fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

FUE TECHNIEK

Road to Perfection

FUE TECHNIEK

Road to Perfection
fue techniek

FUE TECHNIEK

FUE Techniek

Istanbul is de stad van haartransplantatie. Dagelijks reizen duizende mensen vanuit de hele wereld naar Istanbul om hun haarproblemen te laten behandelen.

Er zijn verschillende klinieken die deze behandelingen aanbieden. De prijzen kunnen hierdoor enorm verschillen. De prijs van de behandeling is afhankelijk van meerdere factoren. Health & Beauty Travel werkt samen met de beste klinieken van Istanbul.

Met de nieuwste FUE methode behandelen wij zowel mannen als vrouwen met kaalheid of haarproblemen. We verzekeren u van een goed en eerlijk advies.

FUE Methode (Follictle Unit Extraction)

Bij een  Fue- haartransplantatie  worden er onder lokale verdoving gezonde haarzakjes (grafts) weggehaald uit het donorgebied (de achterkant en zijkanten van het hoofd) en ingeplant op een plek waar het minder behaard is. Dit is een pijnloze behandeling waarvan het genezingsproces snel verloopt. Ook zijn er geen zichtbare littekens na de behandeling.

De haren worden zonder het haarzakje te beschadigen uit het hoofdhuid gehaald. Onze artsen zijn zeer gespecialiseerd in de FUE- haartransplantatiemethode.

Voordelen van de FUE methode

Voor meer informatie laat uw nummer achter en wij bellen u terug!

Totale reisduur

3 dagen

Wat is de prijs?

U ontvangt van ons een offerte nadat de arts de behandeling bepaalt heeft aan de hand van de toegezonden foto’s.

Wat zit er in de prijs?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact