Prijslijst

Startpagina Prijslijst

Prijzen voor plastische chirurgie 2020

 

Health and Beauty Travel organiseert pakketten in verschillende landen over de hele wereld voor gasten die een aanvraag indienen voor plastische chirurgie, oogoperaties, afvallen en tandheelkunde en brengt ze in contact met de meest ervaren artsen.

 

Bij het opstellen van de prijslijst 2020 voor plastische chirurgie in Turkije hebben we geprobeerd om rekening te houden met het criterium voor de ervaring van artsen.  Na een beoordeling van meerdere criteria zoals deze hebben wij onze prijslijst 2020 voor plastische chirurgie samengesteld.

 

Klik hier voor de prijslijst 2020 voor plastische chirurgie in Turkije.

 

De artsenfactor bij plastische chirurgie prijzen

 

Health and Beauty Travel vindt de keuze van uw arts erg belangrijk.  Wij houden rekening met vele criteria wanneer wij de beste plastische chirurg kiezen.

 

We weten dat patiënten de laatste jaren ook erg geïnformeerd zijn op dit gebied.  Patiënten die zijn geopereerd voor hoge prijzen en die andere personen zien waarbij andere artsen het voor goedkoper doen en betere resultaten boeken, zien vaak in dat zij een grote fout hebben gemaakt.  Dit leidt tot enkele conclusies, ook al lijkt het een warrige situatie.

 

Allereerst betekent het niet dat een plastische chirurg die heel veel vraagt voor een operatie deze operatie heel goed kan uitvoeren.  Het betekent ook niet dat een arts die de operatie voor heel weinig wil doen de operatie heel slecht zal uitvoeren.  Er zijn namelijk andere factoren die leiden tot deze prijzen.

 

Veel mensen die een plastische ingreep overwegen, zoeken op het internet en sociale media naar ‘de beste plastische chirurg’ of naar ‘welke arts adviseer je voor bbl’.  Referenties zijn namelijk erg belangrijk.  In dat kader werken wij als Health and Beauty Travel samen met artsen die de beste referenties hebben op het gebied van plastische chirurgie in Turkije.

 

Klik hier voor de 2020 prijslijst.

De ziekenhuisfactor bij plastische chirurgie prijzen

 

De plastische chirurgie operaties die Health and Beauty Travel in Turkije organiseert, worden uitgevoerd in privé ziekenhuizen die de accreditatie standaarden van het Joint Commission International (JCI) en de kwaliteit standaarden van het Ministerie voor Volksgezondheid bezitten.

 

De criteria die wij stellen aan de beste ziekenhuizen van Istanbul waar de operaties worden uitgevoerd, zijn de aanwezigheid van een IC-afdeling, verplegers van topkwaliteit, de inrichting van ziekenhuiskamers naargelang hotelkamers, de accreditatie van verzorgingsunits en operatiekamers conform de standaarden van de Joint Commission International.

 

De genoemde criteria leiden tot hoge ziekenhuiskosten.  Daarom is de ziekenhuisfactor ook terug te zien in de prijzen voor plastische chirurgie.

 

U kunt de prijzen voor plastische chirurgie hier terugvinden.

 

De dienstenfactor bij plastische chirurgie prijzen

 

Bij de dienstenfactor dienen veel details te worden opgemerkt. Health and Beauty Travel verleent diensten die boven standaard zijn.

 

Bij het vaststellen van de prijslijst 2020 voor plastische chirurgie operaties hebben wij er ook op gelet om deze details van hoge kwaliteit te houden, terwijl de prijzen voor de genoten diensten zo laag mogelijk blijven.   Hoteldiensten behoren tot deze diensten.

 

Wij kiezen de hotels waarin onze patiënten zullen verblijven met zorg uit.  Daarbij houden we rekening met hygiëne, beluchting en vervoer.

 

De vip vervoersdiensten behoren ook tot onze diensten waarbij het comfort van onze patiënten centraal staat.  Ons personeel haalt u op bij het vliegveld en zet u af bij uw hotel.  Nadat uw operatie voorbij is, wordt u wederom met dit voertuig teruggebracht naar het vliegveld.

 

U zult zich niet alleen voelen dankzij de assistentie diensten van Health and Beauty Travel. Uw assistent zal u van dienst zijn op vele gebieden gedurende uw operatie.

 

De bovengenoemde details voor plastische chirurgie en overige medische pakketten staan allemaal in de 2020 prijslijst van Health and Beauty Travel.

 

U kunt hieronder gedetailleerde informatie terugvinden over onze prijslijst.

 

BBL Brazilian Buttlift chirurgie prijzen 2020 Turkije

 

Wij voeren Brazilian buttlift operaties uit in Turkije. We hebben ook een pakket samengesteld voor bbl operaties in onze 2020 prijslijst voor plastische chirurgie.  Daarbij hebben we rekening gehouden met factoren die de prijs kunnen beïnvloeden, welke we graag met u delen.

 

De bbl Brazilian buttlift operatie zuigt vet uit bepaalde delen van het lichaam waarna het wordt geïnjecteerd in de billen voor een mooi gevormd lichaam.  Sommige patiënten die contact met ons opnemen, willen dat er meer vet uit het lichaam wordt gehaald dan bij een liposuctie om vervolgens te injecteren in de billen.  Enkele voorbeelden zijn:

 

– Meer dan 4 liter vetverwijdering met bbl + Liposuctie

– De toevoeging van een andere operatie aan de bbl operatie. Denk bijvoorbeeld aan een borstvergroting.

– De injectie van het vet dat uit het lichaam wordt verwijderd tijdens de bbl operatie in andere lichaamsdelen dan alleen de billen.

 

De pakketprijs voor de Brazilian buttlift operatie voor het jaar 2020 bevat veel diensten.

 

-Arts
-Ziekenhuis
-Hotel
-Ontbijt
-Bbl kussen
-Medicijnen
-Vip vervoer
-Assistent
-Uw eigen verzorging set

 

Liposuctie prijzen 2020 Turkije

 

De 2020 prijslijst voor liposuctie vindt u onder het kopje ‘prijzen’.  De liposuctie operaties die wij in Turkije uitvoeren, kunt u op basis van een pakket of conform uw eigen wensen afnemen.

 

Bij het vaststellen van de 2020 liposuctie prijzen hebben wij rekening gehouden met 3 factoren.

 

1- De hoeveelheid vet die met de liposuctie zal worden verwijderd 

 

Indien het te verwijderen vetpercentage boven een bepaalde hoeveelheid komt, zal de prijs verschillen naargelang het gebruik van vaser apparatuur en de kosten voor de operatiekamer.  Met een klassieke liposuctie kan 4 liter vet worden verwijderd.

 

De ervaring van de arts, de gezondheidstoestand van de patiënt, de toestemming van de anesthesie arts maken het mogelijk om tot 10 liter vet te verwijderen van de patiënt.  Dit kan per patiënt verschillen.  Het is aan de arts om dit te bepalen.  Het verwijderen van meer dan 4 liter vet kan leiden tot een langere operatie.  Een langere operatie betekent dat de arts langer diensten verleent, wat terugkomt in de liposuctie prijs.

 

Kort samengevat zal de verwijdering van een vetpercentage boven een bepaalde proportie de prijs beïnvloeden.

 

2- Het aantal gebieden waar de liposuctie zal worden toegepast

 

Een andere factor die de prijs van de liposuctie beïnvloedt, is het aantal toepassingsgebieden.  De prijzen van liposuctie voor 1 gebied en 3 gebieden kunnen verschillen. De buik, zwembandjes en de rug worden over het algemeen samen genomen.  Alle andere gebieden kunnen de prijs van de liposuctie verhogen.

 

3- Operaties in combinatie met een liposuctie

 

Patiënten willen soms een andere operatie in combinatie met een liposuctie ondergaan.  Een buikcorrectie, een neuscorrectie of een borstoperatie kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd.  In dat geval kan de prijs voor de liposuctie omlaag gaan.  Ook kan er korting worden gegeven op de operaties die worden toegevoegd.

 

Buikcorrectie prijzen 2020 Turkije 

 

De prijs voor buikcorrecties is toegevoegd aan onze lijst voor het jaar 2020.  U kunt de prijzen voor een mini buikcorrectie of een volledige buikcorrectie terugvinden in onze prijslijst.

 

Bij buikcorrecties kan het voorkomen dat vet dient te worden verwijderd uit meerdere gebieden uit het lichaam, afgezien van de overtollige huid.  De buikcorrectie kan dan ook worden gecombineerd met een liposuctie.  In dat geval wordt het vetpercentage vastgesteld en de prijs daarop afgestemd.

 

Bij een buikcorrectie dient de patiënt twee nachten in het ziekenhuis te blijven.  Het herstel duurt langer dan bij andere operaties.  Daarom dient u gemiddeld 7-8 dagen in Turkije te blijven.  Omdat we de buikcorrectie operatie als pakket aanbieden, zitten hotel en ontbijt bij de prijs inbegrepen.

 

Overige diensten die zijn inbegrepen in het pakket zijn de medicijnen, het korset, transfers, controles en uw eigen verzorging set.

 

Operaties die kunnen worden gecombineerd met een buikcorrectie zijn bijvoorbeeld een borstverkleining, borstvergroting of borstlift. Daarnaast zijn liposuctie en een neuscorrectie operaties die veelvuldig worden uitgevoerd.

 

Klik hier voor de prijslijst voor buikcorrectie operaties in Turkije.