Buikwandcorrectie

Startpagina Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie 1
Buikwandcorrectie 2

Buikwandcorrectie

Het is niet moeilijk om te raden dat het hebben van een platte buik de droom is van elke vrouw. Een losse buik gevormd door de toenemende leeftijd, een hangende buik gevormd na de bevalling, overtollige huid in de buik gevormd als gevolg van snelle gewichtstoename en -verlies spelen een hoofdrol in buikwandcorrectie.

Over Buikwandcorrectie

Het doel van de buikwandoperatie is om de slappe huid  rondom het navelgebied te verwijderen en ervoor zorgen dat de buik vlakker wordt. In overeenstemming met de arts kan tijdens de operatie van een buikwandoperatie deze gecombineerd worden met liposuctie.

 

Buikwandcorrectie operatie duurt gemiddeld 3 tot 5 uur. Dit wordt gedaan onder algehele anesthesie. Voor de operatie maakt de chirurg de nodige tekeningen op uw lichaam en krijgt u de laatste informatie.

 

Bij buikwandoperaties wordt de chirurgische incisie net boven het harige gebied van de schaamstreek gemaakt. Een gemiddelde afstand van 8 tot 10 cm blijft over tussen de navel. De incisie is in feite bijna hetzelfde als de keizersnede, soms iets langer.

 

Bij een buikwandcorrectie of Tummy Tuck operatie wordt de navel hervormd. De litteken bevindt zich binnen de bikini- of sliplijn. Het is dus niet te zien van buitenaf.

 

Tijdens een abdominoplastische ingreep wordt de huid van de spier naar beneden getrokken en wordt overtollige huid verwijderd. De operatie wordt voltooid door de ontspannen buikspieren aan te spannen. In de tussentijd wordt overtollig vetweefsel verwijderd door liposuctie, indien dit mogelijk is.

 

Het korset wordt onmiddellijk na de operatie aangedaan. Twee drains worden ingebracht om overtollig oud bloed en lichaamsvocht te verwijderen. Deze drains worden op dag 3 verwijderd. Bij een buikwandoperatie krijgt de patiënt de eerste nacht een urinekatheter. Zodra de patiënt zelf kan opstaan, kan de urinekatheter worden verwijderd.

 

Na een Tummy tuck operatie moet de patiënt twee nachten in het ziekenhuis verblijven. Een volledig uitgerust ziekenhuis moet zeker een voorkeur hebben.

Mini-Buikwandcorrectie

De Mini-buikwandcorrectie is in Turkije het verwijderen van overtollige huid tussen de navel en schaamstreek.

 

Bij deze ingreep wordt niets toegepast op de bovenbuik en de navel. In tegenstelling tot alle buikcorrecties, kan liposuctie gemakkelijk worden toegepast op de buikstreek en de love handles. Het is een kortere ingreep en de hersteltijd is kort.

 

Het wordt meestal gedaan bij vrouwen die overtollig vet en huid hebben die zich na de bevalling ophopen. Overtollige huid wordt verwijderd met een korte incisie die onder het ondergoed blijft. Indien nodig wordt overtollig vet verwijderd door liposuctie. De operatie wordt voltooid door het ontspannen spierweefsel te repareren.

 

De mini-buikwandcorrectie operatie kan 2 á 3 uur duren. Wordt gedaan onder algehele anesthesie. Zoals bij alle buikoperaties, is het geschikt dat de patiënt gewicht verliest vóór de mini-buikwandcorrectie.

 

Na de mini-buikwandcorrectie krijgt de patiënt een korset aan. De drains worden ingebracht. Één nacht verblijven in het ziekenhuis is voldoende.

 

In Turkije wordt mini-buikwandcorrectie uitgevoerd in een volledig uitgerust ziekenhuis met een gespecialiseerde chirurg. U verblijft 1 week in Turkije voor de mini-buikwandcorrectie.

 

De prijs van een mini-buikwandcorrectie is goedkoper dan de gehele buikcorrectie.

Buikwandcorrectie 3
Buikwandcorrectie 2

Whatsapp Contact

Wat gebeurt er na de buikwandcorrectie

U zult ongeveer 6 uur na de buikwandcorrectie uw eerste maaltijd krijgen. U zult uw eerste wandeling maken met behulp van de verpleegkundige. Tijdens het lopen moet u rekening houden om licht voorover te buigen vanwege de spanning in uw buik. De positie van uw bed wordt aangepast, zodat uw knieën licht gebogen zijn. Het is normaal om pijn te hebben na een buikoperatie. U zult de nacht comfortabeler doorbrengen met medicatie die door uw arts wordt verstrekt.

 

Een dag na uw operatie zijn uw controles gedaan. U zult nog een nacht in het ziekenhuis verblijven. De volgende dag worden uw laatste controles gedaan en wordt uw ontslagen van het ziekenhuis. Regelmatig gebruik van de medicijnen, die u van uw arts krijgt, is belangrijk. Zoals pijnstillers, antibiotica en maagbeschermers. In deze periode mag de patiënt niet rechtop lopen en niet zwaar tillen.

 

Op de tweede of derde dag na het verlaten van het ziekenhuis worden uw drains getrokken. U kunt ongeveer 3 weken na de buikwandcorrectie terugkeren naar uw dagelijkse leven. De lichte oefeningen die uw arts zal aanbevelen, zullen het herstellen versnellen.

 

De chirurgische littekens blijven rood tot de 6e maand. Een jaar later begint het rozig te worden en minder zichtbaar.

Voorbereiding Buikwandcorrectie

U moet stoppen met roken twee weken vóór en twee weken na de buikwandcorrectie. Als u regelmatig medicijnen inneemt, moet u dit aan de arts vertellen. Bloedverdunners, sommige kruidentheeën mogen niet worden gedronken vóór de buikwandcorrectie.

 

Bij buikoperaties ligt het voorkeur dat de patiënten hun operaties laten uitvoeren nadat ze hun normale gewicht hebben bereikt. Om deze reden willen we dat ze zoveel mogelijk een normaal gewicht bereiken.

 

U moet vóór de operatie op uw gezondheid letten. Redenen als verkoudheid of griep kan uw operatie vertragen.

Buikwandcorrectie 2

Whatsapp Contact

Buikwandcorrectie en Liposuctie

Buikwandcorrectie en liposuctie kan gecombineerd worden. Vooral buik vet, love handles en rug vet kan worden verwijderd met liposuctie. Deze beslissing moet echter worden genomen door de plastisch chirurg, omdat een buikwandcorrectie een operatie met risico’s is.

 

Een korte operatietijd is belangrijk voor de gezondheid van de patiënt. Om deze reden zal de plastisch chirurg besluiten om buikwandcorrectie en liposuctie te combineren, rekening houdend met de gezondheid van de patiënt.

Bij wie wordt buikwandcorrectie toegepast

Buikwandcorrectie kan worden gedaan bij mensen die een maagverkleining hebben ondergaan, mensen die na de bevalling last hebben van een hangende buik, mensen die door snelle gewichtstoename en -verlies een slappe buik hebben, mensen met ontspannen buikspieren en verslapping in de buik met de leeftijd.

 

Buikwandcorrectie kan een jaar na de zwangerschap en ongeveer anderhalf jaar na een maagverkleining (indien het gewichtsverlies gestopt is en gewicht langere tijd stabiel is) uitgevoerd worden.

Kan ik voor de tweede keer een buikwandcorrectie ondergaan?

Er is geen hinder voor de patiënt om voor de tweede keer een buikwandcorrectie te ondergaan.

Minimum leeftijd voor buikwandcorrectie

Buikwandcorrecties kunnen worden gedaan bij ieder man en vrouw, ouder dan 18 jaar, waarbij geen medische verhindering plaatsvind.

Buikwandcorrectie en zwangerschap

Bij het plannen van een buikwandcorrectie stellen we enkele vragen aan onze patiënten. Een daarvan is de vraag denkt u aan een zwangerschap? Als de patiënt recent een zwangerschap overweegt, moet zij de operatie uitstellen.

 

Omdat er na de geboorte nog steeds kans is op een hangende buik. We kunnen onze patiënten met een vermoedelijke zwangerschap vragen om een ​​zwangerschapstest te laten doen.

 

Deze operatie betekent niet dat u niet zwanger mag raken. U kunt een buikwandoperatie een jaar na de bevalling ondergaan.

Buikwandcorrectie prijzen in Turkije

Wij doen de buikwandcorrectie operaties in Turkije. De reden hiervoor is dat de meest kwalitatieve ziekenhuizen met de nieuwste technologieën en gespecialiseerde chirurgen in Turkije zijn. In Turkije is een Tummy Tuck operatie goedkoper vergeleken met andere landen.

 

U kunt contact opnemen met onze assistenten voor de prijs van een buikwandcorrectie.

 

U kunt contact met ons opnemen via het informatieformulier of WhatsApp. Onze assistenten zullen u ook helpen met de prijs van een mini-buikwandcorrectie.

Buikwandcorrectie 2

Whatsapp Contact

Boekafspraak

Whatsapp Contact