fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Wat Is De Dhi Methode Bij Haartransplantatie (Directe Haartransplantatie) Pentechniek

Road to Perfection

Wat Is De Dhi Methode Bij Haartransplantatie (Directe Haartransplantatie) Pentechniek

Road to Perfection
Wat Is De Dhi Methode Bij Haartransplantatie

Wat Is De Dhi Methode Bij Haartransplantatie (Directe Haartransplantatie) Pentechniek

DHI is een techniek die wordt toegepast bij haartransplantatie. Bij haartransplantatie branche wordt het ook wel DHI pen methode genoemd. In dit artikel zullen we proberen de voordelen van DHI haartransplantatie uit te leggen, de verschillen tussen haartransplantatie en de Fue methode, voor wie het geschikt is, hoe het proces voor de DHI methode werkt en waar en hoe het wordt gedaan bij Health and Beauty Travel organisatie.

Wat is DHI Haartransplantatie?

DHI haartransplantatie betekent directe haartransplantatie. Bij de DHI methode worden speciaal geproduceerde DHI pennen gebruikt. Het team dat haartransplantatie met DHI uitvoert, moet hierin gespecialiseerd zijn.

Wat Is De Dhi Methode Bij Haartransplantatie

Hoe wordt een DHI haartransplantatie uitgevoerd?

Haartransplantatie met DHI kan onder plaatselijke verdoving of sedatie (narcose) gebeuren. Deze voorkeur hangt volledig af van de comfort van de patiënt. Of de patiënt nu kiest voor lokale anesthesie of sedatie, de DHI methode wordt met dezelfde techniek toegepast.

Voor aanvang van de haartransplantatie wordt er een haaranalyse en tekening gedaan. De haartransplantatiespecialist luistert naar de verwachtingen van de patiënt en naar welke gebieden men haar wil laten transplanteren. In deze richting worden de te transplanteren gebieden bepaald.

Haartransplantatie met DHI begint met het verzamelen van wortels (grafts) uit de nek, indien nodig uit de baard of borst. Er wordt een voldoende aantal grafts uit het te transplanteren gebied verzameld en in een speciale vloeistof bewaard.

De verzamelde grafts, namelijk haarzakjes, worden in speciale DHI pennen geplaatst en getransplanteerd naar het gewenste gebied.

Wat zijn de voordelen van DHI haartransplantatie?

Voor wie is DHI haartransplantatie geschikt?

De DHI haartransplantatie methode kan op alle patiënten worden toegepast. We kunnen het vooral aanbevelen aan de hieronder genoemde patiënten.

Contact

Wat is het verschil tussen Fue en DHI?

De DHI haartransplantatie methode kan op alle patiënten worden toegepast. We kunnen het vooral aanbevelen aan de hieronder genoemde patiënten.

Fue techniek

Eerste fase

Verzameling van haarzakjes

Tweede fase

Kanaliseren van het te transplanteren gebied

Derde fase

Het plaatsen van haarzakjes in de geopende kanalen

DHI techniek

Eerste fase

Verzameling van haarzakjes

Tweede fase

Haarzakjes in de geopende kanalen plaatsen met speciale DHI pennen

Er is geen kanaalopeningsproces in de DHI methode. De haartransplantatiespecialist plaatst de in speciale DHI pennen geplaatste haarzakjes direct op de gewenste plek.

Met DHI kan in een bepaald gebied een veel strakkere haartransplantatie worden gedaan. De Fue methode wordt daarentegen toegepast op grotere gebieden.

Gaan DHI en Fue Techniek samen bij haartransplantatie?

In dit geval wordt de haartransplantatie bepaald op basis van de behoeften van de patiënt. DHI en Fue techniek kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd als de patiënt een groot kaal gebied op zijn hoofd heeft en als er op sommige plaatsen dun haar is.

Doet DHI haartransplantatie pijn?

Er kunnen twee anesthesie methoden worden toegepast voor DHI haartransplantatie. DHI lokale anesthesie of DHI Sedatie (narcose). Als plaatselijke verdoving de voorkeur heeft bij DHI haartransplantatie, wordt het gebied waar het haar zal worden verzameld en het haar zal worden getransplanteerd vooraf het proces verdoofd met plaatselijke verdoving.

Lokale anesthesie wordt uitgevoerd door vloeistoffen met naalden in die gebieden te injecteren. Naalden kunnen pijn veroorzaken bij de patiënt. Wanneer de gevoelloosheid begint, voelt de patiënt geen pijn meer. Patiënten met een lage pijndrempel kunnen van tijd tot tijd pijn voelen.

Als de patiënt de voorkeur geeft aan sedatie (narcose) bij DHI haartransplantatie, zal hij of zij geen pijn voelen van het begin tot het einde van het proces. Onder toezicht van de anesthesioloog wordt de patiënt verdoofd door een vasculaire toegang in de arm te openen. Met het effect van sedatie valt de patiënt in slaap. Ondertussen worden de haarzakjes in het donorgebied één voor één weggenomen en één voor één getransplanteerd naar het transplantatie gebied. Zelfs als de patiënt na een tijdje wakker wordt, kan hij of zij vaak in slaap vallen met het effect van anesthesie.

DHI Haartransplantatie Kliniek in Turkije

Bij Health and Beauty Travel organisatie laten we onze DHI haartransplantaties doen bij Hair Center Of Turkey Clinic.

Haartransplantatiecentrum, Hair Center Of Turkey Clinic en haar professionele medewerkers die DHI haartransplantatie beheren, bevinden zich in Istanbul. Het is een van de beste haartransplantatie klinieken in Turkije met zijn moderne structuur, ervaring in haartransplantatie, de apparaten die ze gebruiken en speciale technieken.

Prijs van DHI Haartransplantatie en wat zit er in het pakket?

DHI haartransplantatie prijs is 3000 Euro. Wat in deze prijs is inbegrepen, wordt hieronder aangegeven.

Het volgende is niet inbegrepen in het DHI haartransplantatie pakket

Contact