fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

ARMLIFT

Road to Perfection

ARMLIFT

Road to Perfection
armlift

ARMLIFT

Armlift

Armlift, die een integraal onderdeel is van de esthetiek van het lichaam, is een van de operaties die patiënten om vele redenen nodig kunnen hebben. De belangrijkste klacht die patiënten ervaren  zijn de slappe armen. De verzakte armen die de esthetische uitstraling van vrouwen negatief beïnvloeden, veroorzaken verlies van zelfvertrouwen.

Het niet kunnen dragen van kleding met korte mouwen vanwege hangende armen, het moeten  kiezen van kleding met lange mouwen om de armen te verbergen in de zomer en het niet in staat zijn om vrede te hebben met jezelf vanwege het esthetische uiterlijk, zijn de belangrijkste factoren voor een armlift.

Wij organiseren uw armlift chirurgie in Istanboel, Turkije. Onze operaties worden uitgevoerd in een volledig uitgerust privéziekenhuis door een gespecialiseerde plastisch chirurg. Als Health & Beauty Travel voeren we het hele traject samen uit.

Oorzaken van slappe huid op de armen

Er zijn verschillende oorzaken waardoor de huid op de armen gaan hangen. We kunnen de redenen voor de noodzaak van een armlift als volgt opsommen.

Hoe wordt de armlift operatie uitgevoerd?

De operatie armlift begint eerst met de evaluatie. Er wordt gecontroleerd of de verzakking in de arm tot aan de elleboog is of beperkt is tot de oksel.

Meestal kan de incisie voor het liften van de arm zich uitstrekken van de oksel tot de elleboog. Gezien de dikte van de huid kan Vaser-liposuctie worden gebruikt. Armlift kan worden gecombineerd met liposuctie.

Het liften van de armen duurt gemiddeld 2 uur. Het wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. Bij een armlift operatie overnacht de patiënt 1 nacht in het ziekenhuis. Na de operatie wordt er een elastisch verband om de armen gebruikt. U moet uw armen zo min mogelijk bewegen.

Welke operaties kunnen in combinatie met een armlift worden uitgevoerd?

De meest gevraagde operaties  in combinatie met de armlift  is de buikwandcorrectie, borstlift  en/of borstvergroting. Na snel gewichtsverlies kan er huid overschot ontstaan in de borst en buik. Ook de operatie dijbeenlift kan worden toegevoegd aan een armlift.

Herstel na een armlift

U mag na een armlift na ongeveer twee of drie dagen een douche nemen. Er mag niet zwaar getild worden. Sportactiviteiten met betrekking tot de arm mogen ongeveer twee maanden later worden hervat. Probeer rustig aan te doen om te voorkomen dat het litteken uitzet.

Wat is de prijs voor een armlift in Turkije?

Onze armlift operaties worden in Istanbul, Turkije uitgevoerd. We bieden armlift operatie in Istanbul als pakket aan bij onze patiënten. Bij het bepalen van de prijs van een armlift nemen we de onderstaande serviceprijzen op, die in het pakket zijn inbegrepen.

De prijs van de armlift  in Turkije is veel lager dan andere Europese landen. Een andere reden waarom we onze cosmetische operaties uitvoeren in Turkije is omdat er meer ervaren artsen zijn. Bovendien, als gevolg van het voordelige wisselkoers (in voordeel voor Euro- landen), zijn de prijzen van armlift erg goedkoop in vergelijking met uw eigen land.

De meest gestelde vragen over een armlift

Komen er nog extra kosten bij?

Nee, alle benodigdheden zijn in het pakket inbegrepen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de operatie. De kosten voor het diner en uw eigen persoonlijke behoeften zijn niet in de prijs inbegrepen

Kan ik iemand meenemen ter ondersteuning?

Natuurlijk. Hiervoor is geen extra hotelbetaling vereist.

Hoe kan ik het verschuldigde bedrag betalen?

U mag het bedrag voor de armlift 2 weken van te voren overmaken naar ons of contant betalen op de dag van de operatie.

Moeten we een simkaart kopen voor internet?

U krijgt gratis wifi in uw hotel en ziekenhuis.

Zijn er wisselkantoren om Euro’s in te wisselen voor de Turkse Lira

In de buurt van uw hotel en ziekenhuis zijn verschillende wisselkantoren aanwezig waar u uw Euro’s kunt inwisselen voor Turkse Lira’s.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact