fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

FACELIFT

Road to Perfection

FACELIFT

Road to Perfection
facelift

FACELIFT

Facelift operatie

Naarmate de leeftijd vordert, is het heel normaal dat de huid van het gezicht losraakt en verslapt. Deze verzakkingen veroorzaken na verloop van tijd rimpels. Facelift operatie is de meest succesvolle chirurgische ingreep voor deze verslapping en rimpels aan de zijkanten, kin, nek, wangen en tempeldelen. 

Op welke leeftijd moet een facelift operatie worden uitgevoerd?

Facelift chirurgie is verdeeld in twee. Het is een mid-face lift en een klassieke full-face lift operatie. Het wordt bepaald op basis van de behoeften van de persoon.

Als we kijken naar de gemiddelde leeftijd van mensen die een volledige facelift operatie nodig hebben, zien we dat mensen ouder dan 50 jaar deze operatie vaker ondergaan. Midface-lift operaties kunnen worden uitgevoerd vanaf de leeftijd van 40 jaar.

Wie kan een facelift-operatie ondergaan?

Wie een facelif toperatie wil ondergaan, moet eerst duidelijk zijn verwachtingen kenbaar maken. Hij/zij moet zijn klachten, de gelaatstrekken waar hij/zij ontevreden over is, uitleggen in e-consult en face-to-face gesprekken. De gehoorde klachten worden geëvalueerd en de details van de operatie worden aan de patiënt doorgegeven.

Facelift operatie in het algemeen

Hoe wordt een face lift operatie uitgevoerd?

De facelift operatie-incisie begint vanaf het voorste deel van het oor. Deze incisie loopt door naar de achterkant van het oor. Dankzij deze incisies worden slappe huid en weefsels hersteld. Overtollige huid wordt verwijderd. De huid wordt hersteld naar zijn oude uiterlijk.

De operatie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie.

Een faceliftoperatie kan ongeveer 4-7 uur duren.

d worden. Sportactiviteiten met betrekking tot de arm mogen ongeveer twee maanden later worden hervat. Probeer rustig aan te doen om te voorkomen dat het litteken uitzet.

Hoe lang moet ik in Istanbul-Turkije blijven voor een facelift operatie?

Een reis van 1 week naar Istanbul is voldoende voor een facelift-operatie. Na de operatie blijft u 1 of 2 nachten in het ziekenhuis en daarna wordt u naar uw hotel gebracht. Onze assistenten begeleiden u op de controledag.

Herstelproces:

Het is normaal om zwelling en blauwe plekken in het gezicht te zien, vooral in de eerste 3 dagen na een facelift operatie. Tijdens dit proces krijgt u een verband op uw gezicht. 

Na 5-6 dagen heeft u de controle en worden uw hechtingen verwijderd. Na 7 dagen zullen uw zwelling en blauwe plekken beginnen af ​​te nemen. Na het verwijderen van de hechtingen kunt u weer douchen.

U kunt sporten vanaf de 4e week van de operatie. Maar u moet geen zware sporten doen.

U moet het recept van uw arts volgen. U moet uit de buurt van zonlicht blijven.

Is een facelift operatie permanent?

Het effect van een facelift operatie kan in de loop der jaren vervagen. In dit proces kunnen de levensstijl, het dieet en de gewoonten van de patiënt het effect van een facelift operatie positief of negatief beïnvloeden. Het effect van een facelift operatie kan ongeveer 10-12 jaar duren.

Het is erg belangrijk voor de patiënten die deze operatie zullen ondergaan om hun rookgewoonte vóór de operatie te beëindigen. Omdat roken en soortgelijke gewoonten het genezingsproces negatief beïnvloeden.

Kan een facelift operatie worden gecombineerd met andere operaties?

Een facelift operatie is een speciale operatie. Het comfort van de patiënt moet na deze operatie hoog zijn. We raden af ​​om het te combineren met andere operaties zoals liposuctie, bbl, neuscorrectie, borstesthetiek.

Risico's en complicaties van een facelift operatie:

Zoals bij elke chirurgische ingreep, heeft een facelift-operatie risico’s. Om deze risico’s te minimaliseren, moet de patiënt eerst voorzorgsmaatregelen nemen tegen deze risico’s. Voor en na de operatie moet de patiënt aan de vereisten voldoen. Vooral roken en soortgelijke gewoonten moeten ten minste 3 weken voor de operatie worden gestopt. Roken heeft een groot negatief effect op een facelift operatie. Het vertraagt de genezing van de wond. Het vertraagt ​​de genezing van de hechtingen. Het verhoogt het risico op bloedingen. Het heeft een negatief effect op de anesthesie.

Het kiezen van een ervaren, gezichtsesthetisch gespecialiseerde arts zal de mogelijke risico’s verminderen.

Complicaties die kunnen optreden bij een facelift operatie zijn onder meer bloedingen, infectie, letsel aan spieren en zenuwen, stoornissen in de bloedsomloop in weefsel, reacties in hechtingen en scheiding van littekens. Deze complicaties worden tot een minimum beperkt met de voorkeur van ervaren artsen en het goede voorbereidingsproces van de patiënt.

Prijs van een facelift operatie:

De prijs van een faceliftoperatie wordt bepaald door de details van de uit te voeren ingreep. Dit kan van patiënt tot patiënt verschillen. Naast facelift operatie kunnen andere operaties zoals ooglid, vetinjectie, cat-eyes worden toegevoegd.

Andere factoren die de prijs van een facelift operatie beïnvloeden, zijn de keuze van de arts. De ervaring, expertise en opleiding van de arts die de facelift operatie zal uitvoeren zijn belangrijk. De aanbevelingen van de arts moeten worden geëvalueerd voor een facelift operatie. 

Een andere factor is het ziekenhuis waar u geopereerd wordt. Er is een prijsverschil tussen het kiezen van een A Plus ziekenhuis en een niet uitgerust ziekenhuis. In het bijzonder raden wij u aan om een facelift operatie uit te voeren in een volledig uitgerust ziekenhuis met een ervaren arts.

U kunt contact opnemen met onze assistenten via onze whatsapp-lijn voor de prijs van een facelift operatie.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact