekens in zeer korte tijd beginnen te verdwijnen.

BBL 1

Whatsapp Contact

Voor wie is een Braziliaanse Buttock lift operatie geschikt?

Braziliaanse biloperaties kunnen worden uitgevoerd bij mensen met kleinere billen, mensen die niet de nodige vorm tussen de rug en de billen hebben, mensen met slappe en platte billen. Vrouwen en mannen die meer lichaamscontouren en strakkere billen willen hebben, kunnen deze operatie laten doen.

Is de Brazilian buttock lift geschikt voor slanke mensen?

Bilcorrectie kan op twee manieren worden gedaan. Wij maken Braziliaanse billen met vet-injectie voor een natuurlijkere uitstraling. De patiënt moet voldoende vet in het lichaam bevatten. Als voldoende vet niet uit de patiënt kan worden ingenomen, kan de operatie niet worden doorgaan. Een andere methode die we gebruiken voor slanke patiënten zijn bilimplantaten.

Waarom doen wij de Braziliaanse billift in Turkije?

Er zijn vele redenen waarom we de chirurgische ingreep in Turkije doen. Al deze redenen geven u een voordeel. Laten we aantal voordelen opsommen.

  1. De prijs van de plastische chirurgie in Turkije is goedkoper dan in veel Europese en overige landen. Het wisselkoersverschil geeft u een groot prijsvoordeel.
  2. Gezondheid organisaties in Turkije worden uitgevoerd door professionele teams. Ervaren zorgadviseurs en organisatieteams zorgen voor een goedlopende zorgreis.
  3. Turkije behoort tot de top drie van de wereldranglijst met zijn volledig uitgeruste ziekenhuizen en plastisch chirurgen.
  4. De hotels waar wij in Istanbul verblijven, zijn comfortabel zodat u zich thuis voelt. U kunt ook de tijd nemen om de historische bezienswaardigheden van Istanboel te bezoeken.

De Brazilian Butt Lift prijzen

De operatie die wij in Turkije uitvoeren, bieden wij u als een pakket. Dit pakket omvat hotel, vip-transferservice van en naar Airport, uw arts, medicijnen, korsetten die u na de operatie zult dragen. Uw operatie wordt uitgevoerd in een A klasse ziekenhuis.

 

U kunt het chirurgiepakket aanpassen aan uw eigen behoeften en eisen. Hiervoor kunt u deze verzoeken doorsturen naar onze gezondheidsassistenten via WhatsApp of directe telefoon. Naar aanleiding van de voorkeuren wordt uw pakketprijs duidelijk. U kunt de prijs van de Braziliaanse billift direct navragen via onze contactnummers.

Boekafspraak

Whatsapp Contact