fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

HAARTRANSPLANTATIE

Road to Perfection

HAARTRANSPLANTATIE

Road to Perfection
haartransplantatie

HAARTRANSPLANTATIE

Hoe verloopt een haartransplantatie?

Haar analyse: Met een haar analyse wordt gekeken naar de plaatsen waar haaruitval plaatsvindt, alsmede de hoeveelheid uitval en het haartype.  Na een haar analyse wordt beoordeeld of uw haartype geschikt is voor een haartransplantatie, wat dus ook een effect heeft op uw keuze.

Een haar analyse wordt ook gedaan om te kijken of het moment geschikt is voor een haartransplantatie.  In sommige gevallen kan het namelijk zijn dat de tijd voor een haartransplantatie nog niet rijp is.  In dat geval wordt u geadviseerd om nog even te wachten.

Sommige artsen voeren de haaranalyse gratis uit zodat personen goed geïnformeerd kunnen worden.

Patiënten die zonder reden jarenlang hebben gewacht met een haartransplantatie kijken vaak na de haartransplantatie met spijt terug op de tijd dat ze hebben gewacht.  Mensen die veel last hebben van haaruitval kunnen direct een haartransplantatie laten uitvoeren indien er geen medische belemmeringen zijn. Zo kunnen de negatieve effecten van haaruitval snel worden teruggedrongen.

Het juiste team en de juiste arts bij een haartransplantatie

De belangrijkste keuze bij een haartransplantatie is de keuze voor een arts.  Het is een chirurgische ingreep die veel ervaring en kennis vereist. Uiteindelijk is het ook uw arts die u goed kan informeren over de verwachtingen bij de haartransplantatie.

De haartransplantatie is een micro chirurgie operatie die enkel door artsen dient te worden uitgevoerd in ziekenhuizen en medische centra die voldoen aan bepaalde hygiëne standaarden.

Ook de ervaring van het team bij een haartransplantatie is erg belangrijk.  Het haartransplantatie team voert onder leiding van de arts de ingreep uit.  De ervaring van het team en de kennis zal erg waardevol zijn voor uw haar.

Met name in de laatste jaren zijn haartransplantaties in Turkije erg  populair geworden.  Zeker in grote steden groeit het aantal artsen snel.  Om de juiste arts te vinden tussen al deze opties is erg moeilijk geworden, ook met alle reclames die worden gemaakt.  Na uw onderzoek gedaan te hebben, moet u met enkele haartransplantatie artsen in gesprek gaan.

Het is belangrijk dat u zich op uw gemak en rustig voelt bij uw arts en gerust alle vragen kan stellen over de haartransplantatie.

Consult met uw haartransplantatie arts

Een haartransplantatie is erg persoonlijk en het haartype, de vorm en hoeveelheid van de haaruitval en de kwaliteit van het donorgebied hebben een effect op de haartransplantatie.  Daarom is een consult bij een haartransplantatie belangrijk.

Foto’s die u opstuurt voor het consult kunnen worden gebruikt om een algemeen beeld te vormen.  Om een uitsluitsel te krijgen over het haar van de patiënt moet er wel een persoonlijk gesprek plaatsvinden.

Daarom nodigen wij onze patiënten uit op kantoor.  Met behulp van een video conferentie kunnen we met de haartransplantatie arts in Turkije een gesprek voeren en luisteren naar de verwachtingen van de patiënt.

Zaken waarop moet worden gelet voor de haartransplantatie

Tijdens het consult wordt u geïnformeerd over waar u op moet letten voor en tijdens de dag van de operatie.  Het op de juiste wijze treffen van de voorbereidingen is belangrijk om de haartransplantatie goed en probleemloos te laten verlopen.

De haartransplantatie

Voorbereiding op de operatie:

De haartransplantatie wordt door uw arts en team van minstens 3 personen onder chirurgische omstandigheden in een ziekenhuis of medisch centrum uitgevoerd.

U wordt opgehaald door uw consultant op het vastgestelde tijdstip.  In de wachtruimte wordt een kleine diagnose gesteld voor de planning van de haartransplantatie. De laatste informatie wordt dan gegeven en er worden enkele tests uitgevoerd.  In het licht van deze informatie wordt de operatie uitgevoerd.

Planningsfase van de haartransplantatie:

Het team analyseert de gezichtsvorm van de patiënt, alsmede het haarvolume, de uitval en de anatomie van het gezicht. Er wordt geluisterd naar uw wensen en de juiste haarlijn wordt dan bepaald.  Daarna stelt de specialist de voorste haarlijn vast en de grenspunten van de transplantatie.  Met een pen worden bepaalde markeringen gemaakt op uw hoofd.

De wensen van de patiënt, alsmede zijn leeftijd en gezichtstype zijn erg belangrijk bij de planning van een haartransplantatie.  Uw arts en team plannen uw wensen in samenhang met de beste esthetische vorm.

Voor de behandeling kan zo nodig het haar worden geschoren bij de kappersafdeling.  (Bij sommige speciale situaties kan de haartransplantatie ook plaatsvinden zonder dat het haar wordt geschoren.)

Wanneer het tijd is voor de operatie krijgt de patiënt een schort om en wordt hij naar de operatiekamer gebracht.

De verdoving van het donorgebied met lokale anesthesie:

De patiënt gaat op zijn buik liggen en het hoofd wordt met alcohol gedesinfecteerd. Het donorgebied (in de nek tussen de twee oren) wordt verdoofd met lokale anesthesie zodat de patiënt geen pijn heeft tijdens de transplantatie. De patiënt kan wat pijn voelen tijdens de lokale anesthesie die met hele smalle naalden wordt toegepast.

Transplantatie van de haarzakjes:

Met het aantal zakjes dat is verkregen in deze stap worden de haarzakjes nestjes vastgesteld.  Vervolgens vindt de haartransplantatie plaats in de nestjes die een voor een worden geopend naargelang het geplande aantal en de vorm.

De haarzakjes die door de verplegers gereed zijn gemaakt voor de transplantatie worden door de arts en zijn team met een  “micropen-set” geplaatst in de geopende nestjes.  Na de haartransplantatie dient het gebied open te blijven en moet er geen druk op worden uitgeoefend.

Na alle haarzakjes een voor een te hebben geplaatst, voert de arts een consultatie met u uit en wordt er een einde gemaakt aan de haartransplantatie.  Na de operatie informeert uw arts u over de zaken waarop u moet letten.  Deze punten zijn erg belangrijk voor de haarzakjes die in hun nieuwe nestjes zitten.

Na de operatie kan de patiënt terug naar huis en zijn dagelijkse leven hervatten. Wel wordt geadviseerd dat er iemand mee komt bij het ontslag uit het ziekenhuis en dat de patiënt niet gaat autorijden.

Zaken waarop moet worden gelet na de haartransplantatie

Haartransplantatie in Turkije

De haartransplantaties voeren wij in Istanbul, Turkije uit. Een reis van 3-4 dagen is voldoende voor de haartransplantatie. In deze periode worden zowel de haartransplantatie en de controles uitgevoerd.

Hoe duur is een haartransplantatie in Turkije?

U kunt de prijzen van de haartransplantatie in Turkije terugvinden op onze website. De prijzen zijn samengesteld als pakket. Hotel, transfers, medicijnen, vitaminen en controles zijn ook inbegrepen bij de haartransplantatie prijzen in Turkije.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact