fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

HOLLYWOOD SMILE

Road to Perfection

HOLLYWOOD SMILE

Road to Perfection
holywood smile

HOLLYWOOD SMILE

Hollywood Smile

Hollywood smile is een tandheelkundige esthetische methode die wordt toegepast voor patiënten die een perfect gebit willen. Deze methode, die we smile aesthetics noemen, pakt alle problemen in de mond aan. Als de gehele behandeling voorbij is, moet u prachtige tanden en een prachtige glimlach krijgen. Hiervoor kunt u terecht bij een ervaren tandheelkundige esthetische arts en tandheelkundige kliniek met geavanceerde technologie.

De tandheelkundige esthetische kliniek in Istanbul, Turkije is één van de beste tandheelkundige klinieken van Turkije, niet alleen op het gebied van technologische aspecten, maar ook op het gebied van gespecialiseerde tandartsen.

Patiënten die naar Istanbul komen uit vele landen van de wereld, met name Engeland, Amerika, Canada, Australië, Duitsland, krijgen een esthetische glimlach met Hollywood Smile.

Wat betekent Hollywood Smile?

Met Hollywood Smile wordt een tandheelkundige esthetische toepassing bedoeld waarbij de vorm, kleur, helderheid, geschiktheid voor de mondstructuur en tegelijkertijd de meest geschikte houding voor je glimlach ontworpen.

Hollywood smile wordt persoonlijk voor elke patiënt apart ontworpen. Vele details zoals huidskleur, lipstructuur, vorm van de glimlach moeten worden geanalyseerd.

De gebitsstructuur, gebitsproblemen, klachten en verwachtingen van de patiënt moeten bekend zijn voordat de Hollywood Smile wordt ontworpen. Allereerst wordt de patiënt op consult gevraagd bij een gespecialiseerde tandheelkundig esthetische arts. Eerst worden er tandheelkundige foto’s opgevraagd, vooral van patiënten uit andere landen. Tandheelkundige röntgenfoto’s kunnen worden opgevraagd als dat nodig wordt geacht. Dankzij de röntgenfoto, die we panoramische röntgenfoto noemen, worden alle problemen in de tanden en het tandvlees van de patiënt zichtbaar. Op die manier wordt de planning van de patiënten die voor de hollywood smile komen, duidelijk hoeveel tanden behandeld zullen worden en wat de kosten van de hollywood smile zullen zijn.

Hollywood Smile Methoden

Bij het Hollywood Smile plan worden de tandstructuur en de problemen van de patiënt geanalyseerd en wordt de meest geschikte coatingmethode bepaald. Zirkonium, gelamineerd porseleinen en Emax zijn de soorten facings die bij het Hollywood Smile plan worden toegepast.

Gelamineerde Porseleinen Facings

Gelamineerde porseleinen facings zijn dunne speciale porseleinen facings die op het tandoppervlak worden vastgelijmd. Het heeft de voorkeur bij patiënten met een gladde tandstructuur. Het is een geweldige optie voor patiënten met verspreide, afgesplitste, geelkleurige en vlekvormige tanden.

Emax Facings

Emax is één van de aanbevolen facings voor een kwalitatieve en prachtige lach. In dit proces wordt een deel van de tanden uitgesneden. Emax facings worden op de uitgesneden tanden geplaatst. Dankzij de lichtdoorlatendheid en natuurlijke structuur is het een geprefereerde facings voor de Hollywood Smile.  

Zirkonium Facings

Zirkonium facings is onmisbaar voor het Hollywood Smile design. Veel artsen geven de voorkeur aan dit type coating. Het wordt gebruikt in de esthetiek van de glimlach met zijn lichtdoorlatende, stevige structuur en natuurlijke uiterlijk. In dit proces wordt een deel van de tanden uitgesneden zoals bij de Emax facings. Zirkonium facings worden op de uitgesneden tanden geplaatst.  

Voor degenen die een Hollywood Smile wensen

De Hollywood Smile is mogelijk voor iedereen die niet tevreden is met zijn of haar gebit. Hiervoor moet u uw tanden en tandvlees laten controleren. Over het algemeen kan de Hollywood Smile om de volgende redenen worden gedaan.

Het aantal volgende dagen kan variëren, afhankelijk van de tandheelkundige behandeling. Het is namelijk belangrijk welke van de implantaat-, zirkonium- of gelamineerde tandcoating behandelingen ingepland staat.

Programma van dag tot dag voor Hollywood Smile in Istanbul, Turkije

Hollywood Smile Dag 1

Bij aankomst in Istanbul word u met de vooraf afgesproken Vip Transfer naar uw hotel gebracht. Indien gewenst kunt u de dag ontspannen doorbrengen in uw hotel, of u kunt op pad gaan om de prachtige bezienswaardigheden van Istanbul te bezoeken.

Hollywood Smile Dag 2

Met een VIP Transfer word u opgehaald van uw hotel en naar de tandheelkundige kliniek gebracht. Eerst wordt er een panoramische röntgenfoto gemaakt om de gezondheid van uw gebit te controleren. U ontmoet uw esthetische tandarts die het resultaat met u doorneemt. Samen met het resultaat van de röntgenfoto’s wordt uw gebit onderzocht. Uw mond- en tandgezondheid zal worden beoordeeld. Er wordt bepaald hoeveel facings u nodig heeft. Er wordt bepaald welk materiaal het beste bij uw tanden past en de kleur van uw facing wordt uitgekozen. Er worden foto’s van uw gebit gemaakt voordat de behandeling begint en u wordt naar de behandelkamer gebracht.

Hier worden uw tanden opgemeten. Na de afdruk wordt een deel van de tanden weggeslepen. Bij gelamineerde Emax facings wordt de bovenste voorste laag, waar het bladporselein zal worden vastgelijmd, weggeslepen. Bij zirkonium facings worden de tanden uit bepaalde gebieden afgesneden. Op de 4e dag wordt de patiënt voorbereid op het bevestigen van de facings.

Hollywood Smile Dag 3

Op de 3e dag van de Hollywood Smile worden de gemaakte gebitsafdrukken voorbereid in het tandtechnisch laboratorium. U kunt op deze dag uitrusten in uw hotel. Als u dat wenst, kunt u Istanbul op eigen gelegenheid of met een tour verkennen.

Hollywood glimlach Dag 4

Het is tijd om de klaargemaakte facings te plaatsen. De harmonie van de facings met het tandvlees, de hoogte, de afstemming van de kleur van de tanden en de details van de glimlach worden gecontroleerd. Het moet esthetisch perfect zijn. Nadat alle controles zijn uitgevoerd, worden de facings op de tanden geplakt met een speciale en zeer sterke tandheelkundige lijm. Daarna wordt de patiënt gevraagd om zijn gebit voor de spiegel te controleren. De Hollywood Smile wordt voltooid door elk detail te controleren voor het perfecte resultaat.

Hollywood Smile Dag 5

De laatste controle van je tanden gebeurt op de 5e dag. Alle tanden worden opnieuw gecontroleerd. De kaakbewegingen van de patiënt worden gecontroleerd op eventuele problemen. Het hele proces wordt hiermee afgerond.

Hoeveel kost Hollywood Smile in Turkije? Wat zijn de prijzen?

De prijs van de Hollywood Smile behandeling die wordt uitgevoerd in een privékliniek in Istanbul kan variëren afhankelijk van de tandheelkundige behandeling die de patiënt nodig heeft. Als er een tand ontbreekt, wordt er een tandheelkundig implantaat gemaakt. Zirkonium gelamineerde facings kunnen worden gebruikt als het gaat om gespleten tanden, vergeelde vlekkerige tanden of scheve, afgebroken en vervormde tanden.

Patiënten met tandvleesproblemen kunnen vooraf verschillende behandelingen nodig hebben. Om deze reden willen we graag uw tandheelkundige foto’s, video en, indien mogelijk, röntgenfoto’s bekijken voor Hollywood Smile prijzen.

Gelamineerde Porseleinen Facings 32 tanden Hollywood Smile volledige pakketprijs

5500-6000 Euro

Zirkonium 32 tanden Hollywood Smile volledige pakketprijs

4000-4500 Euro

Emax 32 tanden Hollywood Smile volledige pakketprijs

5500-6000 Euro

De hierboven vermelde Hollywood Smile volledige pakketprijs is inclusief hotel, VIP transfer, medicijnen, tijdelijke gebit, panoramische röntgenfoto.

Hollywood smile zal bij verschillende tandheelkundige klinieken in Turkije verschillende prijzen hebben. De prijs van hetzelfde aantal facings kan in een andere kliniek veel duurder of veel goedkoper zijn. Hier zijn verschillende redenen voor.

Het kiezen van een tandheelkundige kliniek is erg belangrijk. Het moet perfect zijn op het gebied van hygiëne. Er moeten moderne en geavanceerde technologische apparaten worden gebruikt. Er moet een arts van elke tandheelkundige specialisatie in de kliniek aanwezig zijn. Deze tandheelkundige klinieken kunnen duurder zijn vanwege de service die ze bieden.

U dient een ervaren tandarts te kiezen. Een perfect gebit met Hollywood Smile krijg u alleen bij een gespecialiseerde tandarts. De prijzen van tandartsen kunnen duurder zijn, vooral die van gespecialiseerde tandartsen.

Tandheelkundige facings en tandheelkundige implantaten van hoge kwaliteit dienen te worden gebruikt. Het beste resultaat voor de Hollywood Smile wordt bereikt met kwaliteitsmaterialen en een ervaren tandarts. Daarom moeten het tandtechnisch laboratorium en de technici waar de tanden worden geprepareerd minstens even ervaren zijn als de tandarts. Een klasse A kwaliteit en 100% compatibel facing ontwerp is vereist. U kunt Hollywood Smile krijgen tegen veel lagere prijzen als gevolg van slechte kwaliteit en onervaren handen.

U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met onze gezondheidsassistenten voor de details van de bovengenoemde criteria en Hollywood Smile prijzen.

Aandachtspunten na Hollywood Smile behandeling

Het is belangrijk voor patiënten om aandacht te besteden aan hun mond en tandgezondheid na Hollywood Smile. Op deze manier kunt u de levensduur van uw facings verlengen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact