fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

OVER ONS

Road to Perfection

OVER ONS

Road to Perfection

Met ongeveer 15 jaar ervaring in de gezondheidszorgsector, hebben wij onze krachten in de afgelopen 7 jaar in een professioneel team samengebracht. Health & Beauty Travel heeft in Turkije een team van ervaren artsen samengesteld. Voor elke operatie hebben wij een keuze gemaakt tussen de verschillende ervaren chirurgen. Met de filosofie van Right Patient en Right Doctor heeft het onze sector een ander perspectief gegeven.

Health & Beauty Travel, dat zijn patiënten samenbrengt met een nieuwe generatie klinieken die zijn geaccrediteerd door belangrijke organisaties zoals Joint Commission International (JCI) en International Standards Organization (ISO), is sinds 2018 begonnen met het aanbieden van deze bevoorrechte service.

Health & Beauty Travel is het officiële gezondheidstoerismebedrijf in Turkije met TÜRSAB en Health Tourism Authorization Certificate, dat internationaal diensten levert, de behoeften van patiënten vaststelt en ervoor zorgt dat de juiste operatie wordt uitgevoerd in A Plus- ziekenhuizen met zijn deskundige team van artsen.

Health & Beauty Travel heeft een ervaren team dat esthetische operaties, gewichtsverliesoperaties, tandheelkundige behandelingen, oogoperaties en haartransplantatieoperaties aan u levert met deskundig personeel.

In overeenstemming met de eisen van de patiënten bieden wij u  accommodatiemogelijkheden in de meest exclusieve hotels van Istanbul. Vervoeren wij onze  patiënten en hun familieleden met onze Vip Transfers, ook is het mogelijk om een stedentrip voor of na uw operatie in te plannen.

Health & Beauty Travel, met het hoofdkantoor gevestigd in Istanbul, werkt samen met Health Beauty Aftercare in Nederland. Alle processen, postoperatieve zorg en consultaties van onze gasten afkomstig uit Nederland worden uitgevoerd door Health Beauty Aftercare.

Door een gezondheidsbrug tot stand te brengen tussen Europa en de wereldlanden en Turkije, zet Health & Beauty Travel zijn visie voort met de tevredenheid en dank die het ontvangt van zijn patiënten.

sema kaya

Heeft U Vragen ?
Bericht Aan Ons Expertteam Nu!