fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

BUIKWANDCORRECTIE

Road to Perfection

BUIKWANDCORRECTIE

Road to Perfection
buikwandcorrectie

BUIKWANDCORRECTIE

Buikwandcorrectie

Het is niet moeilijk om te raden dat het hebben van een platte buik de droom is van elke vrouw. Een losse buik gevormd door de toenemende leeftijd, een hangende buik gevormd na de bevalling, overtollige huid in de buik gevormd als gevolg van snelle gewichtstoename en -verlies spelen een hoofdrol in buikwandcorrectie.

Over Buikwandcorrectie

Het doel van de buikwandoperatie is om de slappe huid  rondom het navelgebied te verwijderen en ervoor zorgen dat de buik vlakker wordt. In overeenstemming met de arts kan tijdens de operatie van een buikwandoperatie deze gecombineerd worden met liposuctie.

Buikwandcorrectie operatie duurt gemiddeld 3 tot 5 uur. Dit wordt gedaan onder algehele anesthesie. Voor de operatie maakt de chirurg de nodige tekeningen op uw lichaam en krijgt u de laatste informatie.

Bij buikwandoperaties wordt de chirurgische incisie net boven het harige gebied van de schaamstreek gemaakt. Een gemiddelde afstand van 8 tot 10 cm blijft over tussen de navel. De incisie is in feite bijna hetzelfde als de keizersnede, soms iets langer.

Bij een buikwandcorrectie of Tummy Tuck operatie wordt de navel hervormd. De litteken bevindt zich binnen de bikini- of sliplijn. Het is dus niet te zien van buitenaf.

Tijdens een abdominoplastische ingreep wordt de huid van de spier naar beneden getrokken en wordt overtollige huid verwijderd. De operatie wordt voltooid door de ontspannen buikspieren aan te spannen. In de tussentijd wordt overtollig vetweefsel verwijderd door liposuctie, indien dit mogelijk is.

Het korset wordt onmiddellijk na de operatie aangedaan. Twee drains worden ingebracht om overtollig oud bloed en lichaamsvocht te verwijderen. Deze drains worden op dag 3 verwijderd. Bij een buikwandoperatie krijgt de patiënt de eerste nacht een urinekatheter. Zodra de patiënt zelf kan opstaan, kan de urinekatheter worden verwijderd.

Na een Tummy tuck operatie moet de patiënt twee nachten in het ziekenhuis verblijven. Een volledig uitgerust ziekenhuis moet zeker een voorkeur hebben.

Mini-Buikwandcorrectie

De Mini-buikwandcorrectie is in Turkije het verwijderen van overtollige huid tussen de navel en schaamstreek.

Bij deze ingreep wordt niets toegepast op de bovenbuik en de navel. In tegenstelling tot alle buikcorrecties, kan liposuctie gemakkelijk worden toegepast op de buikstreek en de love handles. Het is een kortere ingreep en de hersteltijd is kort.

Het wordt meestal gedaan bij vrouwen die overtollig vet en huid hebben die zich na de bevalling ophopen. Overtollige huid wordt verwijderd met een korte incisie die onder het ondergoed blijft. Indien nodig wordt overtollig vet verwijderd door liposuctie. De operatie wordt voltooid door het ontspannen spierweefsel te repareren.

De mini-buikwandcorrectie operatie kan 2 á 3 uur duren. Wordt gedaan onder algehele anesthesie. Zoals bij alle buikoperaties, is het geschikt dat de patiënt gewicht verliest vóór de mini-buikwandcorrectie.

Na de mini-buikwandcorrectie krijgt de patiënt een korset aan. De drains worden ingebracht. Één nacht verblijven in het ziekenhuis is voldoende.

In Turkije wordt mini-buikwandcorrectie uitgevoerd in een volledig uitgerust ziekenhuis met een gespecialiseerde chirurg. U verblijft 1 week in Turkije voor de mini-buikwandcorrectie.

De prijs van een mini-buikwandcorrectie is goedkoper dan de gehele buikcorrectie.

buikwandcorrectie 2

Wat gebeurt er na de buikwandcorrectie

U zult ongeveer 6 uur na de buikwandcorrectie uw eerste maaltijd krijgen. U zult uw eerste wandeling maken met behulp van de verpleegkundige. Tijdens het lopen moet u rekening houden om licht voorover te buigen vanwege de spanning in uw buik. De positie van uw bed wordt aangepast, zodat uw knieën licht gebogen zijn. Het is normaal om pijn te hebben na een buikoperatie. U zult de nacht comfortabeler doorbrengen met medicatie die door uw arts wordt verstrekt.

Een dag na uw operatie zijn uw controles gedaan. U zult nog een nacht in het ziekenhuis verblijven. De volgende dag worden uw laatste controles gedaan en wordt uw ontslagen van het ziekenhuis. Regelmatig gebruik van de medicijnen, die u van uw arts krijgt, is belangrijk. Zoals pijnstillers, antibiotica en maagbeschermers. In deze periode mag de patiënt niet rechtop lopen en niet zwaar tillen.

Op de tweede of derde dag na het verlaten van het ziekenhuis worden uw drains getrokken. U kunt ongeveer 3 weken na de buikwandcorrectie terugkeren naar uw dagelijkse leven. De lichte oefeningen die uw arts zal aanbevelen, zullen het herstellen versnellen.

De chirurgische littekens blijven rood tot de 6e maand. Een jaar later begint het rozig te worden en minder zichtbaar.

Voorbereiding Buikwandcorrectie

U moet stoppen met roken twee weken vóór en twee weken na de buikwandcorrectie. Als u regelmatig medicijnen inneemt, moet u dit aan de arts vertellen. Bloedverdunners, sommige kruidentheeën mogen niet worden gedronken vóór de buikwandcorrectie.

Bij buikoperaties ligt het voorkeur dat de patiënten hun operaties laten uitvoeren nadat ze hun normale gewicht hebben bereikt. Om deze reden willen we dat ze zoveel mogelijk een normaal gewicht bereiken.

U moet vóór de operatie op uw gezondheid letten. Redenen als verkoudheid of griep kan uw operatie vertragen.

Buikwandcorrectie en Liposuctie

Buikwandcorrectie en liposuctie kan gecombineerd worden. Vooral buik vet, love handles en rug vet kan worden verwijderd met liposuctie. Deze beslissing moet echter worden genomen door de plastisch chirurg, omdat een buikwandcorrectie een operatie met risico’s is.

Een korte operatietijd is belangrijk voor de gezondheid van de patiënt. Om deze reden zal de plastisch chirurg besluiten om buikwandcorrectie en liposuctie te combineren, rekening houdend met de gezondheid van de patiënt.

Bij wie wordt buikwandcorrectie toegepast

Buikwandcorrectie kan worden gedaan bij mensen die een maagverkleining hebben ondergaan, mensen die na de bevalling last hebben van een hangende buik, mensen die door snelle gewichtstoename en -verlies een slappe buik hebben, mensen met ontspannen buikspieren en verslapping in de buik met de leeftijd.

Buikwandcorrectie kan een jaar na de zwangerschap en ongeveer anderhalf jaar na een maagverkleining (indien het gewichtsverlies gestopt is en gewicht langere tijd stabiel is) uitgevoerd worden.

Kan ik voor de tweede keer een buikwandcorrectie ondergaan?

Er is geen hinder voor de patiënt om voor de tweede keer een buikwandcorrectie te ondergaan.

Minimum leeftijd voor buikwandcorrectie

Buikwandcorrecties kunnen worden gedaan bij ieder man en vrouw, ouder dan 18 jaar, waarbij geen medische verhindering plaatsvind.

Buikwandcorrectie en zwangerschap

Bij het plannen van een buikwandcorrectie stellen we enkele vragen aan onze patiënten. Een daarvan is de vraag denkt u aan een zwangerschap? Als de patiënt recent een zwangerschap overweegt, moet zij de operatie uitstellen.

Omdat er na de geboorte nog steeds kans is op een hangende buik. We kunnen onze patiënten met een vermoedelijke zwangerschap vragen om een ​​zwangerschapstest te laten doen.

Deze operatie betekent niet dat u niet zwanger mag raken. U kunt een buikwandoperatie een jaar na de bevalling ondergaan.

Buikwandcorrectie prijzen in Turkije

Wij doen de buikwandcorrectie operaties in Turkije. De reden hiervoor is dat de meest kwalitatieve ziekenhuizen met de nieuwste technologieën en gespecialiseerde chirurgen in Turkije zijn. In Turkije is een Tummy Tuck operatie goedkoper vergeleken met andere landen.

U kunt contact opnemen met onze assistenten voor de prijs van een buikwandcorrectie.

U kunt contact met ons opnemen via het informatieformulier of WhatsApp. Onze assistenten zullen u ook helpen met de prijs van een mini-buikwandcorrectie.

Informatie over buikwandcorrectie

We hebben de meest gestelde vragen over een buikwandcorrectie verzameld en beschreven in ons artikel. We zullen de volgende informatie met u delen, zoals de voorbereidingsfase, wie is er geschikt voor een buikwandcorrectie, het proces na de buikwandcorrectie operatie en meer geedetailleerde informatie over de buikwandcorrectie. 

Operatie rapport

Operatie Duur 5-7 Uur
Type anesthesie Algehele Narcose
Compressie pak 8 weken
Blaas Katheter 1e dag verwijderd
Drains 4-5 dagen verwijderd
Douchen 5e dag
Eindresultaat 6-12 maanden
Reisduur 7 dagen
Ziekenhuis verblijf 2 Dagen

Wie zijn er geschikt voor een buikwandcorrectie?

Bent u geschikt voor een buikwandcorrectie?

Een buikwandcorrectie is vergeleken met andere plastische ingrepen een moeilijke operatie.  Daarom moet de patiënt aan enkele criteria voldoen voor het beste resultaat en om de risico’s van een operatie te verlagen.

Voorbereiding op een buikwandcorrectie

Hoe wordt een buikwandcorrectie operatie uitgevoerd

De Buikwandcorrectie operatie wordt in Istanbul/ Turkije uitgevoerd. Voor de buikwandcorrectie operatie moet u een week in Turkije blijven waarvan 2 nachten in het ziekenhuis. U moet in totaal een week in Turkije verblijven voor de operatie.

Er zijn 2 soorten buikwandcorrecties, een volledige buikwandcorrectie en een mini- buikwandcorrectie. Het verschil tussen een mini-buikwandcorrectie en een volledige buikwandcorrectie is dat er bij een mini-buikwandcorrectie de navel niet verplaatst wordt.

Bij een mini- buikwandcorrectie wordt het huidoverschot onder de navel verwijderd. Er wordt tevens met liposuctie vet verwijderd van de buik, rug, flanken en maagstreek.

Bij een volledige buikwandcorrectie wordt het totale huidoverschot op de buik verwijderd, de spieren worden gereefd en de navel wordt verplaatst. Ook bij een volledige buikwandcorrectie wordt er 360 graden liposuctie uitgevoerd.

De duur van de operatie kan variëren. De operatie duurt gemiddeld 5 uur. Het is normaal dat u de eerste twee dagen pijn heeft. U mag 4 uur na de operatie weer eten.

Het kan moeilijk zijn om te bewegen na een buikwandcorrectie. Er wordt van u gevraagd om veel water te drinken en regelmatig te gaan lopen. 

Na een buikwandcorrectie

Na een buikwandcorrectie moet u thuis rekenen houden met de volgende regels.

Prijs voor een buikwandcorrectie

De prijs van een buikwandcorrectie wordt bepaald aan de hand van het soort buikwandcorrectie die er wordt uitgevoerd. Er is een prijsverschil tussen een mini-buikwandcorrectie en een volledige buikwandcorrectie. De kosten van buikwandcorrectie worden berekend op basis van het hotel, het vervoer en andere behoeften van de patiënt. De kosten van een buikwandcorrectie zijn in Turkije/ Istanbul een stukken lager.

Wat zit er allemaal in onze buikwandcorrectie prijs berekend: 5 nachten in een 5 steren hotel, VIP-transfer, Nederlands/ Turks sprekende begeleiding, medicijnen,  controles, korset, ontbijt  en drainagemassage. U kunt ook een vriend (in) kosteloos meenemen.

Buikwandcorrectie Proces

Hieronder hebben wij het buikwandcorrectie proces in Turkije uiteengezet, daarbij rekening houdende met vragen van patiënten.
 • • Voor de operatie dient men 8-10 uur nuchter te zijn.  Men dient zelfs geen water te drinken.
 • • Bij de operatie dient men losse kleding, zoals een trainingsbroek te dragen.
 • • Een douche op de ochtend dat u zal worden geopereerd, zal u helpen ontspannen.
 • • U dient geen make-up te dragen tijdens de operatie.
 • • U dient nagellak te verwijderen en metalen objecten zoals piercings, sieraden, haarspelden en dergelijke accessoires uit te doen.
 • • U dient minstens 10 dagen voor de operatie te stoppen met bloed verdunnende medicijnen.  U dient geen vitamine E in te nemen.
 • • Meldt alstublieft de medicijnen die u dagelijks inneemt.
 • • Kruidenthee, vitamines, groene thee en dergelijke ondersteuningsmiddelen dient u minstens 10 dagen voor de operatie en 10 dagen na de operatie niet te nuttigen. Met name groene thee kan leiden tot ernstige bloedingen.
 • • Meldt verkoudheid, griep en dergelijke toestanden.  Dit kan leiden tot uitstel van uw operatie.
 • • Meldt het als u bloeddruk, hart-, suiker of schildklier medicijnen gebruikt.  U kunt uw medicijnen meenemen.
 • • U dient 4 weken voor de operatie te stoppen met anticonceptie medicijnen.
 • • Let erop dat u niet te moe bent voor de operatie. Ga niet zwaar sporten.
 • • Stop met roken en het drinken van alcohol twee weken van tevoren. U dient met name te stoppen met roken.
 • • Meldt de resultaten van uw bloedtelling, pt en Aptt bloedonderzoeken voor de operatie, indien mogelijk.
 • • Indien gewenst, kunt u iemand meenemen die u zal bijstaan.

De buikwandcorrectie wordt uitgevoerd in Istanbul, Turkije. De operatie wordt uitgevoerd door specialisten in een volledig uitgerust privé ziekenhuis.

Voor de buikwandcorrectie is het voldoende dat u 7 dagen in Turkije blijft.
U zal 2 nachten doorbrengen in een privé ziekenhuis.

Wij zullen u als eerste welkom heten op het vliegveld in Turkije. Op de dag dat u wordt geopereerd, haalt onze medische assistent u op bij het hotel en brengt u naar het ziekenhuis. De assistent zal u begeleiden bij alle processen. De assistent is ook aanwezig bij uw ontslag en controles.

De operatie duurt ongeveer 4-5 uur. Indien naast een buikwandcorrectie ook een andere operatie zal worden uitgevoerd, kan deze duur worden verlengd.
De buikwandcorrectie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. De patiënt is volledig buiten bewustzijn.
Wij voeren een liposuctie uit bij een buikwandcorrectie. Het overtollige vet in de buik en de zijdes wordt verwijderd met liposuctie.
Een mini buikwandcorrectie wordt voornamelijk toegepast op patiënten die weinig losse huid hebben en dan met name onder de navel. Een volledige buikwandcorrectie wordt toegepast op de gehele buik. Bij een volledige buikwandcorrectie kan de plaats van de navel veranderen.

U zult afkomen van de meeste scheuren op uw buik met een buikwandcorrectie.

U kunt de buikwandcorrectie een jaar na de geboorte laten doen.

Een buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep. Er zal een litteken achterblijven in de onderbuik waar het losse vel zat, dat iets groter is dan een keizersnede litteken, naargelang de hoeveelheid los vel. Wij zorgen ervoor dat dit litteken onder uw ondergoed terecht komt.

Dat is geen probleem. Patiënten wordt voor de buikwandcorrectie gevraagd of zij zwangerschapsplannen hebben. Indien zij binnen korte tijd een zwangerschap overwegen, wordt geadviseerd om de operatie uit te stellen tot na de geboorte. Bij een zwangerschap na de buikwandcorrectie kan de huid namelijk weer los gaan hangen.

Het is volkomen normaal dat u pijn heeft na de buikwandcorrectie. U zult twee nachten in het ziekenhuis blijven onder de controle van een arts. Met pijnstillers zal u deze dagen comfortabel doorbrengen. De pijn zal 3-4 dagen duren, afhankelijk van uw bewegingen.

U zult drains hebben bij uw operatie. Deze worden op dag 3 verwijderd.
Zwellingen en blauwe plekken zijn normaal na de operatie. Deze symptomen zullen vanaf dag 4 of 5 afnemen.
U dient ongeveer 1-2 maanden na de operatie een korset te gebruiken.
Uw arts zal uw situatie beoordelen en u adviseren over wanneer u kunt douchen na de buikwandcorrectie.
U kunt twee weken na de buikwandcorrectie beginnen met lange wandelingen. U dient 2 maanden te wachten met zware sporten.
U dient 3-4 dagen rust te nemen nadat u uit het ziekenhuis bent ontslagen.
Indien gewenst, kunt u een tweede maal een buikwandcorrectie ondergaan. U dient minstens een jaar te wachten.
Wij raden massages aan na een buikwandcorrectie. U kunt een massage laten doen om de oedemen en zwellingen in de gebieden waar vet is verwijderd, te laten afnemen en de lichaamsvorm te verbeteren.
De buikwandcorrectie wordt uitgevoerd in Istanbul, Turkije. Wij geven de voorkeur aan volledig uitgeruste ziekenhuizen met een intensive care unit. Het is belangrijk dat de buikwandcorrectie wordt uitgevoerd in een volledig uitgerust ziekenhuis door plastische chirurgen.
Een buikwandcorrectie wordt in de vorm van een pakket aangeboden in Turkije. Een hotel, transfers, korset, medicijnen en de operatie zijn inbegrepen. U kunt informatie krijgen over buikwandcorrectie operaties in Turkije via onze callcenter of de prijzen pagina.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact