Armlift

Startpagina Armlift
Armlift 1
Armlift 2

Armlift

Armlift, die een integraal onderdeel is van de esthetiek van het lichaam, is een van de operaties die patiënten om vele redenen nodig kunnen hebben. De belangrijkste klacht die patiënten ervaren  zijn de slappe armen. De verzakte armen die de esthetische uitstraling van vrouwen negatief beïnvloeden, veroorzaken verlies van zelfvertrouwen.

 

Het niet kunnen dragen van kleding met korte mouwen vanwege hangende armen, het moeten  kiezen van kleding met lange mouwen om de armen te verbergen in de zomer en het niet in staat zijn om vrede te hebben met jezelf vanwege het esthetische uiterlijk, zijn de belangrijkste factoren voor een armlift.

 

Wij organiseren uw armlift chirurgie in Istanboel, Turkije. Onze operaties worden uitgevoerd in een volledig uitgerust privéziekenhuis door een gespecialiseerde plastisch chirurg. Als Health & Beauty Travel voeren we het hele traject samen uit.

Oorzaken van slappe huid op de armen

Er zijn verschillende oorzaken waardoor de huid op de armen gaan hangen. We kunnen de redenen voor de noodzaak van een armlift als volgt opsommen.

 • Door veroudering kan de huid op de armen gaan hangen. Vooral als de elastische structuur van de bovenarmen verloren gaat en het vetweefsel onder de huid afneemt, kan een armlift nodig zijn.
 • Door het effect van de zwaartekracht zal de zwaardere arm huid na verloop van tijd verzakken. Het effect van de zwaartekracht  tezamen het effect van het ouder worden versnelt dit proces.
 • Bij patiënten die een maagverkleiningsoperatie hebben ondergaan kunnen de armen erg gaan hangen. Er wordt namelijk plotselinge gewichtsverlies waargenomen na een maagverkleining. Dit veroorzaakt verzakking in de armen. In het algemeen kunnen patiënten na een maagverkleining operatie een buikwandcorrectie, dijbeenlift en armlift nodig hebben.
 • Door snelle gewichtstoename en/ of -verlies kan de huid op de armen hangen. Het gewicht dat verloren gaat met de verkeerde dieetprogramma’s zoals crash diëten veroorzaakt jojo- effect. Mensen die snel zijn afgevallen komen ook heel snel weer aan. Dit heeft ook een negatieve invloed op het huid van de armen.
Armlift 2

Whatsapp Contact

Hoe wordt de armlift operatie uitgevoerd?

De operatie armlift begint eerst met de evaluatie. Er wordt gecontroleerd of de verzakking in de arm tot aan de elleboog is of beperkt is tot de oksel.

 

Meestal kan de incisie voor het liften van de arm zich uitstrekken van de oksel tot de elleboog. Gezien de dikte van de huid kan Vaser-liposuctie worden gebruikt. Armlift kan worden gecombineerd met liposuctie.

 

Het liften van de armen duurt gemiddeld 2 uur. Het wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. Bij een armlift operatie overnacht de patiënt 1 nacht in het ziekenhuis. Na de operatie wordt er een elastisch verband om de armen gebruikt. U moet uw armen zo min mogelijk bewegen.

Welke operaties kunnen in combinatie met een armlift worden uitgevoerd?

De meest gevraagde operaties  in combinatie met de armlift  is de buikwandcorrectie, borstlift  en/of borstvergroting. Na snel gewichtsverlies kan er huid overschot ontstaan in de borst en buik. Ook de operatie dijbeenlift kan worden toegevoegd aan een armlift.

Herstel na een armlift

U mag na een armlift na ongeveer twee of drie dagen een douche nemen. Er mag niet zwaar getild worden. Sportactiviteiten met betrekking tot de arm mogen ongeveer twee maanden later worden hervat. Probeer rustig aan te doen om te voorkomen dat het litteken uitzet.

 • Sportactiviteiten na 6-8 weken
 • Douche 2-3 dagen later
 • Laser ontharing na ongeveer 6-8 weken
 • Zonnebank mag na 7 maanden zonder bedekking van de litteken. Met bedekking van de litteken mag u na 4 weken onder de zonnebank.
 • In de zon blijven is niet goed voor littekens. Vermijd daarom de zon.
 • Littekens zijn niet zichtbaar vanaf de voor- en achterkant van de arm.
Armlift 2

Whatsapp Contact

Wat is de prijs voor een armlift in Turkije?

Onze armlift operaties worden in Istanbul, Turkije uitgevoerd. We bieden armlift operatie in Istanbul als pakket aan bij onze patiënten. Bij het bepalen van de prijs van een armlift nemen we de onderstaande serviceprijzen op, die in het pakket zijn inbegrepen.

 

De prijs van de armlift  in Turkije is veel lager dan andere Europese landen. Een andere reden waarom we onze cosmetische operaties uitvoeren in Turkije is omdat er meer ervaren artsen zijn. Bovendien, als gevolg van het voordelige wisselkoers (in voordeel voor Euro- landen), zijn de prijzen van armlift erg goedkoop in vergelijking met uw eigen land.

 • 5 hotelovernachtingen (inclusief ontbijt)
 • VIP Luchthaventransfer
 • Persoonlijke assistent om u te begeleiden
 • Medicatie
 • Post- operatieve compressie pak
 • 1 ziekenhuisovernachting
 • Alle controles

De meest gestelde vragen over een armlift

Komen er nog extra kosten bij?

Nee, alle benodigdheden zijn in het pakket inbegrepen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de operatie. De kosten voor het diner en uw eigen persoonlijke behoeften zijn niet in de prijs inbegrepen

Kan ik iemand meenemen ter ondersteuning?

Natuurlijk. Hiervoor is geen extra hotelbetaling vereist.

Hoe kan ik het verschuldigde bedrag betalen?

U mag het bedrag voor de armlift 2 weken van te voren overmaken naar ons of contant betalen op de dag van de operatie.

Moeten we een simkaart kopen voor internet?

U krijgt gratis wifi in uw hotel en ziekenhuis.

Zijn er wisselkantoren om Euro’s in te wisselen voor de Turkse Lira?

In de buurt van uw hotel en ziekenhuis zijn verschillende wisselkantoren aanwezig waar u uw Euro’s kunt inwisselen voor Turkse Lira’s.

Armlift 2

Whatsapp Contact

Boekafspraak

Whatsapp Contact