fbpx

BBL

Road to Perfection

BBL

Road to Perfection
bbl brazilian butt lift

BBL

Brazilian Buttock Lift / BBL

De Braziliaanse bil lift is een chirurgische ingreep die zorgt voor vollere en mooi gevormde billen. Het doel is om de billen strakker te maken en op te vullen. De verhouding tussen de billen, de taille en heupen verbetert ook door deze ingreep.

Bilcorrectie kan worden uitgevoerd bij mensen wiens heuplijnen niet zichtbaar zijn, onbepaalde lichaamslijnen hebben waardoor kleding niet goed past of mensen die kleine en platte billen hebben.

“De Braziliaanse bil lift operatie wordt gedaan in Turkije. Een geweldig team verwelkomt u voor een bilcorrectie in Istanbul, wat in elk opzicht voordeliger is.”

Over de BBL operatie

Bij Brazilian Buttock Lift is ons doel niet alleen om vet te injecteren en te vergroten want bil-operaties die met een dergelijke gedachte worden uitgevoerd, zullen ongewenst resultaat opleveren. Daarom is het noodzakelijk om het lichaam als geheel te nemen en in verhouding te beoordelen. De verwachtingen, wensen, problemen van de patiënt worden met de arts geëvalueerd en er wordt in overleg met de patiënt gehandeld.

De bedoeling van de Braziliaanse bil lift is een natuurlijke uiterlijk behouden.

Het doel van de operatie is dat de billen meer verhoogd, voller en de lijnen die soepel en vrouwelijk zijn op de voorgrond treden.

De chirurgische BBL ingreep

Voor de operatie zal uw plastisch chirurg naar uw kamer komen en u vertellen over de gebieden waar vet wordt uitgezogen. Met behulp van tekeningen op het lichaam, bepaalt de arts uit welke delen vet wordt uitgezogen met liposuctie en in welke delen van de billen deze wordt ingespoten.

“Braziliaanse bil lift operatie wordt in Turkije uitgevoerd onder algehele anesthesie. De patiënt voelt geen pijn tijdens de operatie. ”

De operatie start met liposuctie. Nodige vetten worden gewonnen met behulp van liposuctie uit de voorste buikwand, zwembandjes en rug. Het belangrijkste  is niet alleen om het vet te verwijderen dat in de billen moet worden geïnjecteerd, maar om liposuctie op een zodanige manier uit te voeren dat het lichaam de vorm van een zandloper aanneemt of de lichaamslijnen die de patiënt wil. Hiervoor moet de gezondheidstoestand van de patiënt niet worden genegeerd. Tijdens de liposuctie ingreep bepaalt de arts hoeveel vet kan worden uitgezogen volgens de gezondheidsstatus van de patiënt.

De verplaatste vetten zijn verrijkt met stamcellen om te worden geïnjecteerd.

De BBL operatie kan gemiddeld 2 tot 4 uur duren. Na de operatie is de patiënt gekleed in een korset. Het is noodzakelijk om drains te dragen om de vloeistof die voor de liposuctie in het lichaam wordt gespoten gemakkelijker te verwijderen. U krijgt een speciale kussen voor de billen die wordt gebruikt om comfortabeler te liggen en om de vetten gelijkmatig te verdelen.

Uw maaltijd wordt ongeveer 4 tot 6 uur na de operatie gebracht. Het is normaal om lichte pijn te hebben. Deze periode kan gemakkelijk worden overwonnen met pijnstillers.

Bij Braziliaanse bil lift operaties moet u 1 nacht in het ziekenhuis overnachten. Als uw arts het nodig vindt, kunt u nog een nacht blijven. De volgende dag worden uw laatste controles gedaan door de plastisch chirurg.

bbl brazilian butt lift 2

De herstelperiode na Braziliaanse bil lift

Het korset (faja) 1e stage moet 1 week na de operatie gedragen worden. En het Faja 2e stage moet 3 maanden na de operatie gedragen worden en tussentijds moeten worden ingenomen. Het duurt 4 tot 6 maanden om het vocht in het lichaam volledig kwijt te raken. Op de tweede/derde dag van de operatie begint u met uw dagelijkse activiteiten.

U kunt een week na de operatie beginnen met wandelingen. We raden aan om ongeveer na2 maanden te beginnen met sporten.

Hoeveel dagen moet ik in Turkije verblijven voor de Braziliaanse billift?

U moet 5 á 6 dagen overnachten in Turkije voor de BBL operatie. U moet op de dag van uw operatie overnachten in het ziekenhuis. Andere dagen verblijft u in een hotel, die is geregeld door ons. 3 dagen na de operatie wordt uw laatste controle gedaan en wordt het operatieproces beëindigd.

Verdwijnt het vet in mijn billen?

Na een Braziliaanse buttock lift wordt er verwacht dat een deel van de in de bil geïnjecteerde vet gaat smelten. Om deze reden brengen onze plastisch chirurgen de benodigde vet over naar de billen rekening houdend met de smeltsnelheid. Bilcorrectie kan worden herhaald als de patiënt hier de komende jaren om vraagt.

Blijf ik littekens houden?

Er worden geen insnijdingen gemaakt in het lichaam tijdens de Braziliaanse bil lift. Vet wordt uit de bepaalde gebieden genomen met zeer dunne canules verbonden met een liposuctie-apparaat. Deze vetten worden opnieuw in de billen geïnjecteerd met zeer dunne canules. Om deze reden zullen de littekens in zeer korte tijd beginnen te verdwijnen.

Voor wie is een Braziliaanse Buttock lift operatie geschikt?

Braziliaanse biloperaties kunnen worden uitgevoerd bij mensen met kleinere billen, mensen die niet de nodige vorm tussen de rug en de billen hebben, mensen met slappe en platte billen. Vrouwen en mannen die meer lichaamscontouren en strakkere billen willen hebben, kunnen deze operatie laten doen.

Is de Brazilian buttock lift geschikt voor slanke mensen?

Bilcorrectie kan op twee manieren worden gedaan. Wij maken Braziliaanse billen met vet-injectie voor een natuurlijkere uitstraling. De patiënt moet voldoende vet in het lichaam bevatten. Als voldoende vet niet uit de patiënt kan worden ingenomen, kan de operatie niet worden doorgaan. Een andere methode die we gebruiken voor slanke patiënten zijn bilimplantaten.

Waarom doen wij de Braziliaanse billift in Turkije?

Er zijn vele redenen waarom we de chirurgische ingreep in Turkije doen. Al deze redenen geven u een voordeel. Laten we aantal voordelen opsommen.

De Brazilian Butt Lift prijzen

De operatie die wij in Turkije uitvoeren, bieden wij u als een pakket. Dit pakket omvat hotel, vip-transferservice van en naar Airport, uw arts, medicijnen, korsetten die u na de operatie zult dragen. Uw operatie wordt uitgevoerd in een A klasse ziekenhuis.

U kunt het chirurgiepakket aanpassen aan uw eigen behoeften en eisen. Hiervoor kunt u deze verzoeken doorsturen naar onze gezondheidsassistenten via WhatsApp of directe telefoon. Naar aanleiding van de voorkeuren wordt uw pakketprijs duidelijk. U kunt de prijs van de Braziliaanse billift direct navragen via onze contactnummers.

Bbl operatie

BBL is een afkorting voor Brazilian Buttock Lift. De BBL is een chirurgische ingreep die zorgt voor vollere en mooi gevormde billen. De verhouding tussen de billen, de taille en heupen verbetert ook door de Braziliaanse bil lift operatie.

Brazilian Butt Lift operatie

De Braziliaanse vrouwen staan bekend om hun zandloperfiguren en mooie rondingen. Brazilië, esthetisch centrum van de wereld heeft een grote rol gespeeld bij het ontstaan van de naam BBL, Brazilian Butt Lift.

Vollere billen en dunnere taille zijn de belangrijkste kenmerken voor een BBL operatie. BBL kan ook onder de volgende namen genoemd worden: Bil-lift operatie en Brazilian Butt lift operatie.

BBL operatie

Het doel van de operatie is dat de billen meer verhoogd, voller en de lijnen die soepel en vrouwelijk zijn op de voorgrond treden.  

Duur van een BBL operatie

De duur van de BBL operatie verschilt per persoon en per arts. 

Factoren zoals de lichaamsstructuur, het vetpercentage, aantal liposuctie zones en de bil vorm kunnen de duur van de operatie veranderen. Over het algemeen duurt het 4-5 uur.

Wij als Health & Beauty Travel plannen uw BBL operatie als volgt:

BBL plan

Na uw BBL operatie

Na een BBL operatie heeft u vooral 2 dagen pijn. Uw herstel zal sneller zijn als u na uw operatie voldoende gaat bewegen. U voelt zich niet lekker en u voelt zich duizelig. U moet veel water drinken en voldoende eten. 

U moet uw Stage 1 Faja (korset in het Colombiaans) 7-10 dagen na uw operatie aanhouden. Daarna gaat u over naar een Stage 2 Faja. De Stage 2 Faja moet u ook 12 weken lang dag en nacht dragen. Het dragen van een korset is erg belangrijk na een BBL operatie. Het zorgt ervoor dat u sneller van uw vocht af bent en uw lichaam mooi gevormd wordt. 

Na uw BBL operatie krijgt u een BBL Kussen. We zullen u uitleggen hoe u een BBL kussen kunt gebruiken. De kussen moet u zeker 4 weken lang gebruiken. 

Risico’s en complicaties na een BBL operatie

Een BBL operatie heeft net als alle andere operaties zijn risico’s. Het belangrijkste is om de risico’s te verlagen door een aantal regels toe te passen. 

Het is mogelijk om de risico’s te verkleinen. Maar het is onmogelijk om het volledig uit te sluiten. We mogen niet vergeten dat elke operatie risico’s met zich meebrengt. De onderstaande complicaties komen bij plastische operaties voor.

Bij situaties die we hierboven genoemd hebben moeten zowel de patiënt als de arts volgens de nodige regels en voorzorgsmaatregelen gehandeld worden

Gecombineerde operaties met BBL- operatie

Bbl operatie wordt in combinatie met liposuctie uitgevoerd. Vooral de vetten op de rug en buik worden verwijderd, de vetten worden met een speciale proces schoongemaakt en in de billen geïnjecteerd. BBL operatie kan gecombineerd worden met een buikwandcorrectie, borstvergroting, buccal fat removal, onderkin liposuctie en nog vele andere operaties.  

BBL prijs

De prijs voor een BBL kan bij elke kliniek, ziekenhuis variëren. Hier zijn verschillende redenen voor. 

Voor een BBL operatie krijgt u een bevestiging/ contract van ons. Hierin staan de procedures beschreven en de afgesproken prijs in alle details. U wordt ook geïnformeerd over de bijkomende kosten. 

Voor een persoonlijke advies en persoonlijke prijs mag u contact met ons opnemen. U mag ons bellen, whatsappen en mailen. U bent ook van harte welkom bij ons op consult op locatie. 

Brazilian Butt Lift (BBL) Process

We hebben de antwoorden op de veelgestelde vragen over bbl operatie in Turkije voor u voorbereid. Alles wat u zich afvraagt over bbl (Brazilian Butt Lift) zoals wat u van te voren moet voorbereiden en waar u na de operatie moet opletten kunt u hier terug vinden
 • • U moet 8-10 uur voor de operatie nuchter zijn. U mag dus niks eten en drinken.
 • • Het dragen van comfortabele kleding verdient de voorkeur voor een operatie.
 • • De ochtend van de operatie douchen zal u helpen te ontspannen.
 • • Geen make-up voor de operatie
 • • U moet uw metalen voorwerpen zoals piercings, sieraden en haarspelden voor de operatie verwijderen.
 • • Wanneer u bloedverdunners inneemt moet u  minstens 10 dagen voor de operatie stoppen. U mag geen vitamine E nemen.
 • • Informeer ons over uw dagelijkse medicijnen die u gebruikt.
 • • Kruiden- en ondersteunende producten zoals kruidenthee en groene thee mogen  minstens 10 dagen voor en 10 dagen na de operatie NIET worden gedronken. Vooral groene thee kan ernstige bloedingen veroorzaken.
 • • Geef ons op tijd aan als u klachten heeft zoals verkoudheid en griep. Hierdoor kan uw operatie geanuleerd worden.
 • • Vergeet niet te vermelden wanneer u bloeddruk-, hart-, suiker- of schildkliermedicijnen gebruikt. Breng uw medicatie mee.
 • • U moet 4 weken voor de operatie stoppen met uw anticonceptie medicatie.
 • • Pak uw rust voor de operatie. Doe geen zware inspanningen.
 • • Stop 1 week van te voren met roken en alcoholgebruik.
 • • Indien mogelijk, een week voor de operatie de resultaten van het bloedbeeld, Pt- en Aptt-bloedonderzoeken naar ons opsturen.
 • • De dag van de operatie mag u iemand ter ondersteuning meenemen.
Bbl operatie wordt in Istanbul, Turkije uitgevoerd in een A-Klasse ziekenhuis.
U verblijft in totaal 5-6 dagen in Istanbul voor de BBL operatie.
U moet één nacht (soms 2) in het ziekenhuis blijven na een bbl operatie.
Allereerst halen wij u op van de luchthaven in Turkije. Op de dag van de operatie haalt uw persoonlijke assistent u op bij uw hotel en brengt u naar het ziekenhuis. Hij/zij zal bij u zijn tijdens het gehele proces zoals het ontslag in het ziekenhuis en bij u laatste controle bij de arts voordat u terugkeert naar uw eigen land.
De operatie duurt ongeveer 2-4 uur. Als de BBL operatie gecombineerd wordt met een andere operatie of als de hoeveelheid afgenomen vet hoog is, kan deze periode langer zijn.
De BBL operatie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie.
Deze situatie kan van persoon tot persoon verschillen, maar hangt ook af met hoe de persoon de instructies die we hem/ haar geven naleeft na de operatie.
Bij een BBL operatie wordt er zo veel mogelijk vet verwijderd. Vet wordt vooral op plaatsen afgenomen waarbij de lichaamslijnen duidelijker naar voren kunnen komen. Deze situatie veroorzaakt onvermijdelijk veranderingen in uw figuur. Liposuctie is een operatie om uw figuur te corrigeren en niet om af te vallen.
Er worden dunne canules gebruikt om de vet in de billen of heupen te injecteren. Kleine littekens beginnen na verloop van tijd te verdwijnen. Met de aanbevolen crèmes worden deze littekens geminimaliseerd.
Er zijn geen hechtingen bij een Bbl-operatie.
De leeftijdsgrens is minimaal 18 jaar bij plastische chirurgie. Het kan wel worden toegepast op mensen onder de 18 jaar, in overeenstemming en goedkeuring van de ouders en de arts.
Bbl kussen moet zeker worden gebruikt. Na het verlaten van de operatie krijgt u een BBL-kussen. U moet uw BBL kussen 1 maand lang gebruiken.
Twee dagen na de operatie kunt u douchen.
Bij een BBL operatie wordt er met behulp van liposuctie vet afgenomen. Een korset moet dus worden gedragen na de operatie voor compressie op zones waar liposuctie gedaan is. U moet uw  Faja 1e stage die u meteen na de BBL operatie aan heeft  1 week lang dag en nacht dragen. Daarna moet de Faja 2e stage voor ongeveer 3 maanden dag en nacht worden gedragen.
Als de patiënt zich goed voelt na een bbl-operatie, kan hij of zij 1 week later weer aan het werk. Als de patiënt een zittend baan heeft, adviseren wij om ten minste 2 weken niet te gaan werken. Nadat patiënten terugkeren naar hun werken moeten ze zeker het BBL-kussen gebruiken.
Vanaf 3 dagen na de BBL operatie kunt u beginnen met lopen op rustige tempo. Na 3 weken mag u het sporten langzaam opbouwen en na 8 weken mag u weer normaal sporten.
Als u gewicht verliest, wordt uw vetpercentage ook minder. Net als uw andere vetcellen kunnen de vetten die in de billen gespoten worden afnemen.
Tijdens het bbl-proces wordt vet uit bepaalde zones gehaald. Wanneer er vet uit de benen wordt verwijderd en er is cellulitis in dit gebied, kan er een vermindering van uw cellulitis zijn.
Nee, de verzekering vergoed de BBL operatie niet.
BBL operatie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie en deze kan de baby schaden. Ook tijdens de borstvoedingsperiode kunt u geen BBL operatie laten uitvoeren.
We raden massage na BBL operatie zeker aan. Dit wordt ook wel after-lipo massage genoemd. Dit raden we ook aan bij ervaren masseurs die gespecialiseerd zijn in het doen van after-lipo massages. Massages zijn goed voor u vooral bij het vormen van uw lichaam als bij het snel verdwijnen van oedeem.

BBL- prijzen worden als pakket aangeboden. Hotel, transfer, korset, medicijnen en operatie zijn bij dit proces inbegrepen. Voor meer gedetailleerde informatie over BBL mag u ons bellen, e-mailen of een bericht sturen via WhatsApp.

Ook kunt u uw medische achtergrond samen met uw foto’s via het formulier E-consult invullen en aan de hand hiervan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

De BBL operatie wordt in Turkije uitgevoerd. Wij geven de voorkeur aan volledig uitgeruste ziekenhuizen met intensive care- afdelingen. Het is voor plastische chirurgen belangrijk om een ​​uitgerust ziekenhuis te kiezen voor de BBL operatie.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact