fbpx

GYNAECOMASTIE

Road to Perfection

GYNAECOMASTIE

Road to Perfection
gynaecomastie

GYNAECOMASTIE

Over gynaecomastie

Gynaecomastie is het vrouwelijke type borstweefsel dat bij mannen wordt gevormd vanwege hormonale redenen, medicatiegebruik, slechte gewoonten en onevenwichtige voeding.

“In dit artikel zullen we de oorzaken van gynaecomastie uitleggen, hoeveel soorten gynaecomastie er zijn, hoe we kunnen zien dat je gynaecomastie hebt, verschillende methoden van gynaecomastie chirurgie, wat ‘fake’ gynaecomastie betekent, het herstelproces na gynaecomastie en de prijs van gynaecomastie chirurgie.”

Oorzaken van gynaecomastie

Er zijn veel oorzaken van gynaecomastie. We zullen hieronder bespreken wat de oorzaken zijn waar u niks aan kan doen of door uzelf zijn veroorzaakt.

gynaecomastie 2

Hoeveel soorten gynaecomastie zijn er?

De toestand van de borst moet worden geëvalueerd vóór een gynaecomastie-operatie. In sommige gevallen kan de arts bij de patiënt een echo vragen. Preoperatief manueel onderzoek maakt duidelijk welke methode wordt uitgevoerd.

gynaecomastie 3

Hoe weet ik of ik gynaecomastie heb gehad?

Uit de hierboven genoemde gynaecomastie- typen beschrijven is het misschien voor u duidelijker dat u een gynaecomastie probleem heeft. Lijkt het niet op de gynaecomastie typen die u op de foto ziet, beweeg dan uw rechterhand naar uw linkerhand. Span intussen uw linker borstspier aan. Controleer de tepel met uw rechterhand. Probeer te begrijpen of er overtollig vet aanwezig is. Controleer of u de borstklierweefsel kan voelen. Raadpleeg een specialist als u overtollig vet of een hard klierweefsel voelt.

U kunt ook uw foto’s sturen via het e-consult formulier.  Neem hiervoor contact op met ons. 

gynaecomastie 4

Methoden voor gynaecomastie chirurgie

Gynaecomastie-chirurgie wordt bepaald door het type gynaecomastie. Zoals we in ons artikel in de sectie over soorten gynaecomastie hebben uitgelegd, moet er actie worden ondernomen op basis van de toestand van de borst.

Wat is nep-gynaecomastie?

‘Fake’ gynaecomastie is de groei die optreedt in de mannelijke borst veroorzaakt door overtollig vetweefsel.

Onevenwichtige voeding is een reden voor overmatige gewichtstoename, dit veroorzaakt vet in de mannelijke borst. Deze situatie heeft een negatieve invloed op het sociale leven en de esthetische uitstraling. Nadat er een deskundige gekeken heeft kan de oplossing van het nep-gynaecomastie probleem worden bereikt met Vaser Liposuctie. Als er geen borstklierweefsel in de borst aanwezig is, kunt u dit probleem met liposuctie oplossen.

Herstel na gynaecomastie-operatie

De herstelperiode na een gynaecomastie-operatie kan variëren, afhankelijk van de uitgevoerde operatie. Als alleen vetweefsel door liposuctie wordt verwijderd, kan de patiënt na 4-5 dagen zijn normale leven oppakken. Intensief sporten en zwaar tillen moet worden vermeden.

Als het borstklierweefsel wordt verwijderd bij gynaecomastie chirurgie, is het proces niet veel anders. Aangezien er een kleine incisie in de tepel zit moet er voorzichtig gedaan worden. Er moet aandacht worden besteed aan lichaamsbewegingen om te voorkomen dat de wond open gaat. Na een week kunt u uw normale leven voortzetten. 4 weken lang moet er een korset gedragen worden.  Intensief sporten en zwaar tillen moet worden vermeden.

Als borstverkleining wordt toegepast bij gynaecomastie chirurgie, kan het proces iets langer duren. Men moet op armbewegingen letten en mag niets zwaars optillen. De terugkeer naar het normale leven duurt tussen de 10-15 dagen. Een korset moet gedurende 4 weken worden gedragen.

Postoperatieve wondzorg, antibiotica en alles wat u verder moet doen, wordt u door de specialist uitgelegd.

Prijs Gynaecomastie

We voeren de gynaecomastie-operatie uit in Turkije, Istanbul. De prijs van gynaecomastie chirurgie kan variëren, afhankelijk van de toe te passen methode. Zoals we hierboven vermeldden, wordt gynaecomastie chirurgie uitgevoerd met drie soorten methoden. In sommige gevallen kan j-plasma worden toegepast bij een minimale huidoverschot in de borst.

In overeenstemming met de informatie en foto’s die u met ons deelt over uw gynaecomastie probleem, wordt aangegeven welke procedure voor u geschikt is. In de prijslijst kunt u de prijs vinden van Gynaecomastie.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact