fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

AFTER LIPO MASSAGE

Road to Perfection

AFTER LIPO MASSAGE

Road to Perfection
after lipo massage

AFTER LIPO MASSAGE

After Lipo Massage

Liposuctie is de meest populaire behandeling binnen de plastische chirurgie. Bij liposuctie wordt het onderhuidse vetweefsel verwijderd. Bij deze operatie wordt met behulp van onderhuids gebrachte canules het vet verwijderd. 

Verhardingen veroorzaken een hobbelige huidstructuur. Ook ontstaan er verhardingen door het ontstekingsproces en weefselschade. Beschadiging van veel bloedvaatjes tijdens de operatie veroorzaakt oedeem en zwelling in uw lichaam. 

Met behulp van after lipomassages verminderen de zwellingen en worden de verhardingen soepel gemasseerd. Doordat het vocht door de lipomassage zich verplaatst en door het lymfestelsel wordt opgenomen bevordert dit de genezing.

Wat is after lipomassage?

Afterlipomassage is eigenlijk een term. Door middel van manuele lymfedrainage wordt de massage uitgevoerd. Bij manuele lymfedrainage wordt de huid gemasseerd om het lymfesysteem te stimuleren en te ondersteunen. Lymfesysteem wordt hierdoor opnieuw geactiveerd en het overtollige vocht wordt afgevoerd.

De vochtophopingen komen één of twee weken na de operatie te voorschijn. Vijftig procent van het eindresultaat is het werk van de chirurg en de andere 50% is de juiste aftercare. Na de operatie kunnen verhardingen en een hobbelige huidstructuur ontstaan. Wanneer deze niet meteen behandeld kunnen worden kan de huidstructuur niet meer verbeterd worden. Het doel van de drainage massage is om de bloedcirculatie te versnellen, de lymfeklieren te stimuleren en zwelling en oedeem zo snel mogelijk uit het lichaam te verwijderen.

Het belang van lymfedrainage massage

Als Health And Beauty Travel hechten we veel waarde aan lymfedrainage massage, net zoals we het belang van de plastische arts benadrukken. Operatie + lymfedrainage massage moeten als één geheel worden beschouwd.

We organiseren onze plastische chirurgie ingrepen in Turkije. Nadat u ontslagen wordt uit het ziekenhuis gaat u samen met uw drains in uw lichaam naar het hotel. Drains worden binnen twee tot drie dagen verwijderd afhankelijk van de uitgevoerde operatie. Op de dag dat uw drains verwijderd worden moet u gedraineerd worden. Nadat u gedoucht heeft voert onze gediplomeerde masseur uw lymfe- en drainage massage uit.

Wanneer u terugkeert naar uw land is het erg belangrijk om door te gaan met after lipomassages. Health & Beauty Travel werkt samen met een aantal salons in Nederland. Tijdens het consult kunt u de contactgegevens van de salons krijgen.  Verblijft u in Istanbul, dan komt de masseur aan huis of hotel. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Bij welke plastische operaties wordt lymfedrainage massage toegepast?

Na liposuctie, buikwandcorrectie, borstvergroting, borstlift, borstverkleining en brazilian butt lift kan after liposuctie massage (lymfedrainage massage) worden toegepast.

Wat is het belang van after lipomassage?

Bewegingsbeperking is heel normaal na esthetische operaties zoals buikwandcorrectie, liposuctie en BBL. Pijn, zwelling, oedeem, pijn in het incisie gebied zijn de belangrijkste symptomen die dit veroorzaken. After lipomassage na de operaties liposuctie, buikwandcorrectie en bbl verwijdert de bewegingsbeperking. 

Als gevolg van weefselschade tijdens de operatie, creëert het lichaam zwelling, oedeem en vocht om zichzelf te beschermen. Deze zwelling en vocht verhogen de pijn. Het belang van after lipomassage komt hier naar voren. De massage stimuleert het systeem. Het versnelt de lymfestroom en zorgt ervoor dat vloeistoffen en afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam kunnen worden verwijderd. Spieren die vermoeid zijn door de spanning in het lichaam worden bij massage ontspannen. Ontspannen spieren vergroten de mobiliteit.

Het resultaat van de pre-post patiënten na buikwandcorrectie, Bbl, en Liposuctie-operaties laat ons zien hoe belangrijk massage is.

Hoeveel kost een after lipomassage?

Wij als Health And Beauty Travel zullen uw eerste after lipomassage kosteloos uitvoeren. Andere sessies kunnen op eigen verzoek in een ander centrum of bij onze masseur in Istanbul worden gepland. 

Als u in Istanbul verblijft, kunt u van ons de after lipomassage prijzen 2021 krijgen  en kunt u profiteren van de after lipomassages (lymfedrainage massage) bij u thuis of in uw hotel.

Salons/ klinieken die after lipomassages uitvoeren in Istanbul

Er zijn veel patiënten in Istanbul die  after lipomassage willen  na een plastische chirurgie. Er zijn verschillende after lipo massage salons in Nederland. Patiënten die geopereerd zijn kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie over after lipomassages. Wij worden vaak gebeld door mensen met de vraag waar ze hun after lipomassages kunnen inplannen, en welke klinieken er zijn die after lipomassages uitvoeren na een buikwandcorrectie en een bbl.

Het belang van after lipomassages wordt elke dag meer en meer ingezien en onze patiënten worden zich bewust van dit belang.

U kunt uw after lipomassages ook  in Istanbul inplannen bij  onze ervaren masseurs in uw hotel of bij u thuis. Het aantal sessies  kunnen worden bepaald in overeenstemming met de vereisten van plastische chirurgie die wordt uitgevoerd. Er zijn pakketten van 5-10-15 sessies beschikbaar. After lipomassages die na een plastische ingreep worden uitgevoerd, zullen het resultaat van uw ingreep zeker positief beïnvloeden.

Onze consultants zullen u helpen over de prijs van liposuctie-massages (after lipomassages) in Istanbul.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact