fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

RUG LIPOSUCTIE

Road to Perfection

RUG LIPOSUCTIE

Road to Perfection
rug liposuctie

RUG LIPOSUCTIE

Rug liposuctie

Een liposuctie is een methode voor vet verwijdering en lichaamsvorming bij mannen en vrouwen met overgewicht, die ondanks het sporten en diëten het vet in bepaalde lichaamsdelen niet kunnen verbranden en welke vetophoping zorgt voor een onaantrekkelijk aanzicht.  De vetophopingen in verschillende lichaamsdelen vormen een risico voor de gezondheid en de esthetische proporties.

Met een liposuctie operatie kan een groot deel van het vetweefsel worden verwijderd.  Met een enkele operatie kan 8-10 kilo vet worden verwijderd uit het lichaam.  Het verwijderen van zoveel vet kan echter de balans van het lichaam verstoren.

Om een maximale hoeveelheid vet te verwijderen, is het nodig dat de patiënt gezond is en goede bloedwaarden heeft.  De plastisch chirurg en de anesthesie arts dienen toestemming te geven.  Met deze toestemming kan de gewenste hoeveelheid vet worden verwijderd.

Rug liposuctie operatie

Na enkele tests kan door specialisten worden bepaald of een persoon een rug liposuctie kan ondergaan.  Daarnaast is het ook belangrijk dat de patiënt niet aan fysiek maar ook psychologisch klaar is voor een rug liposuctie.  Er wordt besloten tot de ingreep na een consult met de arts.  Voor de rug liposuctie dient het roken en het drinken van alcohol zoveel mogelijk te worden teruggedrongen, alsmede het gebruik van medicijnen die een gevaar kunnen vormen.

Zeker met sommige oefeningen en diëten kan dit probleem in de rug niet worden verholpen. Met een vaser liposuctie worden de losse spieren steviger gemaakt.  De rug liposuctie operatie wordt toegepast om een gezondere uitstraling te krijgen.  Er wordt geen enkele schade toegebracht aan met name het bindweefsel, de zenuwen en het bloedweefsel.

Liposuctie van de rug in combinatie met de buik, heup en het middel

Patiënten geven samen met het vet in de rug tevens problemen met andere gebieden aan. In dat geval voegen wij de buik, de zwembandjes en de heup ook toe aan de operatie. Het is normaal dat deze combinatie wordt gemaakt voor een mooie lichaamsvorm

Na de rug liposuctie

U kunt na de rug liposuctie lichte pijn ervaren.  Ook kunt u een nacht doorbrengen in het ziekenhuis.  Met toestemming van uw arts kunt u de volgende dag worden ontslagen.

Afhankelijk van het geval worden deze ingrepen onder lokale of algemene anesthesie uitgevoerd en kunt u na de operatie, na de controle van uw arts, binnen elke dagen weer gaan sporten of oefeningen doen en uw dagelijkse leven voortzetten.

Hoe duur is een rug liposuctie in Turkije?

Hotel, ziekenhuis, korset, VIP transfers en een medische gids zijn inbegrepen bij de prijs van een rug liposuctie. U kunt de prijzen voor een rug liposuctie en controles terugvinden op onze website onder het kopje ‘prijzen’.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact