fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Voordelen Van Haartransplantatie En Haartransplantatieproces In Turkije

Road to Perfection

Voordelen Van Haartransplantatie En Haartransplantatieproces In Turkije

Road to Perfection
turkiyede sac ekiminin avantajlari

Voordelen van haartransplantatie en haartransplantatieproces in Turkije

Haartransplantatie in Turkije, vooral in de afgelopen jaren, is een van de meest geprefereerde landen door zowel Europese als wereldlanden.

Haartransplantatie, baardtransplantatie of wenkbrauwtransplantatie. De kenmerken die in deze aanplant worden gezocht, zijn hetzelfde. Een betrouwbare arts, hygiënische kliniek, beste apparatuur, perfecte organisatie, ervaren haartransplantatieteam en betaalbare prijs…

Laten we nu eens kijken naar de redenen waarom Turkije de voorkeur heeft voor haartransplantatie.

Contact

Wat is haartransplantatie?

Het is het proces waarbij haarzakjes uit de harige gebieden van mensen met kaalheidsproblemen worden overgebracht naar het kale gebied. Het proces begint met het verzamelen van haarzakjes om als donor te worden gebruikt, waarna de haartransplantatie plaatsvindt. De persoon wordt zelf als donor gebruikt.

Voor het haar dat als donor is geselecteerd, ligt de prioriteit bij de haarzakjes in de nek, als er niet genoeg zijn, kan borsthaar als tweede keuze worden aangebracht, of de patiënt wordt geadviseerd om voor de procedure voor de haarzakjes te zorgen .

Wie is geschikt voor haartransplantatie?

Er is de laatste jaren veel vraag naar haartransplantatie in Turkije en veel patiënten komen uit het buitenland. Mensen die geen baby zijn of heel oud zijn en voldoende haarzakjes hebben in het gebied waar de haarzakjes zullen worden genomen, zijn geschikte kandidaten voor haartransplantatie. Uw geschiktheid voor behandeling wordt bepaald door een onderzoek.

Wie kan geen haartransplantatie ondergaan?

Contact

Hoe lang uur duurt een haartransplantatie?

Het aantal sessies en uren haartransplantatie varieert volgens verschillende criteria, het is niet correct om een ​​exact uur te zeggen. Een procedure met gemiddeld 3500 grafts duurt ongeveer 6-8 uur zonder complicaties.

Herstel na haartransplantatie

Laten we eens kijken naar het dagelijkse genezingsproces voor haartransplantatie.

Haartransplantatie genezingsproces dag 1

Haartransplantatie genezingsproces 2e dag

Haartransplantatie genezingsproces 3e dag

Contact

Genezingsproces voor haartransplantatie 1e week

Haartransplantatie genezingsproces 2e week

Dit is de periode waarin shock shedding optreedt. Shock shedding is wanneer het getransplanteerde haar begint uit te vallen, dit is een natuurlijk proces, u hoeft zich geen zorgen te maken. Dit proces kan tot een maand duren.

Genezingsproces voor haartransplantatie 1e maand

Genezingsproces voor haartransplantatie 2e maand

Genezingsproces van haartransplantatie 3e maand

Haartransplantatie genezingsproces 4e maand

Haartransplantatie genezingsproces 5e maand

Haartransplantatie genezingsproces 6e maand

Haartransplantatie genezingsproces 12e maand

Haartransplantatie Prijzen in Turkije

Voor haartransplantaties in Turkije Istanbul is geen vaste prijs te bepalen. Prijzen variëren van persoon tot persoon. Criteria zoals de arts die uw ingreep zal uitvoeren, de plaats waar de ingreep zal plaatsvinden, hoeveel zittingen van welke ingreep bij u wordt toegepast, bepalen de prijs. U kunt contact met ons opnemen voor de meest nauwkeurige prijsinformatie.

Contact