fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Belang Van Abdominale Echografie Bij Liposuctie, BBL En Buikwandcorrectie

Road to Perfection

Belang Van Abdominale Echografie Bij Liposuctie, BBL En Buikwandcorrectie

Road to Perfection
liposuction bbl ve karin germe ameliyati oncesi karin ultrasonun onemi

Belang Van Abdominale Echografie Bij Liposuctie, BBL En Buikwandcorrectie

Liposuctie is wereldwijd een van de meest uitgevoerde esthetische ingrepen.  Bij liposuctie chirurgie wordt overtollig vet in bepaalde delen van het lichaam weggezogen en verwijderd.  Wegzuigen wordt uitgevoerd met dunne canules die worden ingebracht in de gebieden waar vet wordt verwijderd.

Hoewel de hierboven genoemde liposuctie operatie een eenvoudige operatie lijkt, zijn er risico’s aan verbonden.  Er moeten enkele voorzorgsmaatregelen worden genomen om deze risico’s tot een minimum te beperken.  Een van deze maatregelen is abdominale echografie.

Waarom we abdominale echografie aanbevelen:

Net als bij liposuctie-operaties (vetverwijdering) wordt liposuctie ook toegepast bij buikwandcorrecties.  

Bij beide operaties wordt vet uit de bepaalde lichaamsdelen gehaald.  Dunne canules die het lichaam binnenkomen voor de extractie van vetten worden gecontroleerd bewogen met het handcontact van de arts.  Deze heen-en-weer canules kunnen soms voorheen onbekende buikholten of herniale zakjes in het lichaam binnendringen.  Dit kan buikwand perforatie of darmperforatie veroorzaken.

Om de bovengenoemde risico’s te minimaliseren, bieden we abdominale echografie aan onze patiënten die vóór de operatie liposuctie, bbl en buikwandcorrectie ondergaan.  Patiënten die geopereerd worden, worden na ziekenhuisopname voorbereid op abdominale echografie.  De radioloog controleert de buikwand.  Het identificeert risico’s zoals hernia en verborgen blaasjes in de buikwand en houdt een rapport bij.  Abdominale echografie geeft ons ook informatie over de toestand van andere buikorganen.  Als het resultaat van het onderzoek normaal is, wordt de patiënt voorbereid op een operatie.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd voor de veiligheid van de patiënt en voor het vlotte verloop van het operatieproces.

Voorafgaand hieraan worden de antwoorden op onze vragen zoals eerdere operaties, ziekten, gebruikte medicijnen geëvalueerd in het e-consultatieformulier dat we naar onze patiënten sturen als Health and Beauty Travel.  De antwoorden op deze vragen zijn van groot belang voor het preoperatieve voorbereidingsproces.

Risico op buikwand- en darmperforatie;

De eerste prioriteit voor deze risico’s die kunnen optreden bij liposuctie, BBL of buikwandcorrecties is de keuze van een ervaren Esthetische Chirurgie Arts.  

De tweede prioriteit is het voltooien van de controles van de patiënt.  De derde prioriteit is het kiezen van volledig uitgeruste ziekenhuizen met intensive care.

Bovenstaande prioriteiten zijn voor het voorkomen van situaties die grote problemen veroorzaken, zoals buikwand- en darmperforatie.  Omdat deze complicaties infecties, bloedingen en de dood kunnen veroorzaken..

Contact