fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

BEEN LIPOSUCTION

Road to Perfection

BEEN LIPOSUCTION

Road to Perfection
been liposuction

BEEN LIPOSUCTION

Waarom is een liposuctie van de benen belangrijk?

Een liposuctie voor de benen is met name belangrijk voor vrouwen. Dit gebied toont de elegantie van de vrouw, vormt de basis voor het achterwerk en is een van de belangrijkste details die een vrouw een esthetisch uiterlijk geven op het gebied van kleding.

Teveel aan vet in de benen

Wanneer men spreekt over een teveel aan vet in de benen gaat het vaak om meerdere gebieden waarvoor een liposuctie voor de benen kan worden uitgevoerd. In welke gebieden ontstaat vet in de benen? Het antwoord hierop is in de bovenbenen, binnenbenen, knieën, onderbenen en enkels.

Vet verwijderen uit de bovenbenen met liposuctie voor de benen

Vet in de bovenbenen, met andere woorden vet in het bovenbeen gebied, vormt zowel vanuit esthetisch oogpunt als vanuit een gezondheidsperspectief een probleem. Vooral vrouwen hebben hier een groter probleem mee en kiezen daarom voor een liposuctie van de benen.  Vet in de benen brengt ook andere problemen met zich mee.

Een daarvan is het tegen elkaar wrijven van de binnenbenen.  Wegens een teveel aan vet in de benen komen de binnenbenen tegen elkaar te staan. Door de wrijving tijdens het lopen, kan roodheid, uitslag en zweet ontstaan.  Door het vet in de benen kan de levenskwaliteit van een persoon worden aangetast.

Wegens de wrijving kan kleding ook snel vervormd raken.  Personen die een teveel aan vet hebben in de bovenbenen zien vaak dat het kruis van hun broeken beschadigd raken. Van buitenaf kan het zweten ook leiden tot ongewenste aanzichten.

Het vet uit de benen wordt verwijderd met de been liposuctie techniek.  Met behulp van smalle canules wordt het vet verwijderd uit de gebieden die zijn vastgesteld alvorens de chirurgische ingreep.  Het vetpercentage dat uit de benen wordt verwijderd, kan per persoon verschillen.

Dat heeft te maken met het vetpercentage in de benen van een persoon.  Een liposuctie van de benen kan gemiddeld twee uur duren.  Een liposuctie van de benen kan onder volledige anesthesie worden gedaan.  De patiënt dient een dag in het ziekenhuis te blijven.  Na de operatie dient de patiënt compressie sokken of een geschikt korset te dragen.

Een patiënt die vet heeft laten verwijderen uit de benen kan pas na 1-2 maanden de uiteindelijke resultaten zien.  Na 5 dagen kunnen patiënten die vet hebben laten verwijderen uit de benen weer hun sociale leven hervatten.   Een tijd later kunnen zij weer werken en hun dagelijkse leven voortzetten.

Been liposuctie met J plasma

Bij liposuctie van de binnenbenen kan bij noodzaak of op verzoek van de patiënt de J plasma technologie worden gebruikt. Deze methode wordt geadviseerd na de liposuctie om de binnenbenen strakker te maken. Na een vaser liposuctie van het vet in de benen wordt overgegaan op de J plasma behandeling. In gebieden waar liposuctie is uitgevoerd met smalle canules wordt de J plasma methode toegepast en wordt dat gebied strakker gemaakt.

Prijzen van been liposuctie operaties in Turkije

Wat zijn de prijzen voor liposuctie van de benen? Een uitgebreid antwoord op deze vraag is gewenst. De ervaring en het specialisme van de chirurg die het beenvet zal verwijderen, is een van de factoren die de prijs van de been liposuctie bepaalt. Tevens is de klasse van het ziekenhuis waar de been liposuctie zal worden uitgevoerd een factor die de prijs van het verwijderen van beenvet bepaalt.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact