fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

BUIK LIPOSUCTIE

Road to Perfection

BUIK LIPOSUCTIE

Road to Perfection
buik liposuctie

BUIK LIPOSUCTIE

Maag-onderbuik liposuctie (Verwijdering van buik vet)

Het meest ongewenste vet in het lichaam is buik vet. Liposuctie is de meest succesvolle optie om zich te ontdoen van deze vet, die vooral invloed heeft op het uiterlijk van vrouwen.

Hoe verlies ik buik vet met liposuctie?

De liposuctie operatie wordt gedaan in Istanboel, in Turkije. Wij brengen onze patiënten samen met Plastisch Chirurgen die een hoge referentie en het hoogste aanbevelingspercentage hebben.

Een van de meest gevraagde operaties onder onze plastische operaties is liposuctie. Bovenaan de vragen van onze patiënten staat de vraag: “Wat kan ik doen om van mijn buik af te komen?”

Vele van ons volgen dieetprogramma’s  om buik vet kwijt te raken of doen buikoefening. Maar raken het buik vet niet kwijt.

In plastische chirurgie is liposuctie de meest succesvolle manier om vet in de buik kwijt te raken. Het is de methode om samen met de vetcellen de vetten in de buikstreek te verwijderen met behulp van de vacuümmethode.

Hoeveel vet wordt uit mijn lichaam verwijderd tijdens een liposuctie operatie?

Om antwoord te kunnen geven op vragen als hoeveel kan ik afvallen? of hoeveel vet wordt er verwijderd? Moet er allereerst uw BMI (Body Mass Index) worden bepaald in overeenstemming met uw lengte en gewicht. Het resultaat wordt beoordeeld, hierna worden andere factoren bekeken.

De meest belangrijke factor is het advies van de chirurg. Het aantal liters vet dat wordt verwijderd kan na het beantwoorden van enkele vragen worden bepaald. Het maximum aan vet dat weggehaald kan worden is 7 procent van het gewicht. Maar dit kan niet geschikt zijn voor ieder patiënt.

De gezondheid van het patiënt is belangrijk en wordt gecontroleerd.
Het gebruik van medicijnen, eerdere operaties en chronische ziektes zoals; hartproblemen, diabetes en schildklier problemen zijn belangrijke diagnoses die onderzocht moeten worden.

De chirurgen nemen een beslissing in overeenstemming met deze criteria. De leeftijd is ook een belangrijke factor. Opgemerkt moet worden dat elke operatie zijn risico’s heeft. De prioriteit tijdens operaties is de risico’s beperken tot een minimum.

Na alle controles bekijkt de arts of het mogelijk is om 7 procent vet, van het gewicht, te verwijderen. Dit is volledig aan de beoordeling van de arts.

Hoeveel liter buik vet wordt verwijderd?

Een ander vraag van onze patiënten is hoeveel liter buik vet met liposuctie wordt verwijderd. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk verschillend. Behandeling wordt gedaan op basis van de BMI (Body Mass Index).

Als de gezondheids- en pre-operatietests positief zijn, kan 7 procent vet, van het gewicht van het lichaam, worden verwijderd. Natuurlijk dekt dit niet alleen buik vet. Alle delen die vet zijn kunnen worden ingenomen, zoals de rug, de buikzijde.

Hoe wordt buik liposuctie gedaan?

Het doel van liposuctie is om vet en vetcellen uit het lichaam te verwijderen. Terwijl dit gebeurt, kunnen plastisch chirurgen verschillende methoden en apparaten gebruiken. Met klassieke of Vaser liposuctie kan vet in de buik het beste worden verwijderd.

Maag-onderbuik liposuctie wordt gedaan onder algehele anesthesie. De patiënt voelt geen pijn tijdens de operatie. Voorafgaand aan uw operatie bepaalt uw plastisch chirurg de delen van uw lichaam waar vet verwijderd zal worden, deze tekent hij af. Op de bepaalde delen worden dunne canules verbonden met het liposuctie apparaat. Met behulp van deze canules worden vetten opgezogen.

Buik liposuctie duurt gemiddeld 2 uur lang. Als er meerdere plekken zijn, waar vet verwijderd zal worden, wordt de operatieduur langer. Patiënt wordt na de operatie wakker gemaakt en naar zijn/haar kamer gebracht.
Nabehandelingsplan is opgesteld om de patiënt beter te laten voelen.

Na liposuctie is het heel normaal dat er pijn optreedt op de gedeeltes waar vet is verwijderd. Het is geraden om in het ziekenhuis te overnachten. Als de arts het nodig vindt, kan de patiënt 2 nachten in het ziekenhuis blijven.

Worden drains ingebracht tijdens buik liposuctie?

Niet ieder patiënt krijgt drains ingebracht bij liposuctie. Uw plastisch chirurg zal dit beslissen. Bij liposuctie-operaties is de voorkeur voor drains toegenomen.

De reden hiervoor is dat de controle over bloedingen in het lichaam eenvoudiger is en het vloeistof wordt gemakkelijker uit het lichaam verwijderd. Als de drain wordt ingebracht, kan deze de volgende dag worden verwijderd door de arts.

Waar moet opgelet worden na buik liposuctie?

Tijdens de operatie krijgt u een korset aangedaan. Dankzij dit korset wordt het vocht sneller uit uw lichaam verwijderd. Dit korset moet u dragen, gedurende de aanbevolen tijd door uw arts.

Uw medicijnen moeten regelmatig ingenomen worden. Pijnstiller en antibiotica is te vinden op het doktersrecept. Op de tweede dag van de operatie begint u weer terug te keren naar uw dagelijkse leven. Na 1 week is het aangeraden om te beginnen met wandelingen. Met lichte oefeningen kunt u dit proces sneller doorlopen.

Een andere methode die wij aanraden is massage. Na liposuctie kunt u met een ervaren masseur sneller het vocht in uw lichaam kwijtraken. De massages helpen ook met de vorming van uw lichaam.

Zal ik weer aankomen na liposuctie?

Vooral na buik liposuctie, als u de voorkeur geeft aan een ongezond voeding en een zittend leven, kan het mogelijk zijn om na een lange tijd aan te komen. Om deze reden moet u uw voedings- en sportgewoonten voortzetten.

Samen met het vet in de buikstreek worden ook vetcellen verwijderd. Het is natuurlijk zeer moeilijk om weer vet op te vullen in een niet-vetcelgebied. Door overmatige en onevenwichtige eetgewoonten kan het vet zich echter weer ophopen in de vetcellen die in dat gebied zijn achtergebleven.

Hoeveel dagen moet ik in Turkije verblijven?

Voor buik liposuctie is een reis van 5 á 6 dagen voldoende. Één nacht verblijft u in het ziekenhuis. De resterende 4 dagen verblijft u in het hotel. De derde dag van de operatie gaat u op controle bij uw arts. Na deze controle mag u terugkeren naar uw eigen land.

Hoeveel kost buik liposuctie?

Met Health Beauty Travel kunt u kiezen uit voordelige prijspakketten. Vergeleken met andere landen zijn de prijzen in Turkije voordeliger. In het prijspakket buik liposuctie zijn hotel, medicijnen, korset, assistent en tolk, vip transfer inbegrepen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons assistent bellen of bereiken via WhatsApp.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact