fbpx

PRIJSLIJST

Road to Perfection

PRIJSLIJST

Road to Perfection

Liposculpture

Bil En Borst Operaties

Gezichtsoperaties

Buikwandcorrectie

Overige Ingrepen

Combi Ingrepen Buikwandcorrectie

Combi Ingrepen BBL En Liposculpture

Overgewicht

Haartransplantatie

PRIJSLIJST

Prijzen voor esthetische en plastische chirurgie 2021

Beste klanten,

Voordat we de prijzen van plastische chirurgie, oog- en maagverkleining in 2021 bekendmaken, hopen we om de covid-19 pandemie die in 2020 begon zo snel mogelijk achter ons te laten. We weten dat er veel bedrijven en particulieren hier financieel en mentaal schade van hebben opgelopen. Daarom hebben we besloten om onze esthetische operaties in 2021 niet te verhogen om jullie zo enigszins te kunnen ondersteunen. 

De onderwerpen die we hieronder zullen bespreken gaan vooral over de uitleg  waarom prijsverhogingen worden gedaan. 

De prijzen voor esthetische chirurgie variëren elk jaar om verschillende redenen. Als u op de onderstaande link klikt, kunt u de prijzen voor plastische chirurgie 2021 zien.

We willen de klanten van Health & Beauty Travel meer informatie geven over de plastische chirurgie prijzen in Turkije. We zullen u eerlijke informatie geven over de factoren waardoor de plastische chirurgie prijzen worden beïnvloed. 

Wat zijn de plastische chirurgie prijzen in 2021?

Er zijn een aantal oorzaken waarom de plastische chirurgie prijzen in Turkije stijgen. Het komt vooral door de stijging van de prijzen van de dienstverleningssector. Voorbeeld prijzen van hotels. De prijzen van hotels stijgen 2 keer per jaar in Turkije. Hierdoor gaan de prijzen ook omhoog bij health toerisme bedrijven. Een ander oorzaak is dat de ziekenhuiskosten stijgen in particuliere ziekenhuizen in turkije.

Wij als Health& Beauty Travel gaan in 2021 de prijzen van 2020 hanteren.

2021 Plastische chirurgie prijzen en de meest gestelde vragen.

Alle operaties en behandelingen  die wij als Health and Beauty Travel  aanbieden worden in Turkije uitgevoerd.Omdat de meeste van onze gasten uit Europese en de rest van de wereld komen, geven ze aan dat ze veel combinatie plastische operaties tegelijk willen laten doen. De prioriteit is dan om de gezondheidstoestand van de patiënt niet in gevaar te brengen. Er worden eerst preoperatieve medische onderzoeken gedaan. Zo wordt er bepaald of er een belemmering is voor een combinatie operatie. De meeste aanvragen die we binnenkrijgen zijn ook voor gecombineerde plastische operaties. Hoewel de ervaring van onze arts erg belangrijk is, is de gezondheidstoestand van de patiënt het belangrijkste criterium.

We hebben een paar combinatie operaties die we in 2021 gaan uitvoeren voor u opgesteld.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de gecombineerde operaties die we uitvoeren. U kunt andere gecombineerde operaties ook terugvinden in onze prijslijst 2021.

2021 maagverkleining prijzen Turkije

Wij gaan in 2021 voor de maagverkleiningen de prijzen van 2020 hanteren. We zien de prijsverhogingen die in Turkije doorgevoerd zijn bij chirurgie voor gewichtsverlies. We doen ons best om de stijgingen in hotel-, transfer-, medicijn- en ziekenhuisprijzen niet aan u door te berekenen.

Voor alle antwoorden op de bovenstaande vragen kunt u ons bellen. Na het invullen van onze E-consult formulier kunnen wij u ook bellen voor uw persoonlijke advies.

Na een afslankoperatie zal er snel gewichtsverlies optreden. Hoewel de lichaamsstructuur van persoon tot persoon verschilt, kan een buikwandcorrectie, dijbeenlift of armlift nodig zijn.

We willen onze patiënten die een plastische operatie nodig hebben na een gastric sleeve operatie nogmaals informeren dat wij in 2021 geen prijsverhoging zullen doorvoeren. Er zijn een aantal voordelen die onze patiënten/ gasten zullen ervaren die voor een maagverkleiningsoperatie komen zoals: Kleine afstand ziekenhuis- hotel en de ervaringen van de arts en zijn team.

2021 prijzen voor oogheelkunde (ooglaseren, lens implantaten)

Onze oogchirurgie in Turkije wordt uitgevoerd in een privé ziekenhuis in Istanbul. In het ziekenhuis worden er alleen oogoperaties uitgevoerd en werken er gespecialiseerd oogartsen.

2021 prijzen Multifocale lens operatie

De prijzen voor een staaroperatie (cataract), kunstlenzen zoals de torische lens, multifocale lens en trifocale lenzen zijn in 2021 niet veranderd.

Dankzij de geavanceerde technologie die wordt toegepast bij de oogoperaties kunnen wij onze patiënten optimaal helpen.

We hebben patiënten van 40-45 jaar geholpen die klachten hadden zoals bijziendheid en het dragen van een bril tijdens het lezen van een boek. Dankzij de slimme lenzen die we Multifocale en Trifocale lenzen noemen. De operatie duurt ongeveer 15 minuten. Wij zijn zelf getuige dat deze patiënten de volgende dag weer alles konden zien zelfs de kleine letters!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact