fbpx

360 GRADEN LIPOSUCTIE

Road to Perfection

360 GRADEN LIPOSUCTIE

Road to Perfection
360 graden liposuctie

360 GRADEN LIPOSUCTIE

360 graden liposuctie

Tegenwoordig heeft bijna iedereen last van vetophoping in een bepaald gebied in het lichaam.  Niet gebalanceerde voeding, gewicht dat is aangekomen na de zwangerschap waarna afvallen niet is gelukt, een leven zonder sport, vet dat niet wordt verbrand ongeacht het sporten en diëten vormen een probleem voor ons allemaal.

Tijdens onze vele gesprekken hebben we van onze gasten gehoord dat zij niet enkel af willen komen van het vet in een enkel gebied maar in meerdere gebieden.  Daarom hebben we besloten om 360 graden liposuctie operaties op te zetten.

Wat is 360 graden liposuctie?

Bij 360 graden liposuctie wordt het lichaam van boven naar beneden gevormd.  De lichaamsvorm en de esthetische problemen van de patiënt worden vastgesteld, waarna een operatie wordt gepland.

Hoeveel vet kan er worden verwijderd met 360 graden liposuctie?

Hoeveel vet er kan worden verwijderd, hangt af van de lichamelijke toestand en gezondheidstoestand van de patiënt.  De lengte en het gewicht, het vetpercentage in het lichaam, de leeftijd, roken en alcoholgebruik hebben allemaal een effect op deze proportie.  Indien alles goed is, kan er 5-10 liter vet worden verwijderd van het lichaam.

Een ander onderwerp waar onze gasten benieuwd naar zijn, is of het vet zal terugkomen.  Bij 360 graden liposuctie dient de patiënt zich te houden aan bepaalde regels.  De belangrijksten zijn oefeningen doen en diëten.  Indien u zich niet houdt aan de regels die zijn doorgegeven door uw arts is het mogelijk dat u weer aankomt in gewicht, ook al is het moeilijk.

Na de 360 graden liposuctie is het voldoende dat u een nacht doorbrengt in het ziekenhuis.  U dient voor 5 dagen af te reizen naar Turkije.  Na de operatie dient u 1 maand een korset te gebruiken.

De prijs voor 360 graden liposuctie in Turkije

Net als onze overige operaties voeren wij de 360 graden liposucties uit in Turkije.  De belangrijkste reden hiervoor is dat de plastisch chirurgen goed zijn, hotels comfortabel zijn, ziekenhuizen volledig zijn uitgerust en de medische sector erg goed is ontwikkeld.  Een andere reden dat de prijs van 360 graden liposucties laag zijn in vergelijking met andere Europese landen is het grote koersverschil met de Euro.

We hebben een all-inclusive 360 graden liposuctie pakket samengesteld waarbij een hotel, ziekenhuis, vliegveld transfers, ontbijt, medische consultant die u zal begeleiden, medicijnen, korset en controles zijn inbegrepen.

U kunt al onze prijzen voor esthetische ingrepen terugvinden op onze website onder het kopje ‘prijzen’.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact