fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

GASTRIC BYPASS

Road to Perfection

GASTRIC BYPASS

Road to Perfection
gastric bypass

GASTRIC BYPASS

Informatie over een Gastric Bypass ingreep

Gastric Bypass ingreep is een van de meest gebruikte gewichtsverlies operaties. Het wordt niet alleen gebruikt als een chirurgische ingreep om gewicht te verliezen, maar ook bij de behandeling van sommige chronische ziektes.

We zullen het proces van Gastric Bypass ingreep in Turkije, de operatietijd, voordelen, complicaties van Gastric Bypass, Gastric Bypass prijzen in Turkije, herstelproces en het organisatieproces van Gastric Bypass ingreep in Turkije uitleggen.

Wat is het doel van Gastric Bypass ingreep?

Het doel van een Gastric Bypass operatie is de patiënt in staat te stellen van bepaalde ziekten af te komen door ervoor te zorgen dat de patiënt weer het lichaamsgewicht krijgt dat hij/zij zou moeten hebben.

Voor welke ziekten is Gastric Bypass ingreep goed?

Gastric Bypass operatie is bijzonder geschikt voor Diabetes Type 2 patiënten die gepaard gaan met obesitas. Gastric Bypass chirurgie is dan ook belangrijk bij de behandeling van hypertensie, slaapapneu en andere aan obesitas gerelateerde ziekten. Gastric Bypass operatie kan worden uitgevoerd bij mensen met obesitas en refluxziekte.

Wat zijn de criteria voor een Gastric Bypass operatie?

Het belangrijkste kenmerk waarnaar bij patiënten met obesitas operaties wordt gezocht, is de verhouding tussen de lichaamsmassa-index. Vooral patiënten met een body mass index (BMI) van meer dan 40 en patiënten met een body mass index van 35/40 met diabetes mellitus type 2, hypertensie en slaapapneu zijn belangrijke criteria voor Gastric Bypass chirurgie.

Organisatieproces van Gastric Bypass Chirurgie in Turkije

Het organisatieproces van een Gastric Bypass met Health and Beauty Travel begint met de consultatiefase met de patiënt. In dit proces wordt onderzocht of deze operatie voor u geschikt is.

Bovenstaande informatie wordt van u afgenomen en gedeeld met het Obesitaschirurgie team in Turkije. Nadat de patiënt is geëvalueerd, wordt het resultaat aan de patiënt meegedeeld.

Als de patiënt geschikt is voor een Gastric Bypass operatie, wordt er een operatieschema gemaakt. De patiënt wordt geïnformeerd over het aantal dagen dat hij in Istanbul zal blijven en over alle processen voor en na de operatie.

In Turkije ontmoet het team u op de luchthaven en begint het operatieproces.

Onderzoeken en testen voor Gastric Bypass operatie

Voorafgaand aan de Gastric Bypass operatie worden bij de patiënt bloedonderzoeken en enkele andere onderzoeken verricht. Naar aanleiding van deze onderzoeken wordt besloten de operatie uit te voeren.

Het doel hiervan is te bepalen of de patiënt geschikt is voor een operatie en de risicostatus te evalueren aan de hand van de resultaten.

In sommige gevallen kan een cardiologische en psychiatrische evaluatie nodig zijn.

Hoe wordt de Gastric Bypass operatie uitgevoerd

Gastric Bypass operatie wordt uitgevoerd door laparoscopische methode (laparoscopische methode betekent gesloten chirurgie. Dit betekent dat de operatie wordt uitgevoerd door een minimale incisie in het lichaam te maken dankzij het licht en de speciale instrumenten aan het uiteinde van het apparaat dat laparoscoop wordt genoemd). Gastric Bypass operatie wordt uitgevoerd door middel van een gat met een diameter van gemiddeld één millimeter dat in het lichaam wordt geopend.

De maag wordt verkleind en het grootste deel van de maag wordt omgelegd. In het tweede deel van de operatie, wordt de darm ingekort. De verkorte darm wordt gecombineerd met de nieuwe maag.

Complicaties en mogelijke schade die kunnen optreden bij de Gastric Bypass operatie

Het voedingsprogramma dat de patiënt krijgt na een gastric bypass operatie is zeer belangrijk. Als de dieetprogramma’s niet worden gevolgd, kan er een tekort aan vitaminen en mineralen ontstaan.

Hoelang duurt een Gastric Bypass operatie?

Gastritis Bypass operatie duurt ongeveer 1 uur.

Hoeveel dagen blijf je in het ziekenhuis bij een Gastric Bypass operatie?

Gastric Bypass operatie vereist 3-4 dagen in het ziekenhuis.

Wanneer kan ik weer aan het werk na een Gastric Bypass operatie?

Dit heeft te maken met de zwaarte van uw werk of de omstandigheden waaronder u werkt.

Als u een rustige, inspannende en lichamelijke baan hebt, kunt u na 3 weken aan de slag.

Als uw werk zwaar en lichamelijk vermoeiend is, kunt u na 8 weken weer aan het werk.

Hoeveel gewicht kan ik verliezen na een Gastric Bypass operatie?

Snel gewichtsverlies zal vooral in de eerste 2-3 maanden worden waargenomen. Je zult je eetlust verliezen. Je kunt ook in gewicht aankomen in dit proces. Waar u op moet letten is dat u het gegeven dieetprogramma volgt door suikerhoudende en calorierijke voedingsmiddelen te vermijden. Onze belangrijkste vraag aan patiënten met Gastric Bypass Chirurgie is om hun voedingsstijl te organiseren en er een gewoonte van te maken.

U zult 70-75% van uw overgewicht verliezen in het eerste jaar. In de volgende maanden zal dit proces evenwichtiger verlopen. Uw gewichtsverlies proces zal doorgaan.

Wat moet je overwegen na een Gastric Bypass operatie?

Evenwichtige voeding is essentieel na een gastric bypass operatie. Vooral de vitamine- en mineralen balans moet worden gehandhaafd.

De consumptie van vast voedsel moet evenwichtig zijn. Het moet verminderd worden.

Het moet gericht zijn op eiwitrijk voedsel. Een laag koolhydraatgehalte moet worden gehandhaafd.

In snacks moet de consumptie van fruit worden benadrukt.

Koolzuurhoudende dranken, vet en suikerrijk voedsel mogen niet worden geconsumeerd.

Zout voedsel mag niet worden geconsumeerd en dranken die cafeïne bevatten moeten tot een minimum worden beperkt.

Voedsel moet zeer goed gekauwd worden voor de spijsvertering tijdens het consumeren.

Dagelijks ongeveer 2,5 liter water drinken.

Wat is de prijs van een Gastric Bypass ingreep Turkije?

De prijs van een Gastric Bypass operatie in Turkije varieert om vele redenen. De keuze van de arts, de keuze van het ziekenhuis, de gebruikte materialen en de locatie kunnen de prijs van een Gastric Bypass operatie veranderen.

De door de arts te gebruiken methode bij Gastric Bypass operatie, de duur van het verblijf van de patiënten in Turkije, de kwaliteit van het hotel waar zij zullen verblijven, de diensten die de arts in de diëtist en andere takken verleent, kunnen per organisatie en artsenkeuze verschillen.

Om de beste arts voor Gastric Bypass operatie te vinden en de prijs opties te vergelijken, moet u de hierboven vermelde criteria herzien en uw beslissing weloverwogen nemen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact