fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Gelamineerde Facings Tanden (Bladvorming Porseleinen)

Road to Perfection

Gelamineerde Facings Tanden (Bladvorming Porseleinen)

Road to Perfection
gelamineerde facings tanden bladvorming porseleinen

Gelamineerde facings die gebruikt worden in de tandheelkundige esthetiek om een perfecte glimlach en parelwitte tanden te krijgen is één van de onmisbare coating in de Hollywood Smile.

Gelamineerde facings, welke wij plannen in de beste tandheelkundige klinieken in Istanbul, doen wonderen met het natuurlijke uiterlijk van de tanden dankzij de structuur.

Gelamineerd materiaal is porselein. Porselein wordt gebruikt in tandheelkundige esthetiek na het doorlopen van speciale processen. Dankzij de structuur van porselein zijn de eigenschappen helder, glad en glanzend.

Gelamineerde tanden van porselein worden gepland in Istanbul, Turkije

Specialistisch tandheelkundig onderzoek en consultatie is belangrijk voordat een gelamineerde tandcoating wordt aangebracht. Voor perfecte tanden moet eerst de mond- en tandgezondheid worden onderzocht. Gelamineerde tanden worden niet toegepast op tanden met tandvleesproblemen, tandbederf of een dreigend tandbederf. We raden patiënten die naar Turkije komen, vooral in andere Europese landen en landen zoals de VS en UK, aan om een gedetailleerd tandheelkundig consult te hebben alvorens naar Turkije te komen. Anders duren uw procedures langer dan de aangegeven tijd en wordt het behandelplan uitgesteld tot een latere datum. Deze situatie kan zowel tijd als geld kosten.

We vragen patiënten die gelamineerde facings willen om hun gezondheidstoestand van het gebit gedetailleerd aan te geven. Onze gezondheidsassistenten vragen de patiënten om tandheelkundige foto’s en indien nodig tandheelkundige video’s. Om alle risico’s uit te sluiten en een probleemloos behandelplan voor te bereiden, vragen we patiënten om röntgenfoto’s van hun gebit. Door deze procedure, die we panoramische röntgenfoto’s noemen, kunnen we gemakkelijk uw tanden en tandvlees zien. Op deze manier is het hele proces duidelijk voordat er gelamineerde facings worden aangebracht.

Met deze informatie geeft uw arts die gespecialiseerd is in gelamineerde facings alle details door, zoals hoeveel tanden geschikt zijn voor gelamineerde facings en of u tandvleesproblemen hebt. Met deze informatie wordt aan de patiënt contractueel meegedeeld hoeveel dagen hij/zij in Istanbul zal verblijven voor gelamineerde facings, zijn/haar hotelinformatie, voorbereidingsplan en details over de prijs van gelamineerde facings.

Wat is het verschil tussen gelamineerde facings en zirkonium?

Gelamineerde en zirkonium facings zijn de meest gebruikte facings in ons smile design en Hollywood Smile plan. U en uw tandarts moeten samen beslissen welke van de twee facings geschikt is voor uw gebit. Uw tandarts zal u de meest nauwkeurige beslissing voorleggen door de conditie van uw tanden, tandvlees en kaakstructuur te onderzoeken.

Zirkonium wordt gebruikt als meest duurzame en sterkste coating vergeleken met andere coatings. Gelamineerd porselein staat op de eerste plaats met zijn natuurlijke uiterlijk en glans. Tanden worden afgeslepen voor zirkonium facings. Bij gelamineerde facings wordt alleen het bovenste deel van de tand afgeslepen en is het een dunne coating die alleen op het bovenste deel wordt geplakt. Daarom wordt het een bladtand genoemd. Zirkonium coating is een coating die de hele tand bedekt. Gelamineerd facings is goedkoper dan zirkonium facings. Zirkonium en gelamineerd facings kunnen op alle tanden worden aangebracht. In sommige gevallen kunnen gelamineerd facings alleen voor de 16 voortanden worden aangebracht. Gelamineerde facings en zirkonium hebben lichtdoorlatende eigenschappen. Beide coatings zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Untitled

De bovenstaande afbeelding laat zien hoe implantaten en tandkronen worden gemaakt. Het implantaat op de eerste foto is de gebruikelijke behandeling voor ontbrekende tanden en wordt in de tandwortel geplaatst. De middelste foto toont een zirkonium kroon. Het is een coating die op de hele doorgesneden tand wordt geplaatst. Op de derde foto ziet u een gelamineerd facings. Deze wordt alleen op het bovenste deel van de tand geplaatst. Gelamineerde en zirkonium facings worden op de tand geplakt met speciaal daarvoor bestemd lijm.

Gelamineerde facings procedure van dag tot dag in Istanbul, Turkije

Gelamineerde facings van porselein worden ingepland in Istanbul Turkije en worden uitgevoerd in een privé tandheelkundige kliniek door tandartsen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Gelamineerde facings wordt in 6 dagen afgerond.

  • Gelamineerde facings Dag 1

Onze medische assistenten organiseren uw Airport Vip Transfer direct na ontvangst van uw vluchtgegevens. De gegevens van de gids die u op de luchthaven zal ontmoeten worden aan u meegedeeld. U wordt met een privé-auto van de luchthaven naar uw hotel gebracht. U kunt uw eerste dag in uw hotel doorbrengen of rondreizen in Istanbul. De volgende dag krijg u bericht hoe laat u van uw hotel wordt opgehaald en naar de tandkliniek wordt gebracht.

  • Gelamineerde facings Dag 2

Voor gelamineerde facings maak u op de 2e dag kennis met uw tandarts. U krijgt een algemeen tandheelkundig onderzoek. Er worden röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt. De conditie van uw tandvlees en uw kaakstructuur wordt onderzocht. Nadat alle controles zijn afgerond, zal worden besloten hoeveel gelamineerde tanden zullen worden gemaakt en zal uw tandkleur worden bepaald.

De fase die volgt nadat alle details zijn vastgesteld, is de gebitsreiniging. Nadat de reiniging van de tanden is voltooid, wordt de glazuurlaag van de tand een beetje weggeslepen zodat de gelamineerde tanden zich het beste aan het tandoppervlak kunnen hechten. Tijdens het slijpproces wordt plaatselijke verdoving toegepast. De patiënt zal geen pijn voelen. Het is normaal om een paar uur na de procedure lichte pijn aan de tanden te hebben. Uw arts zal u de juiste pijnstillers voorschrijven voor de pijn.

Na het slijpen van de tanden wordt het 3D-beeld van de tanden overgezet naar computers met geavanceerde technologie en worden de metingen van de tanden bepaald. Kwesties zoals de kleur en glans van de tanden worden opnieuw beoordeeld met de tandarts. Op deze manier worden alle details die u in gedachten heeft besproken.

Na de metingen worden uw porseleinen gelamineerde tanden naar het laboratorium gestuurd voor voorbereiding. Het laboratorium voor gelamineerde tanden is een zeer belangrijke fase. Het laboratorium moet van hoge kwaliteit zijn en gelamineerde tanden moeten in klasse A kwaliteit worden geprepareerd. Tandtechnici die gelamineerde tanden klaarmaken moeten ervaren en gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Na het slijpproces van de tanden wordt u voorzien van tijdelijke tanden. Dankzij de tijdelijke tanden heeft u geen problemen met het esthetische uiterlijk. U kunt een tijdelijk gebit gebruiken totdat uw gebit klaar is.

Untitled

 

  • Gelamineerde porseleinen facings Dag 3

U kunt de 3e dag van gelamineerde porseleinen facings uitrusten. Als u wilt, kunt u de geschiedenis van Istanbul verkennen en vele toeristische attracties bezoeken. U kunt onze assistenten hierbij om hulp vragen. Zij zullen zeker suggesties hebben voor u.

Vergeet niet om de antibiotica en pijnstillers die uw arts u heeft voorgeschreven volgens de instructies te gebruiken.

