fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

OOGKLINIEK

Road to Perfection

OOGKLINIEK

Road to Perfection
oogkliniek

OOGKLINIEK

Oogkliniek - Wat is een trifocale implantlens?

Wanneer u ouder wordt beginnen de ouderdom gebreken te komen, zo zal u na u 40ste merken dat er problemen komen in uw zicht. Vooral na de leeftijd van 40-45 jaar kan een bril nodig zijn. Ook is er meer risico op bepaalde oogaandoeningen en oogziekten. De reden hiervoor is dat de natuurlijke lenzen in het oog hun flexibiliteit verliezen. De oplossing kan de trifocale implantlens operatie zijn.

Wie komen er in aanmerking voor lensimplantaten?

Voordelen Lensimplantatie

Zijn lensimplantaten voor uw ogen mogelijk?

Er bestaan verschillende soorten lenzen voor de lensimplantaten. De keuze voor de lens die het beste bij u past hangt af van de conditie van uw ogen. Tijdens het gratis consult in Nederland  kijken we samen met u naar de mogelijkheden. We kijken globaal of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of juist voor lensimplantaten. Een medisch onderzoek dat in Turkije gepland wordt , geeft definitief uitsluitsel daarover.

Informatie over de werking van trifocale lens

De lensimplantatie operatie (trifocale lens)  wordt in Turkije uitgevoerd. Wat kunt u verwachten van het proces in 4 dagen.

Onze gast wordt uit het hotel waar hij verblijft opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis worden meerdere oog scans uitgevoerd.

Nadat alle resultaten binnen zijn gaat de oogarts samen met u kijken welke lens geschikt is voor u. Nadat alle details besproke  zijn krijgt u oogdruppels. 15 minuten na de druppels worden de laatste onderzoeken gedaan. 

De patiënt krijgt voor de operatie een kamer waarin hij zich kan omkleden en in alle rust kan wachten op zijn operatie.

De operatie duurt ongeveer 10 minuten. De eerste dag wordt er 1 oog behandeld. De patiënt wordt met een verband om zijn oog naar zijn kamer gebracht. Er kan een prikkelend gevoel in het oog zijn. Controles worden de volgende dag gedaan. Het verband wordt verwijderd, het 2e oog wordt ook behandeld op 2e dag. 

Voordelen van lensimplantaties in Turkije

We voeren onze lensimplantatie operaties in Istanbul, Turkije uit.  We weten heel goed hoe belangrijk ooggezondheid is. Daarom is de keuze van ziekenhuis en ervaren arts erg belangrijk voor ons.

Bij de operatie worden door de FDA goedgekeurde A-kwaliteit lenzen gebruikt. Het garantiebewijs van de gebruikte lens wordt aan u overhandigd.

Lensimplantaten prijzen 2021

Voor meer informatie over de prijzen 2021  van trifocale lenzen in Turkije kunt u ons callcenter bellen. 

De prijzen die u van ons krijgt zijn inclusief hotel, ontbijt, VIP-transfer, medicatie en een persoonlijke begeleider.

De Covid-periode heeft het ons allemaal wel financieel beïnvloed. Daarom hebben we als bedrijf  besloten om door te gaan in 2021 met prijzen van 2020.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact