fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Haartransplantatie Bij Hiv Positieve Patiënten

Road to Perfection

Haartransplantatie Bij Hiv Positieve Patiënten

Road to Perfection
haartransplantatie bij hiv positieve patienten

Haartransplantatie Bij Hiv Positieve Patiënten

De tevredenheid van onze haartransplantatiepatiënten maakt ons blij.

Ons haartransplantatiecentrum, dat met nieuwe technieken en gebruikte apparaten tot de beste haartransplantatiecentra ter wereld behoort, is nu begonnen met de haartransplantatie van onze HIV positieve patiënten.

Haartransplantatie van HIV positieve patiënten kan in veel haartransplantatiecentra niet worden uitgevoerd vanwege het ontbreken van de benodigde apparatuur, een professioneel team en vooral de noodzakelijke steriele omgeving.

In samenwerking met Health And Beauty Travel & Hair Centre Of Turkey wordt de haartransplantatie van HIV patiënten uitgevoerd in een speciale steriele omgeving die is voorbereid door professionele experts.

Hoe verloopt het haartransplantatieproces bij hiv positieve patiënten?

Onze HIV positieve patiënten kunnen een haartransplantatie aanvragen door naar ons haaranalysecentrum in Nederland te komen of via online consultatie. In dit proces wordt het behandelproces van de patiënt geëvalueerd om het HIV virus onder controle te krijgen door alle gezondheidsinformatie te verkrijgen.

Dankzij de Special Hair Analyzer worden de haarzakjes overgebracht naar het digitale scherm en wordt de patiënt geïnformeerd over het aantal wortels en de gezondheid van het haar. Na de haaranalyse worden vanuit elke hoek foto’s gemaakt van de voorkant, achterkant, zijkant en nek van de patiënt.

Nadat al deze procedures zijn voltooid, wordt er geluisterd naar de verwachtingen van de patiënt. Er wordt bepaald in welke gebieden haartransplantatie gewenst is en in welke gebieden de grafts het meest getransplanteerd moeten worden.

Het wordt duidelijk welke methode te gebruiken bij haartransplantatie. Zoals bekend zijn er FUE-, DHI- en SAPHIRE FUE-technieken. De voor u meest geschikte techniek  heeft de voorkeur van experts.

De afspraakdatum wordt bepaald en de regels die in acht moeten worden genomen vóór de haartransplantatie worden schriftelijk aan de patiënt meegedeeld.

Wat staat onze patiënten te wachten in ons haartransplantatiecentrum in Turkije?

Wij organiseren de transplantatie van onze haarpatiënten die HIV positief zijn met Hair Center Of Turkey. Hair Transplantation Center ligt in Istanbul.

Voor de haartransplantatie worden uw controlebloedonderzoeken uitgevoerd. Uw haaranalyse wordt herhaald. Nadat de haaranalyse is voltooid, wordt uw haar geschoren. Uw foto’s worden opnieuw gemaakt.

Na al deze processen worden uw haarlijntekeningen uitgevoerd. De regio waar de grafts (haarzakjes) worden geplaatst, wordt bepaald als de 1e regio, de 2e regio en de 3e regio in volgorde van belangrijkheid, en de tekeningen worden voltooid.

Voor haartransplantatie is een reis van 3 nachten en 4 dagen gepland. De eerste dag van uw aankomst in Istanbul brengt u door in uw hotel. Op de tweede dag vindt uw haartransplantatie plaats. De derde dag brengt u rustend door. Op de vierde dag wordt je haar gewassen en kun je terugkeren naar je land.

Wasshampoo en nekkussen die u nodig heeft na de haartransplantatie worden aan onze patiënten gegeven.

Haartransplantatie prijs bij HIV positieve patiënt

Alle materialen die voor onze HIV patiënten worden gebruikt, zijn wegwerpmateriaal. Alle gebruikte materialen worden na gebruik afgevoerd met het medisch afval.

Een meer nauwgezette en zorgvuldige studie wordt uitgevoerd door haartransplantatiespecialisten. De veiligheid van de haartransplantatiespecialisten moet worden gewaarborgd, evenals de veiligheid van de patiënt tijdens het haartransplantatieproces. Er moet voor worden gezorgd dat de haartransplantatiekamer steriel is en volledig vrij van infectierisico’s.

Het hele hierboven genoemde proces houdt de prijzen voor HIV positieve haartransplantaties hoger dan andere prijzen voor haartransplantaties.

De prijs van HIV positieve haartransplantatie is 5000 euro in 2023 met de Fue-methode. Factoren zoals veranderingen in de haartransplantatietechniek, de beslissing van haartransplantatie met sedatie kunnen de prijs veranderen.

We raden haartransplantatie met sedatie aan voor alle HIV positieve patiënten.

Haartransplantatie met sedatie zal het comfort van HIV positieve patiënten verhogen. De sedatiemethode is het proces waarbij de patiënt in slaap wordt gebracht voordat met de haartransplantatie wordt begonnen. Deze wordt uitgevoerd door de anesthesioloog. Voordat de haartransplantatie wordt gestart, valt de patiënt na verdoving (sedatie) in een lichte slaap. Tijdens dit proces voelt hij absoluut niet de pijn van de naalden die in de haarzakjes worden geïnjecteerd voor haartransplantatie. Wanneer onze patiënten, die ongeveer 30 minuten hebben geslapen, wakker worden, komen ze over het pijnlijke verdovingsproces van haartransplantatie heen zonder pijn te voelen. Omdat de hoofdhuid nu verdoofd is, voelt deze geen pijn tijdens de transplantatie.

Contact