fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

BORSTVERKLEINING

Road to Perfection

BORSTVERKLEINING

Road to Perfection
borstverkleining

BORSTVERKLEINING

Borstverkleining

Vrouwen hebben niet alleen behoefte aan een borstverkleining omwille van een mooi uiterlijk.  Te grote borsten kunnen leiden tot chronische pijn in de nek en rug en zelfs een bochel.  Bij een klein deel van de vrouwen drukt de BH op de zenuwen in de arm, wat leidt tot verkrampingen.  Ook ontstaan uitslag en wonden onder de borsten.

Vrouwen met te grote borsten kunnen moeite hebben met dagelijkse activiteiten en de keuze voor kleding.  Dankzij een chirurgische borstverkleining kunnen al deze problemen worden verholpen.  Genetische factoren, sommige ziekten en problemen met de hormonen kunnen zorgen voor te grote borsten.  Ook een toename in gewicht, borstvoeding en zwaartekracht kunnen deze problemen vergroten.

Hoe wordt een borstverkleining uitgevoerd?

Een borstverkleining duurt ongeveer 2 uur. De operatie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Na de operatie krijgt de patiënt een BH-korset.  De patiënt moet een nacht in het ziekenhuis blijven.

Na een borstverkleining kunnen zwellingen, blauwe plekken, een gevoel verlies in de tepels ontstaan.  Deze problemen trekken na een week vanzelf weg.  Na een operatie kunnen patiënten hun dagelijkse leven binnen een week voortzetten.  Wel wordt geadviseerd om 3 maanden geen zware en belastende oefeningen te doen.

Waarom gaan borsten hangen?

Dat kan veel oorzaken hebben.  Hormonale veranderingen wegens ouderdom kunnen leiden tot minder cellen in de borsten.  Dat leidt tot het loshangen van de binnenkant van de borst.  Ook vrouwen die borstvoeding geven, lopen een groter risico op hangende borsten.

Wanneer de borsten zich vullen met melk worden zij groter en met het geven van borstvoeding raken zij weer leeg.  Wanneer dit zich meerdere malen herhaalt, gaan de borsten vanzelf hangen.  Het kan in enkele gevallen voorkomen dat borsten vroegtijdig gaan hangen doordat de weefsels die de borst dragen al bij de geboorte zwak waren.

Wat is het verschil tussen een borstcorrectie en een borstvergroting?

Het verschil ligt erin dat bij de ene het borstweefsel wordt verwijderd en de borst wordt verkleind en dat bij de ander het probleem van hangende borsten wordt verholpen. Beide operaties lijken erg op elkaar.

Prijzen van een borstverkleining in Turkije

Wij organiseren borstverkleiningen, borstcorrecties en borstvergrotingen in een privé ziekenhuis in Turkije.  Bij borstverkleiningen wordt een all-inclusive concept toegepast.  Avondeten en persoonlijke benodigdheden zijn niet inbegrepen bij het pakket. Accommodatie, ontbijt, vliegveld transfers, korset, medicijnen, controles en het ziekenhuis zijn inbegrepen.

U kunt de prijzen voor een borstverkleining raadplegen op onze website onder het kopje ‘prijzen’.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact