fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

NEUSCORRECTIE

Road to Perfection

NEUSCORRECTIE

Road to Perfection
neuscorrectie 1

NEUSCORRECTIE

Neuscorrectie

Behalve het esthetische uiterlijk op het gezicht is de neus een belangrijk orgaan waarmee we gezond kunnen ademhalen. Om deze reden is het onze prioriteit een gezonde functie van de neus te behouden en daarbij een esthetische uitstraling te creëren die past bij uw gezichtsvorm.

Er zijn talloze verschillende neusstructuren. Ze zijn bekend onder namen als grote neus, mini-neus, haakneus, gebogen neus, spitse neus en dikke neus. Neusstructuren zien er mogelijk niet esthetisch uit in elke gezichtscontour. Om deze reden weten we dat er mensen zijn die zichzelf uitsluiten van het sociale leven. Het veranderen van de psychologisch geobsedeerde neusvorm is nu veel eenvoudiger en effectiever.

Hieronder bespreken we nog verschillende kwesties met betrekking tot neuscorrectie.

Neuscorrectie is een operatie die wordt uitgevoerd bij mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun neus. Rhinoplastie, beter bekend als neuscorrectie, wordt vaak uitgevoerd bij mensen die vanwege de neuskromming niet gemakkelijk kunnen ademen.

Het idee dat de ingreep erg moeilijk is vanwege de moeilijkheden die degenen ervaren die in voorgaande jaren neuscorrectie hebben ondergaan, wekt argwaan bij de geest. De situatie is echter veel comfortabeler geworden dankzij nieuwe methoden en de nieuwe generatie neussiliconen die er gebruikt worden.

Na  botox, fillers en een paar andere kleine ingrepen, is neuscorrectie een van de meest voorkomende operaties die tegenwoordig worden uitgevoerd.

Wie is geschikt voor neuscorrectie

Er zijn talloze redenen voor het ondergaan van een neuscorrectie.

Wij hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar voor een neuscorrectie. De reden hiervoor is dat de ontwikkeling van de neus bij een leeftijd van 18 jaar voltooid wordt. Echter worden er uitzonderingen gemaakt bij personen die bijvoorbeeld een ongeluk of een stoot op de neus hebben gehad. Deze personen kunnen ook in aanmerking komen voor een rinoplastiek of te wel een neuscorrectie.

Evaluatie vóór een neuscorrectie

Allereerst willen we van de mensen weten die een neuscorrectie willen, waarom ze een neuscorrectie willen en wat hun verwachtingen zijn.

Evaluatie voor een neuscorrectie is erg belangrijk voor een ervaren plastische chirurg. Het begrijpen wat de patiënt wil, empathie creëren en overbrengen wat hij nodig heeft om aan deze verwachtingen te voldoen.

Neuscorrectie in Turkije

Onze rhinoplastie operaties vinden in Turkije plaats. Er zijn verschillende redenen waarom er wordt gekozen om een neuscorrectie in Turkije te ondergaan. Turkije is al meer dan 15 jaar ‘s werelds 3de grootste esthetische chirurgie centrum. Elke dag komen er vanuit Europa en vele andere landen in de wereld patiënten naar Turkije voor plastische chirurgie.

Neuscorrectie prijzen in Turkije zijn zeer laag in vergelijking met veel Europese landen. Het comfortniveau is hoog met zijn volledig uitgeruste ziekenhuizen en volledig uitgeruste operatiekamers.

Een van de belangrijkste reden voor een neuscorrectie in Turkije is dat we werken met zeer ervaren specialisten. Onze artsen hebben ervaring in honderden verschillende neusvormen.

We ontvangen dagelijks veel vragen over neuscorrectie. Zoals: “Wie doet de mooiste nose job”, “advies dokter bij neuscorrectie”, “Welke artsen doen in Turkije neuscorrectie operaties”, “Kunt u voor en na foto’s opsturen?”

Het antwoord op uw vragen zoals wie de beste neuscorrectie operatie uitvoert en wie de beste plastisch chirurg is, is de chirurg die u het beste begrijpt en achter de operatie staat die hij / zij doet.

Hoe wordt de rhinoplastie operatie uitgevoerd?

In Turkije worden de neuscorrectie operaties onder algehele anesthesie uitgevoerd. De operatie duurt gemiddeld 2 uur. Het duurt ongeveer 3 uur tot de patiënt weer terug op zijn/haar kamer is. In sommige gevallen kan het nodig zijn de neus aan te vullen met kraakbeen. In dergelijke gevallen kan de operatie langer duren.

Neuscorrecties kunnen worden gedaan met open en gesloten methoden. We geven de voorkeur aan open neuschirurgie. Zo zien we de operatie duidelijker en hebben we de kans om gemakkelijker in te grijpen.

Na de neusoperatie wordt een siliconenkussen in de neus van de patiënt geplaatst. We gebruiken ook plastic spalken op de bovenkant van de neus om de neus te beschermen.

Effectieve pijnstillers worden gebruikt tijdens operaties. Om deze reden mogen er geen pijnstillers  worden gegeven binnen de eerste 4 uur na de operatie. Daarna krijgt u pijnstillers en antibiotica om de nacht comfortabel door te brengen. Het is normaal dat u de eerste 24 uur na de neuscorrectie pijn heeft.

Na de neuscorrectie wordt er ‘s nachts door verpleegkundigen ijs voor uw gezicht aangeboden. U blijft ijs gebruiken in overeenstemming met de informatie die we u na uw ontslag zullen geven.

De dagen na de neuscorrectie zult u last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Dit is heel normaal. Blauwe plekken en zwellingen beginnen na 2-3 dagen af ​​te nemen.

Na de neuscorrectie operatie zult u moeite hebben met ademhalen door uw neus. Tijdens deze periode gebruikt u neussprays en crèmes. U overnacht 1 nacht in het ziekenhuis. De volgende dag wordt u na uw controle ontslagen.

Verwijderen van de neus tampon en laatste controles

Zeven dagen na de neuscorrectie operatie worden  de neuskussentjes verwijderd.  Vanwege de geruchten uit het verleden wordt er weleens gezegd dat het verwijderen van een tampon een erg moeilijk proces is. Dit proces is nu echter heel eenvoudig en geheel pijnloos. De siliconen tampon is erg glad van structuur. Zonder dat u het merkt wordt de tampon uit uw neus verwijderd.

De hechtingen aan het puntje van de neus worden meestal ook dezelfde dag verwijderd. Doordat de spalk op de neus wordt afgehaald wordt in plaats daarvan tape op uw neus geplakt. We kunnen soms aanbevelen dat deze tape nog een week blijft zitten.

Wat te doen na een neuscorrectie

Het is belangrijk de siliconen in de neus de eerste week na een neuscorrectie schoon te houden hierdoor kunt u gemakkelijker ademen. We zullen u vragen om de sprays en crèmes te gebruiken die we u zullen geven. U brengt 3 dagen ijs aan op de neus. IJs voorkomt verder oedeem en zwelling in je neus.

Prijzen voor rhinoplastie

We bieden patiënten meestal de prijs voor neuscorrectie in pakketten aan. We nemen alle kosten zoals hotel, transfers, medicijnen en operatiekosten op in de neuscorrectie prijzen. Onze neuscorrectie prijs kunt u onder het tab prijslijst vinden.

Wij bieden u de neuscorrectie operatie in Turkije in een A-klas ziekenhuis, verblijf in een 4-sterren hotel en halen u op met onze VIP- transfer busjes. Onze zorg assistent begeleidt u tijdens uw verblijf en de operatie, zodat u zich thuis voelt.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact