fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

J PLASMA

Road to Perfection

J PLASMA

Road to Perfection
j plasma

J PLASMA

Wat is J plasma?

J plasma kan worden toegepast op veel lichaamsdelen en is een recente technologische methode die de huid strak trekt en ervoor zorgt dat het lichaam er beter uitziet.

Wat de inhoud van J plasma betreft; met J plasma wordt beoogd om plasma energie te verkrijgen en dit toe te passen op de huid.  Met de speciaal ontwikkelde technologie wordt helium gas samengevoegd met radiofrequentie energie.  Na deze samenvoeging verkrijgt men plasma energie.  De ontstane plasma energie wordt met speciale onderhuidse canules in contact gebracht met de huid.  Het doel is om de huid strak te trekken.

Hoe wordt J plasma gebruikt?

De J plasma technologie wordt toegepast in Turkije.  Op consultatie wordt de specialist geraadpleegd om de lichaamsdelen te bepalen waarop de technologie zal worden toegepast.  Na deze consultatie wordt besloten op welke gebieden J plasma zal worden toegepast.

Wanneer een liposuctie wordt gecombineerd met een J plasma operatie boekt men geweldige resultaten.  Wanneer de J plasma in het bijzonder wordt gecombineerd met vaser liposuctie is het niet meer nodig om correctie behandelingen te ondergaan en ziet men blijvende resultaten.

J Plasma en Liposuctie

Zoals eerder vermeld, staan liposuctie en J plasma in perfecte harmonie met elkaar. Graag vertellen wij meer over de toepassing op de huid van deze technologie, die ook wel de perfecte match wordt genoemd.

Allereerst herinneren wij u eraan dat vaser liposuctie en J plasma worden uitgevoerd in een operatiekamer onder algemene anesthesie.

De eerste ingreep: Er wordt gestart met de toediening van lokale anesthesie en een vloeistof die het risico op bloedingen tegengaat in de gebieden waar liposuctie zal worden toegepast.  Dankzij deze vloeistof heeft de patiënt na de operatie minder pijn.  Deze vloeistof trekt tevens de bloedcellen samen zodat de operatie zonder bloedingen verloopt.

De tweede ingreep: Na de toediening van vloeistof worden met de vaser liposuctie technologie audiogolven in een hoge frequentie toegepast op het lichaam.  Dankzij deze audiogolven wordt het te verwijderen vet omgezet in een vloeibare vorm.

De derde ingreep: Het vloeibare vet wordt vervolgens verwijderd.  Met behulp van de vacuüm methode wordt het vet in die gebieden naar buiten gezogen.

De vierde ingreep.  In dit stadium wordt overgaan op de J plasma toepassing.  Er wordt andere apparatuur gebruikt voor J plasma.  De gebieden waarop met smalle canules liposuctie is toegepast en die met name na de liposuctie kunnen gaan hangen, worden in contact gebracht met J plasma.  De ingreep duurt ongeveer 1 uur.

Op welke gebieden kan J plasma worden toegepast?

De J plasma technologie kan worden toegepast op alle gebieden waarvan de huid los kan raken en kan gaan hangen.  Het is belangrijk om te kijken naar hoeveel de huid is gaan hangen.  Tevens is J plasma een goede oplossing voor mensen met cellulitis.

Gebieden waarop J plasma kan worden toegepast:

Voordelen van J plasma

Hieronder sommen wij de voordelen van J plasma op. Zo kunnen onze patiënten alvast zien met welke technologie zij van doen hebben.

Het herstel na J plasma

Na een J plasma behandeling kunnen patiënten binnen 5-7 dagen hun dagelijkse leven voortzetten.  Indien samen met een liposuctie J plasma is toegepast, duurt het herstel even lang.

Na twee weken voelt men een strakkere huid.  In deze periode kunnen lichte zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Dat is normaal.  De huid kan iets uitdrogen.  Jeuk komt zelden voor.  De eerste twee dagen kan men last hebben van hele lichte pijn.

Prijzen van een J plasma behandeling in Turkije

Een periode van 4 dagen is voldoende voor een J plasma behandeling in Turkije.  In deze periode vinden ook uw controles plaats.  Een J plasma behandeling kan in combinatie met andere operaties worden uitgevoerd.  Liposucties zijn de meest voorkomende.  Een hotel en vliegtickets kunnen worden ingegrepen in de prijs van de J Plasma, naargelang de wensen van de patiënt.  Bij een J plasma pakket zitten accommodatie, vliegveld transfer, een korset, medicijnen, controles en ontbijt inbegrepen.

U kunt de prijs voor J plasma terugvinden op onze website.  Voor gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de medische assistent en het e-consultatie formulier invullen en mailen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact