fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

DIJBEENLIFT

Road to Perfection

DIJBEENLIFT

Road to Perfection
dijbeenlift

DIJBEENLIFT

Dijbeenlift

Dijbeenlift is een operatie die vooral bij vrouwen erg populair is. Een verslapping van de binnen- en buitenkant van de bovenbenen veroorzaakt een niet esthetische uiterlijk. Dit heeft ook een negatieve invloed op het zelfvertrouwen.

Negatieve effecten van verslapping van de huid rondom de benen

Vrouwen worden het meest getroffen door deze aandoening.  Vooral in de zomer treden er problemen op, vooral bij het kiezen van kleding. Het dragen van zwemkleding is de grootste probleem, omdat de verslappingen van de benen bij de lies beginnen. Bovendien kan overmatige huidoverschot op de knie de keuze voor korte rokjes beïnvloeden.

De verslapping om de been kan ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Het kan huiduitslag en wonden veroorzaken als gevolg van overmatige huidwrijving in het been- en liesgebied tijdens het lopen.

Hoe wordt de dijbeenlift operatie uitgevoerd?

Vóór de dijbeenlift operatie worden de gezondheidscontroles van de patiënt uitgevoerd en beginnen de voorbereidingen voor de operatie. De dijbeenlift kan gecombineerd worden met liposuctie. Overtollig vet dat zich heeft opgehoopt onder het huid kan met liposuctie uit dit gebied worden gehaald.

De chirurgische incisie gaat meestal van het liesgebied naar de binnenkant van de knie. Het liften van de benen duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Het wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. De patiënt blijft 1 nacht in het ziekenhuis overnachten. De volgende dag wordt de patiënt ontslagen. 3 dagen na de operatie vindt de laatste controle plaats en wordt het hele proces voltooid.

Welke operaties kunnen worden gecombineerd met dijbeenlift?

Dijbeenlift kan worden gecombineerd met de operatie liposuctie, buikwandcorrectie en armlift. Daarnaast kunnen borstvergroting en/ of borstlift worden toegevoegd. Bij combinatie operaties wordt er rekening gehouden met de gezondheidstoestand van de patiënt.

Proces na de dijbeenlift

Na de dijbeenlift operatie wordt er bij u in de operatiekamer een speciale korset aangedaan. U moet dit korset 1 maand dragen. Na een dijbeenlift moet uw aandacht besteden aan de volgende nazorg maatregelen.

Wat is de prijs voor een dijbeenlift in Turkije?

Onze dijbeenlift operaties worden in Istanbul, Turkije uitgevoerd. Aan de hand van de verschillende diensten die we onze patiënten bieden bepalen we de prijs van een dijbeenlift. Onze diensten bestaan vooral uit het reserveren van uw hotelovernachtingen, VIP luchthaventransfers,  korset, medicijnen, de operatie, controles en een persoonlijke assistent om u vanaf het begin tot einde te begeleiden.

De prijs van dijbeenlift kan bij een combinatie met andere operaties  variëren. U wilt bijvoorbeeld een borstvergroting en een beenlift. In dergelijke gevallen worden de kosten van de operatie opnieuw berekend door ons.

Een van de grootste factoren waarom esthetische chirurgie in Turkije wordt uitgevoerd  is de prijs.

In vergelijking met andere Europese landen is de prijs van plastische chirurgie bijna de helft. Ook is er sprake van een voordelige wisselkoers.

U kunt de prijs van dijbeenlift vinden door op ‘prijslijst’ in het menu te klikken. Ook kunt u ons een bericht via whatsapp sturen, emailen of ons bellen.

De meest gestelde vragen over dijbeenlift

Komen er nog extra kosten bij?

Nee, alle benodigdheden zijn in het pakket inbegrepen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de operatie. De kosten voor het diner en uw eigen persoonlijke behoeften zijn niet in de prijs inbegrepen.

Kan ik iemand meenemen ter ondersteuning?

Natuurlijk. Hiervoor is geen extra hotelbetaling vereist.

Hoe kan ik het verschuldigde bedrag betalen?

U mag het bedrag voor de dijbeenlift 2 weken van te voren overmaken naar ons of contant betalen op de dag van de operatie.

Moeten we een simkaart kopen voor internet?

U krijgt gratis wifi in uw hotel en ziekenhuis.

Zijn er wisselkantoren om Euro’s in te wisselen voor de Turkse Lira?

In de buurt van uw hotel en ziekenhuis zijn verschillende wisselkantoren aanwezig waar u uw Euro’s kunt inwisselen voor Turkse Lira’s.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact