fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Haartransplantatie Bij Vrouwen

Road to Perfection

Haartransplantatie Bij Vrouwen

Road to Perfection
Haartransplantatie bij vrouwen

Haartransplantatie bij vrouwen

Haartransplantatie is een esthetische ingreep waar niet alleen veel vraag naar is bij mannen maar ook bij vrouwen. Het slagingspercentage van vrouwen die een haartransplantatie ondergaan is hoog.

Haaruitval komt om vele redenen voor bij vrouwen, zoals stress, onregelmatige voeding, hormonale problemen, genetische factoren en het effect van externe factoren op het haar (föhn, chemische producten).

Als gevolg van haaruitval bij vrouwen treedt kaalheid vooral op in het voorhoofdgebied.

De afstand tussen het haar en het voorhoofd wordt langer. Bij sommige vrouwen treedt kaalheid op in het midden van het hoofd en deze kaalheid is duidelijk merkbaar, vooral wanneer het haar heen en weer wordt gekamd.

Dit kan een verlies aan zelfvertrouwen bij vrouwen veroorzaken.

Er kunnen verschillen zijn in vrouwelijke haartypes. Vooral de haarstructuur van afro-vrouwen is heel anders. Het zogenaamde Afro-haartype is krullend en erg strak. Het is moeilijker te verzamelen en te transplanteren dan andere haartransplantaties. Ons goed uitgeruste haartransplantatiecentrum en haartransplantatiespecialisten bieden diensten voor afro-haartransplantatie in Turkije.

Belangrijke gebieden bij haartransplantatie bij vrouwen

Het gebied waar onze vrouwelijke patiënten die haartransplantatie willen is de voorhoofdregio. Dit proces noemen wij “haarlijn- haargrens verlagen”. De haarlijn wordt gecreëerd door de gezamenlijke beslissing van de haartransplantatiespecialisten en de patiënt.

Kaalheid in het midden van het hoofd van vrouwen is het op één na meest geprefereerde haartransplantatiegebied. Het kan samen met “haarlijn- haargrens verlagen” worden gedaan.

Hoe gebeurt haartransplantatie bij vrouwen?

Het proces van vrouwelijke haartransplantatie begint met haaranalyse. Hiervoor worden de foto’s en video’s van de nek en gebieden waar haartransplantatie nodig is in detail onderzocht. Er wordt geluisterd naar de klachten van de patiënt. Bij deze evaluatie wordt de haardichtheid in de nek gecontroleerd. Omdat het aantal haren in de nek van elke patiënt niet hetzelfde is.

Vrouwen zijn bang voor het slechte imago dat optreedt na haartransplantatie. Ze willen misschien niet al hun haar laten knippen voor haartransplantatie. Om deze reden wordt FUE-techniek of DHI-techniek toegepast op basis van de haarstatus van vrouwelijke patiënten.

De FUE-techniek is de meest succesvolle techniek die tegenwoordig wordt gebruikt. Het speelt een belangrijke rol bij het creëren van een natuurlijke haarlijn en bij de kwaliteit van de haarvorming.

Tijdens FUE-haartransplantatie bij vrouwelijke patiënten worden haarzakjes verzameld uit bepaalde delen van de nek.  Als de patiënt niet wil dat al zijn haar wordt geknipt, wordt het haar bovenaan niet geknipt. Met andere woorden, het haar in de nek bedekt het gebied waar het haar wordt verzameld.

Bij DHI-haartransplantatie wordt het haar getransplanteerd zonder te knippen. Het DHI-proces kan andere haarzakjes beschadigen. De haartransplantatieperiode is lang. De resultaten zijn minder succesvol dan de FUE-techniek.

Haartransplantatie wordt gestart in overeenstemming met het verzoek van de patiënt en de evaluatie van de haartransplantatiespecialist. Haartransplantatie kan 6-8 uur duren.

Ten eerste wordt het gebied waar de haarzakjes worden verwijderd, verdoofd met lokale anesthesie. Haarzakjes worden verzameld uit het verdoofde gebied. De tweede fase is het openen van de kanalen waar de wortels worden geplaatst. De haarkanalen in het gemarkeerde gebied worden één voor één geopend. De derde fase is de zorgvuldige plaatsing van haarzakjes in de geopende kanalen.

Contact

Haartransplantatieorganisatie voor vrouwen in 2023

We plannen de organisatie van haartransplantatie voor vrouwen in Turkije. Ons deskundige haartransplantatieteam en haartransplantatiecentrum zijn gevestigd in Istanbul. Hiervoor is uw verblijf in Istanbul 3 nachten en 4 dagen.

Uw eerste dag in Istanbul, Turkije, brengt u door in het hotel. U gaat naar uw hotel met het VIP-voertuig dat u ophaalt op de luchthaven. Op de 2e dag wordt uw haartransplantatie uitgevoerd. Na de haartransplantatie krijgt u pijnstillers en antibiotica. Op de 3e dag rust u uit in uw hotel. Op de 4e dag vindt uw controle plaats. Uw haar wordt gewassen. Na dit proces wordt u met ons VIP-voertuig op de luchthaven afgezet.

Bij onze haartransplantatiepatiënten worden met bepaalde tussenpozen haarfoto’s opgevraagd. Het verloop van het proces wordt gevolgd.

Prijzen voor haartransplantaties bij vrouwen in 2023

De prijzen van vrouwelijke haartransplantatie kunnen variëren afhankelijk van de in 2023 toe te passen techniek en de haarstructuur van de patiënt. De prijzen voor haartransplantatie bij vrouwen in Turkije kunnen in elke kliniek verschillen.

De prijzen van haartransplantaties vindt u op de website van de organisatie Health and Beauty Travel. Voor gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met onze whatsapp-lijn of rechtstreeks per telefoon.

Voor haartransplantatieprijzen voor vrouwen in 2023 kunt u haaranalyse aanvragen door het consultatieformulier op onze website in te vullen.