FUE Techniek

Startpagina FUE Techniek
Haartransplantatie
FUE Techniek 1

FUE Techniek

Istanbul is de stad van haartransplantatie. Dagelijks reizen duizende mensen vanuit de hele wereld naar Istanbul om hun haarproblemen te laten behandelen.

Er zijn verschillende klinieken die deze behandelingen aanbieden. De prijzen kunnen hierdoor enorm verschillen. De prijs van de behandeling is afhankelijk van meerdere factoren. Health & Beauty Travel werkt samen met de beste klinieken van Istanbul.

Met de nieuwste FUE methode behandelen wij zowel mannen als vrouwen met kaalheid of haarproblemen. We verzekeren u van een goed en eerlijk advies.

Klik hier voor een gratis haaranalyse

( Naam, Tussenvoegsels, Achternaam, Geslacht, emailadres, tel. Nummer, selecteer uw behandeling, opmerkingen, upload foto’s )

FUE Methode (Follictle Unit Extraction)

Bij een  Fue- haartransplantatie  worden er onder lokale verdoving gezonde haarzakjes (grafts) weggehaald uit het donorgebied (de achterkant en zijkanten van het hoofd) en ingeplant op een plek waar het minder behaard is. Dit is een pijnloze behandeling waarvan het genezingsproces snel verloopt. Ook zijn er geen zichtbare littekens na de behandeling.

De haren worden zonder het haarzakje te beschadigen uit het hoofdhuid gehaald. Onze artsen zijn zeer gespecialiseerd in de FUE- haartransplantatiemethode.

Voordelen van de FUE methode

Geen littekens
Meer grafts te verkrijgen vergeleken met andere technieken
Snelle genezingsproces
Vrijwel pijnloos

Voor meer informatie laat uw nummer achter en wij bellen u terug!

Totale reisduur

3 dagen

Wat is de prijs?

U ontvangt van ons een offerte nadat de arts de behandeling bepaalt heeft aan de hand van de toegezonden foto’s.

Wat zit er in de prijs?

Onbeperkt aantal grafts
Transfers (vliegveld- hotel, hotel- kliniek etc.)
Hotel
Haarlotions en Shampoo
FUE Techniek 1

Whatsapp Contact

Boekafspraak

Whatsapp Contact