fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

ONDERKIN LIPOSUCTIE

Road to Perfection

ONDERKIN LIPOSUCTIE

Road to Perfection
onderkin liposuctie

ONDERKIN LIPOSUCTIE

Onderkin Liposuctie (vet verwijdering) operatie

Met plastische chirurgie kunnen sommige deformaties en vervormingen van het gezicht worden verholpen.  Soms worden deze oneffenheden in het dagelijkse leven bedekt met make-up of speciale make-up technieken.  Deze simpele methoden helpen echter niet bij sommige gebieden.  Een van deze gebieden is de onderkin.

Een onderkin kan per persoon verschillen en wordt veroorzaakt door vet en los huid.  Bij sommigen van ons hoopt het zich op en bij anderen gaat het vel hangen.  Ook al heeft u mooie gelaatstrekken; met een onderkin vallen uw andere schoonheden niet op.  Het vet onder uw kin leidt tot een slecht beeld rondom uw gezicht.

Met een onderkin liposuctie operatie kunnen deze problemen binnen korte tijd worden verholpen.  Een onderkin liposuctie is zowel bij mannen als vrouwen een gewilde operatie.  Het aantal mensen vanuit zowel het binnenland als Europa en andere landen uit de wereld dat naar Turkije komt voor een onderkin verkleining is groot.  Wat is een onderkin liposuctie? Hieronder zullen wij u informeren over het vet in de onderkin en liposuctie van de onderkin.

Onderkin liposuctie operatie

Bij een onderkin operatie wordt de liposuctie methode toegepast.  Het vet in uw onderkin wordt met een vacuüm verwijderd op het niveau dat is vastgesteld door uw plastisch chirurg.  Met heel smalle canules wordt de onderkin betreden.  De ingreep is van zeer korte duur.  Het kan met lokale of onder algemene anesthesie worden uitgevoerd.

Direct na de ingreep wordt u ontslagen.  Bij sommige patiënten wiens huid in de nek is gaan hangen, kan tezamen met het vet in de onderkin dit probleem worden verholpen.  In dat geval worden een liposuctie en een correctie toegepast.  De operatie duurt dan langer en wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie.

Onderkin liposuctie met J plasma

Patiënten zijn vaak bang dat na een onderkin liposuctie het vel in dat gebied gaat hangen. Dit probleem is tegenwoordig opgelost met de J plasma techniek. De kans op hangend vel na een onderkin liposuctie wordt opgehelderd na een consultatie met de arts. Indien die kans bestaat, zal J plasma hangend vel voorkomen. De combinatie van J plasma en liposuctie geeft geweldige resultaten in dit soort gevallen.

Het herstel na een onderkin liposuctie

U krijgt een speciaal verband om uw gehele gezicht, dus van de kaak tot aan de kruin, na een onderkin liposuctie.  U wordt geadviseerd het hoofdkorset zo lang te dragen als uw arts dat adviseert.  De eerste twee dagen na een onderkin liposuctie kunt u lichte pijn voelen.

Met de pijnstillers die uw arts u voorschrijft, kunt u deze duur comfortabel beleven.  Iemand die een onderkin liposuctie heeft ondergaan, kan binnen 10 dagen zijn gewone leven voortzetten.

Oedemen en blauwe plekken die kunnen ontstaan na een onderkin liposuctie gaan binnen 3-5 dagen weg.  De patiënt kan binnen 3-4 dagen weer langzaamaan beginnen met werken.  De kans op littekens na een onderkin liposuctie is erg klein.

Met de tijd zullen deze sporen volledig verdwijnen.  Indien er geen correctie handelingen zijn uitgevoerd en er enkel een onderkin liposuctie heeft plaatsgevonden, krijgt de patiënt geen hechtingen.  Daarom zullen er ook geen hechting littekens achterblijven.

Onderkin liposuctie en J Plasma prijzen in Turkije

Wij organiseren onderkin liposuctie operaties in Turkije.  Een reis van 3 dagen is voldoende. De onderkin operatie kan ook worden gecombineerd met J plasma.

Bij het vaststellen van de onderkin liposuctie prijs worden enkele criteria in aanmerking genomen.

Daarnaast zijn accommodatie, ontbijt, vliegveld transfer, een korset, medicijnen, het ziekenhuis, een medische assistent en controles inbegrepen in het onderkin liposuctie pakket.  Het avondeten en persoonlijke benodigdheden zijn niet inbegrepen in het pakket.

De onderkin liposuctie prijzen kunt u raadplegen op onze website onder het kopje ‘prijzen’.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Whatsapp Contact