fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

MINI BUIKWANDCORRECTIE

Road to Perfection

MINI BUIKWANDCORRECTIE

Road to Perfection
mini buikwandcorrectie

MINI BUIKWANDCORRECTIE

Mini buikwandcorrectie (mini abdominoplastie)

Bij patiënten met overgewicht in de buik en heupen en een gevoelige huid waarvoor een liposuctie niet geschikt is maar die ook geen behoefte hebben aan een volledige buikwandcorrectie, omdat de huid nog wel strak is, biedt de mini buikwandcorrectie een oplossing.

Bij een mini buikwandcorrectie wordt een kortere incisie gemaakt en herstelt u sneller na de operatie. Daarom wordt het veelvuldig gekozen door personen zonder al te veel overgewicht.  Met name vrouwen die een geboorte achter de rug hebben, kiezen hiervoor.

Wat is een mini buikwandcorrectie (mini abdominoplastie)?

Met een mini buikwandcorrectie wordt het teveel aan vet in de buik en de heup verwijderd. Het teveel aan huid in de onderbuik wordt verwijderd maar boven de navel wordt geen correctie toegepast.

Wie komt in aanmerking voor een mini buikwandcorrectie?

Patiënten die een eerste geboorte achter de rug hebben of net zijn geopereerd en die slechts in de onderbuik een teveel aan vet en huid hebben, komen in aanmerking voor een mini buikwandcorrectie. Bij mensen met een hogere navel kan ook een mini buikwandcorrectie worden toegepast.

Hoe wordt een mini buikwandcorrectie uitgevoerd?

Bij een mini buikwandcorrectie wordt eerst een liposuctie toegepast op de volledige buik en heupen.  Zo nodig wordt in dit stadium het vet in de billen geïnjecteerd.  Daarna wordt een kleine incisie gemaakt in de onderbuik in een gebied dat onder het ondergoed blijft.  De huid van de buik wordt tot de navel uit de buikwand gehaald.

Zo nodig worden slappe spieren aan elkaar genaaid en wordt de onderkant van de buikwand strak getrokken.  Met de nieuwe J plasma methode kan ervoor worden gezorgd dat de huid strakker wordt.  Daarna wordt het teveel aan huid onder de navel verwijderd. Indien boven de navel ook wat losse huid zit, wordt de navel noodzakelijk van de buikwand losgemaakt en worden de buikspieren, zo nodig allemaal, met hechtingen vernauwd en wordt de navel 2 cm naar beneden getrokken en aan de buikwand genaaid.  Zo blijft er een klein litteken achter boven en onder de navel.

Moet ik afvallen voor een mini buikwandcorrectie?

Overgewicht vormt een risico voor alle operaties. Na de operatie duurt het herstel langer en het duurt ook langer voordat wonden genezen. Ook komen longproblemen vaker voor. Daarom wordt geadviseerd dat personen met overgewicht zoveel mogelijk afvallen voor de operatie.

Hoe lang duurt een mini buikwandcorrectie?

De uit te voeren handelingen bepalen de duur van de operatie. Indien de liposuctie niet op een al te groot gebied zal worden toegepast, duurt de mini buikwandcorrectie 1-2 uur.

De prijs voor een mini buikwandcorrectie in Turkije

De mini buikwandcorrectie wordt uitgevoerd in Istanbul, Turkije. U dient 7 dagen in Turkije te blijven voor de operatie.  In deze periode verblijft u 1 of 2 dagen in het ziekenhuis.

Hotel, VIP transfers, ziekenhuis, medicijnen, korset, controles en een medische assistent die u zal bijstaan gedurende de behandeling zijn inbegrepen bij de prijs voor een mini buikwandcorrectie.  U kunt onze website raadplegen voor de prijzen van een mini buikwandcorrectie.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact