E-Consult

Startpagina E-Consult

Het E-Consultformulier is een informatieformulier dat we hebben opgesteld voor u om u beter te leren kennen. In dit formulier stellen we u vragen die gaan over uw gewoontes, uw gezondheidsproblemen in het verleden en uw gezondheidstoestand van heden.

Dit ingevulde formulier wordt door onze gezondheidsadviseur eerst aan de betreffende arts bezorgd. Aan de hand van deze informatie zal de arts advies geven over de operatie. Onjuiste en onvolledige formulieren kunnen de mening van uw arts over u beïnvloeden. Daarom moet u erop letten dat u het E-Consultformulier volledig en correct invult.

Zoals u weet worden de operaties uitgevoerd in Istanbul, Turkije. Om deze reden willen we al uw risicofactoren evalueren voordat u aan deze reis begint. Aan de hand van de informatie die u verstrekt zal er een juiste behandelplan opgesteld worden.

Ook kunt u in het E-Consult formulier uw foto’s toevoegen. Aan de hand van de operatie/ behandeling waarin u interesse heeft kunt u één of meerdere foto’s toevoegen onder de sectie ‘afbeeldingen’. U kunt ook testresultaten, röntgenfoto’s en alle andere informatie die u belangrijk vind voor u operatie toevoegen.

Het nemen van recente foto’s vanuit verschillende hoeken zal ons helpen bij de evaluatie. Voorbeeld Liposuctie: Stuur foto’s van uw buik, zwembandjes en gehele rug.

U bent in Istanbul, Turkije onze gast voor al uw cosmetische en medische ingrepen of andere behandelingen. Daarom willen we dat alles perfect is. Vergeet niet dat het  E-Consultformulier de eerste stap is voor uw reis naar perfectie.

Health & Beauty Travel