  • Gelamineerde porseleinen facings Dag 4

De 4e dag van gelamineerde facings is de dag waarop alle details worden vastgesteld. De klaargemaakte porseleinen gelamineerde tanden worden getest. Veel details zoals de hoogte, de glans van de tanden en de harmonie van de gelamineerde tanden met het tandvlees worden gecontroleerd. Gelamineerde facings moeten volledig passen in de mond en er perfect uitzien. De gevoelens en gedachten van de patiënt na het passen van de tanden worden gehoord. Indien er problemen zijn met het tandvlees tijdens het bijten of lachen, worden deze bekeken en naar het laboratorium opgestuurd. Details zoals de glans en witheid van de tanden worden gecontroleerd. Indien er geen problemen zijn met de harmonie van de tanden, wordt er gestart met het plakken van de tanden.

Gelamineerde facings worden op de tanden geplakt met speciale lijm. Er moet op worden gelet dat deze lijm van hoge kwaliteit is. Er mag absoluut geen goedkope en problematische tandheelkundige lijm worden gebruikt.

  • Gelamineerde porseleinen facings Dag 5

Op de 5e dag van het lamineerproces worden de laatste controles uitgevoerd. Er worden foto’s gemaakt. Het kleinste detail waar u een probleem mee heeft wordt opgelost. Gelamineerde facings moeten perfect zijn qua esthetiek van de glimlach.

Nadat het hele proces is voltooid, wordt er informatie gegeven voor de verzorging van je tanden.

  • Gelamineerde Porseleinen Facings Dag 6

Het is tijd om naar huis terug te keren nu uw gelamineerde porseleinen facings klaar zijn. Volgens de vertrektijd van je vlucht wordt u opgehaald van uw hotel en naar de luchthaven gebracht.

Aandachtspunten na gelamineerde porseleinen facings

Om ervoor te zorgen dat de tanden langer mooi en gezonder blijven na gelamineerde porseleinen facings, zijn er een aantal regels die patiënten regelmatig moeten doen en waar ze op moeten letten. Naast de algemene mond- en tandverzorging moeten de tanden worden beschermd tegen stoten en harde voorwerpen.

Is er garantie op gelamineerde facings?

De garantie op gelamineerde porseleinen facings is 7 jaar. De garantieperiode kan per tandartspraktijk verschillen. Dit heeft te maken met de ervaring in tandheelkundige facings en het vertrouwen of wantrouwen in gelamineerde facings die door tandheelkundige laboratoria zijn geprepareerd.

Helaas zijn er tandheelkundige klinieken die gelamineerde porseleinen facings tegen veel lagere prijzen maken met materialen van slechte kwaliteit. Omdat dergelijke klinieken de kwaliteit van de tanden kennen, geven ze geen garantie of houden de garantieperiode erg kort.

Laat uw gelamineerde porseleinen tanden daarom bij voorkeur maken door gespecialiseerde artsen en tandheelkundige klinieken met de beste materialen.

Hoe lang de garantie op uw gelamineerde tanden ook is, uw tanden kunnen problemen vertonen als de bovengenoemde regels niet worden gevolgd. Dit ligt niet aan de tandkliniek of de slechte kwaliteit van het materiaal. De patiënt moet de aangegeven regels volgen.

Gelamineerde porseleinen facings prijzen in Istanbul, Turkije

De prijzen van gelamineerde tanden die worden gepland in een privékliniek voor tandheelkunde in Istanbul kunnen variëren afhankelijk van het aantal tanden dat moet worden behandeld. In het algemeen ligt de prijs voor het bedekken van alle tanden met zirkonium rond de 5000-7000 Euro.

De prijzen van het lamineren in Turkije kunnen per tandheelkundige kliniek verschillen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de ervaring van de tandarts, de kwaliteit van de facings, de technologie van de tandkliniek en de locatie van de tandkliniek.

Bij het kiezen van een tandheelkundige kliniek voor gelamineerde porseleinen facings, moet u zeker letten op de volgende factoren.

De inhoud van gelamineerd facing pakket prijs is als volgt:

Vragen en antwoorden over gelamineerde porseleinen facings

We hebben de meest gestelde vragen over gelamineerde facings voor je beantwoord.

Wat is gelamineerde tand?

Het is een porselein dat wordt gebruikt in de esthetiek van de glimlach. Gelamineerde facings zijn een esthetische coating die wordt gebruikt bij behandelingen voor de Hollywood Smile.

Zijn gelamineerde facings duurzaam?

Gelamineerde porseleinen facings zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Hoewel gelamineerde facings duurzaam zijn, moet u geen bijzonder harde voorwerpen en hard voedsel met uw tanden breken. U moet uw gebit goed verzorgen.

Hoeveel kost een gelamineerde facings in Turkije?

De prijs van gelamineerde facings in Turkije varieert tussen 500-7000 Euro. De prijs kan variëren afhankelijk van het aantal gelamineerde tanden.

Is er garantie voor gelamineerde facings in Turkije?

Elke tandkliniek kan andere procedures toepassen. Wij geven 7 jaar garantie op gelamineerde facings.

Waarom zijn tanden goedkoper in Turkije?

De reden waarom tandheelkundige esthetiek in Turkije goedkoper is dan in andere Europese landen, Amerika en Engeland, is te wijten aan het wisselkoersverschil tussen de Dollar en het Pond. Daarnaast biedt de staat stimulerende steun aan klinieken op het gebied van gezondheid en de arbeidskosten zijn lager dan in andere landen.

Hoeveel tanden worden gelamineerd?

Gelamineerde facings kunnen op 16 tot 32 tanden worden aangebracht, afhankelijk van de mondstructuur en klachten van de patiënt.

Worden gelamineerde facings geel?

Gelamineerde facings zijn van speciaal porselein. De structuur van gelamineerde tanden is glad. Daarom houdt het niet gemakkelijk vlekken en vuil vast. Als de tanden niet verzorgd worden en als u de gewenste regels overtreedt, kunnen uw tanden geel worden.

Kunnen gelamineerde facings op spleet tanden worden aangebracht?

Gelamineerde facings kunnen worden aangebracht op gespleten tanden.

Voor wie zijn gelamineerde porseleinen facings niet geschikt?

Gelamineerde facings van porselein zijn ideaal voor patiënten zonder mond- en tandvleesproblemen. Deze problemen moeten eerst worden opgelost. Gelamineerde porseleinen facings worden niet toegepast bij mensen die tandenknarsen en tandenklemproblemen hebben tijdens de nachtrust. Gelamineerde facings zijn niet geschikt voor mensen die de gewoonte hebben om op hun nagels te bijten. Het is niet geschikt voor patiënten die niet genoeg glazuur in de tandstructuur hebben. Het wordt niet toegepast bij patiënten met veel terugtrekkend tandvlees.

Hoeveel dagen moet ik in Turkije blijven voor een gelamineerd facings?

Het is voldoende om 5-6 dagen in Turkije te blijven voor gelamineerde porseleinen facings.

Worden de tanden gesneden bij gelamineerde facings?

Tanden worden niet uitgesneden bij gelamineerde porseleinen facings. Alleen het bovenste deel van de tanden wordt afgeslepen. De reden hiervoor is dat het gelamineerde materiaal op de beste manier aan de tanden hecht.

Hoe lang gaat mijn gelamineerde tanden mee?

Zolang u uw gelamineerde tanden goed verzorgt, kunt u ze vele jaren gebruiken.

Is er een leeftijdsgrens voor gelamineerde facings?

Gelamineerde porseleinen facings worden over het algemeen aanbevolen voor mensen ouder dan 16 jaar.

Welke is de beste tandheelkundige kliniek in Turkije?

Er zijn veel succesvolle tandheelkundige klinieken in Turkije. Wanneer u op zoek bent naar de beste tandheelkundige kliniek in Turkije, moet u letten op de ervaring van de tandarts, het tandheelkundig laboratorium, de gebruikte materialen, de garantievoorwaarden en de locatie van de kliniek.

Contact