fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

GEWICHTSVERLIES MET MAAG BOTOX

Road to Perfection

GEWICHTSVERLIES MET MAAG BOTOX

Road to Perfection
gewichtsverlies met maag botox

GEWICHTSVERLIES MET MAAG BOTOX

Gewichtsverlies met Maag Botox

Gewichtsverlies met maag botox is ons leven binnengekomen als een nieuwe methode. Maag Botox is het aanbrengen van botox op bepaalde delen van de maag met behulp van de endoscopische methode (de mond ingaan met een flexibel apparaat met een camera en licht aan het uiteinde en afdalen naar de maag en andere delen). Het doel van maag botox is om verlies van eetlust te creëren door de maagspieren langzaam te laten werken dankzij de geïnjecteerde botox.

Zijn er bijwerkingen van Maag Botox?

Het wordt niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor Botox en mensen met spierziekte. Verder kan niet gezegd worden dat het bijwerkingen heeft. Botox is het meest populaire esthetische product dat onder normale omstandigheden wordt gebruikt om rimpels op het gezicht, de oksels en de huid te verwijderen. Om deze reden heeft het geen bijwerkingen als het in de juiste handen en met de juiste methode wordt gebruikt.

Wie kan Maag Botox krijgen?

Omdat maag botox geen operatie is, kan het worden gedaan aan iedereen die het nodig heeft. Het wordt niet aanbevolen voor mensen met overgewicht. Vooral voor mensen met een body mass index boven de 40 worden andere afslankoperaties aanbevolen. Maag Botox is een ondersteunende methode voor gewichtsverlies.

Wordt Maag Botox uitgevoerd onder bewustzijn?

Maag Botox is een procedure die wordt uitgevoerd met sedatie en milde anesthesie van de patiënt. De patiënt voelt niets tijdens de procedure. Patiënt beseft niet dat het een operatie is. Omdat de anesthesie licht wordt gegeven, herstelt deze 5-10 minuten na de ingreep.

Maag Botox duurt gemiddeld 20 minuten. Voorafgaand aan de procedure wordt de vasculaire toegang geopend. Voordat de procedure wordt gestart, wordt de patiënt in slaap gebracht door middel van sedatie-anesthesie.

Hoeveel dagen blijf je in het ziekenhuis voor Maag Botox?

Maag botox vereist geen ziekenhuisopname. Het proces duurt 20 minuten. Na de procedure wordt de patiënt naar de rustkamer gebracht. Hij wordt ontslagen nadat hij 1-2 uur onder observatie is gehouden.

Is er pijn na Maag Botox?

Na maag botox ervaren patiënten niet veel pijn. Het kan voorkomen dat patiënten pijn voelen. Hiervoor zal uw arts pijnstillers en kramp stillers voorschrijven. Met deze medicijnen kunt u comfortabel door het proces komen.

Val je af met Maag Botox?

Het doel van Maag Botox is om de eetlust te verminderen. De patiënt moet zijn eetgewoonten veranderen met maag botox. Na maag botox zal de patiënt blijven aankomen zolang hij calorierijke en koolhydraatrijke voedingsmiddelen blijft consumeren.

Hoe lang duurt het effect van Maag Botox?

Het effect van Maag Botox varieert tussen de 4-6 maanden.

Kunnen zwangere vrouwen Maag Botox krijgen?

Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven raden wij maag botox niet aan.

Hoeveel gewicht wordt er verloren met Maag Botox?

Patiënten die maag botox hebben, kunnen binnen 3 tot 6 maanden 10-15% van hun lichaamsgewicht verliezen. Zoals we al eerder zeiden, maag botox is een eetlustremmer. Gewichtsverlies zal niet optreden tenzij u regelmatig en calorierijk eet.

Maag Botox en Elipse-maagballon tegelijkertijd?

Tegenwoordig kunnen maag botox en ellips-maagballon tegelijkertijd worden toegepast. De resultaten zijn redelijk succesvol. Eerst wordt maag botox op de patiënt aangebracht. Na een paar uur rusten wordt een ballon op de ellips aangebracht.

Maag Botox en afslank spuit Saxenda tegelijkertijd?

We raden de Saxenda-afslank spuit aan, aan de meeste patiënten die bij ons de maag botox hebben genomen. Bij deze gecombineerde behandelingen wordt geconstateerd dat er een positieve toename is in het reguliere gewichtsverlies van de patiënten.

U kunt informatie krijgen van onze adviseurs over de  Saxenda afslank spuit.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact