fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Zirkonium Kronen in Turkije

Road to Perfection

Zirkonium Kronen in Turkije

Road to Perfection
turkiyede zirkonyum dis estetigi

Zirkonium Kronen in Turkije

Zirkonium kronen in Turkije

Wij voeren al onze tandheelkundige behandelingen in Turkije/ Istanbul uit.  Wij zijn vooral gespecialiseerd in het zetten van zirkonium kronen, ook wel de ‘hollywood smile’ genoemd. 

Wat zijn de voordelen van zirkonium? Is zirkonium breekbaar? Hoe wordt zirkonium gemaakt? Wat is zirkonium? Geeft zirkonium een Allergische reactie? Wat zijn de zirkonium prijzen?

De bovengenoemde vragen zijn de meest gestelde vragen die wij dagelijks ontvangen. Daarom zullen wij  in onze artikel u meer informatie geven over zirkonium. 

Wat is zirkonium?

Zirkonium wordt het meest  gebruikt voor het ontwerp van een hollywood smile. Zirkonium heeft de voorkeur van tandartsen door zijn helderheid en duurzaamheid. Zirkonium sluiten mooi aan met het tandweefsel. 

Hoe lang moet ik in Turkije blijven voor mijn zirkonium kronen?

Dag 1

Ons VIP- transfer haalt u op vanuit de luchthaven en zet u af bij uw hotel. U kunt de eerste dag rusten in uw hotel of Istanbul verkennen.

Dag 2

Panoramische röntgenfoto’s, tanden slijpen , afdrukken nemen en tijdelijke plaatsing van tanden

U gaat samen met een reisbegeleider naar de tandheelkundige kliniek. Wij zullen u bij elke stap begeleiden. 

Voordat er met het zirkoniumcoatingproces wordt gestart, wordt er een panoramische tandheelkundige röntgenfoto in de kliniek gemaakt.

Dankzij de panoramische röntgenfoto kunnen alle problemen in uw tandstructuur gezien worden. De conditie van het tandvlees en de compatibiliteit van uw kaakstructuur met zirkonium worden bepaald. Panoramische röntgenresultaten worden beoordeeld door de tandarts. Als er geen probleem is met de conditie van het tandvlees, er is geen rottigheid of een aandoening die moet worden behandeld, wordt het tandslijpproces gestart. Het slijpen van tanden gebeurt onder plaatselijke verdoving.

Het tandslijpproces voor zirkonium moet worden uitgevoerd in een steriele en klinische omgeving. Het doel van slijpen van tanden is om de tanden geschikt te maken voor de kronen.

Tijdens het  slijpen van de tanden wordt de mond verdoofd met een verdovende spuit. Op deze manier zult u geen pijn voelen tijdens de procedure. Nadat u klaar bent, zal uw arts u pijnstillers geven voor mogelijke pijn daarna.

Nadat het tandslijpproces is voltooid, wordt het 3D-beeld van de tanden overgebracht naar de computer. Hier worden de tanden gemeten met de nieuwste technologie. In dit proces wordt de tandkleur bepaald. De meest geschikte tandhelderheid en kleur wordt door u en met advies van de tandarts bepaald.

Nadat het meetproces is voltooid, worden uw zirkoniumtanden ter voorbereiding naar het tandtechnisch laboratorium gestuurd. Tijdens deze periode wordt er een tijdelijke gebit bij u aangebracht.

turkiyede zirkonyum dis estetigi

Dag 3

Vrije dag

Aangezien uw zirkoniumtanden in voorbereiding zijn, bent u vandaag vrij en kunt u doen wat u maar wilt.

Dag 4

Plaatsing van de nieuwe tanden

Er wordt een esthetische evaluatie gemaakt. Veel details zoals de harmonie van de zirkoniumtanden met het tandvlees, de hoogteverstelling van de tanden en hoe de tandkleur er uit ziet. De patiënt probeert zijn tanden. Alle details waar de patiënt zich niet prettig bij voelt, worden vastgesteld. Nadat deze eventuele problemen zijn opgelost worden de tanden vast gelijmd na goedkeuring van de patiënt. 

Dag 5 

Controle

Tijdens de controle wordt er gekeken naar uw tandvlees en tandhoogte. Er wordt ook gekeken of er compatibiliteitproblemen aanwezig zijn. U heeft de rest van de dag vrij.

Dag 6

Reis terug naar huis

Na de tandheelkundige behandeling met zirkonium krijgt u een uitleg waar u op moet letten. Uw luchthaventransfer wordt uitgevoerd met een VIP-voertuig.

Voordelen zirkonium

Er zijn een aantal voordelen van zirkonium kronen

  • Stevigheid en duurzaamheid

Van de tandheelkundige facings is zirkonium het meest duurzame en sterkste facing / kroon. Het is erg sterk in kauwen en bijten. Het heeft een hoge hittebestendigheid. Veroorzaakt geen tandgevoeligheid.

 

turkiyede zirkonyum dis estetigi
  • Esthetisch uiterlijk van de tanden

Het past perfect bij uw andere tanden. Het ziet eruit als uw natuurlijke tanden met zijn licht doorlatende functie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de witheid van uw tanden op het door u gewenste niveau aan te passen. Zirkonium is een onmisbaar onderdeel van de hollywood smile.

  • Veroorzaakt geen allergieën

Het risico op allergische reactie van zirkonium tanden is nihil

  • Verschillen tussen zirkonium en metaal ondersteund porselein

Een belangrijk voordeel van zirkonium is dat het geen geur in de mond, vergeling van de tanden, vorming van donkere lijnen en kneuzingen op de onderkant van de tanden veroorzaakt, zoals bij porseleinen tanden. Zirkonium laat geen metaalsmaak achter in de mond.

  • Zirkonium voor alle tanden

Zirkonium kan gemakkelijk worden aangebracht, niet alleen op de voortanden, maar ook op uw achter tanden/  kiezen.

 

Bij welke behandelingen wordt zirkoniumcoating gebruikt?

Zirkonium zijn speciale coatings zonder metaal. Vanwege zijn structuur wordt het bij veel gebitproblemen toegepast zoals:

turkiyede zirkonyum dis estetigi

Is er een garantie op de zirkonium kronen?

Uw tanden zijn  gegarandeerd vanaf de dag dat ze worden aangebracht. 

Het maakt niet uit in hoeverre uw tanden onder de garantie vallen, er zijn verantwoordelijkheden die patiënten hebben. Er dient aandacht te worden besteed aan de onderstaande punten anders kunnen, hoe goed de tand ook is geprepareerd, problemen optreden zoals breken, barsten en vallen.

turkiyede zirkonyum dis estetigi

Waar moeten we op letten na het plaatsen van zirkonium kronen?

Er zijn regels waar patiënten op moeten letten en die moeten worden toegepast na het plaatsen van zirkonium kronen.

De meest gestelde vragen bij zirkonium

De zirkonium kronen worden in een privé- tandheelkundig kliniek in Istanbul/Turkije voorbereid. In ons kliniek worden de nieuwste tand technologische apparatuur gebruikt en zijn onze tandartsen experts in hun vakgebied

Een 6-daagse reis naar Turkije is voldoende voor het zetten van zirkonium kronen. 

Zirkonium is een zeer sterk materiaal. Het is de meest duurzame tandcoating onder de coatings. Het kan vele jaren worden gebruikt, zolang er maar goed voor wordt gezorgd en de aanbevelingen die uw arts u heeft gegeven, worden opgevolgd. Breek nooit gedopte voedingsmiddelen zoals hazelnoten of walnoten met je tanden.

Zirkonium kronen worden met een speciale lijm bevestigd op de tand. Hoewel het in korte tijd blijft plakken, raden we patiënten aan om minstens 2 uur niet te eten en te drinken.

U moet voldoen aan algemene tandheelkundige zorg. U dient minimaal twee keer per dag te poetsen met een zachte borstel. Voor het onderhoud is het belangrijk dat u ragers gebruikt. Wij raden u aan om om de 6 maanden naar uw mondhygiënist te gaan voor controle.

Door de structuur van zirkonium treden problemen zoals vergeling niet op. Het vormt geen tandplak. Dit komt omdat het glad is. Hoewel de vorming van vergeling moeilijk is, mag routinematige tandheelkundige zorg niet worden verwaarloosd. Gebitsreiniging moet worden gedaan wanneer dranken en stoffen die het vergelen van de tanden versnellen, zoals sigaretten, koffie en thee.

Zolang er regelmatige controles worden uitgevoerd en de nodige tandheelkundige zorg wordt verleend kan zirkonium 10 tot 15 jaar goed blijven. Bij goede zorg kan het nog zelfs langer meegaan. Daarom adviseren wij om elke 6 maanden een gebitscontrole in te plannen.

Nee, omdat er geen metaal in tandkronen van zirkonium zit, veroorzaakt het geen allergieën.

Zirkonium tanden kunnen zowel voor uw voortanden als voor uw achterste tanden/ kiezen worden toegepast.

Voordat er zirkonium kronen worden geplaatst, moeten uw rotte tanden en alle tandvleesproblemen worden behandeld. Hiervoor is het noodzakelijk om het advies van de tandarts en het behandelplan toe te passen.

Zirkonium kan gemakkelijk worden toegepast bij de behandeling en reparatie van de spleet in de voortanden.

Omdat zirkonium geen door metaal ondersteunde structuur is, veroorzaakt het geen slechte adem. Het laat geen metaalsmaak achter in de mond.

Prijs zirkonium in Turkije 2021-2022

Bij het bepalen van de prijs van zirkonium 2021-2022 worden een aantal factoren geëvalueerd.

De prioriteit bij tandheelkundige behandelingen met zirkonium is het bepalen van uw behoeften. We  luisteren naar uw problemen, klachten en het uiterlijk dat u wenst. Hiervoor is het noodzakelijk om contact op te nemen met Health & Beauty Travel Dent en alle benodigde informatie door te sturen. Alle binnenkomende informatie wordt beoordeeld door onze specialisten in Istanbul.

Nadat we de advies binnen krijgen van de tandarts kunnen wij de prijs voor uw zirkonium kronen bepalen.

De prijzen van zirkonium in Turkije kunnen in elke kliniek verschillen. Want kwaliteit en planning zijn niet in elke tandheelkundige kliniek hetzelfde..

Alle bovengenoemde criteria bepalen de prijs van zirkonium kronen in Turkije. Voor antwoorden op al deze vragen kunt u contact opnemen met ons en gedetailleerde informatie en prijzen voor zirkonium kronen krijgen. Binnen 6 dagen kunt u de tanden krijgen waar u altijd van gedroomd hebt.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact