fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Braziliaanse Butt Lift “BBL” Pakket In Turkije

Road to Perfection

Braziliaanse Butt Lift “BBL” Pakket In Turkije

Road to Perfection
braziliaanse butt lift bbl pakket in turkije

braziliaanse butt lift BBL pakket in turkije

In dit artikel vindt u de inhoud van het BRAZILANAN BUTT LIFT “BBL” pakket dat gepland staat in Istanbul, Turkije.

Het proces van BBL operatie begint met het contact van de patiënt met onze gezondheidsassistenten. Gezondheidsassistenten evalueren de verwachtingen en klachten van de patiënt via het consultatieformulier en geven al het informatie door aan de arts voor esthetische en plastische chirurgie. Ten slotte wordt naar aanleiding van de evaluatie door de arts het operatieplan aan de patiënt uitgelegd.

Hieronder vindt u aantal vragen die de gezondheidstoestand van de patiënt beschrijven in het consultatieformulier dat de patiënt moet invullen voor BBL operatie.

Contact

BBL pakket in Istanbul, Turkije 

Details van het pakket dat is opgesteld voor BBL opereatie worden hieronder aangegeven. Health And Beauty Travel plant zijn BBL operaties in het volledig uitgeruste A Plus ziekenhuis met deskundig personeel voor esthetische chirurgie. 

Informatie over BBL operatie

De vorm van de billen is belangrijk voor een proportioneel en aantrekkelijk  lichaam. Met een getalenteerde en deskundige plastisch chirurg kunt u een vollere, rondere, symmetrische billen krijgen. Hiervoor kan uw plastisch chirurg gebruik maken van de bilvetinjectie techniek.

Een Brazilian Butt Lift “BBL” is een chirurgische behandeling die wordt gebruikt om de vorm en grootte van de billen te verbeteren. De behandeling maakt gebruik van liposuctie om overtollig vet te verwijderen uit andere gebieden van het lichaam, zoals de buik, de heupen of de benen, en injecteert het vervolgens in de billen om ze op te vullen en te versterken. Dit zorgt voor een zandloper uitstraling. Dit is de 360 ​​Lipo + BBL techniek.

BBL operatie gepland met een gespecialiseerde plastisch chirurg in Istanbul Turkije wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. De operatie kan ongeveer 3-4 uur duren.

IMG

Braziliaanse Butt Lift “BBL” Pakket Prijs in Istanbul, Turkije

De prijs van het bovengenoemde BBL (Braziliaanse Butt Lift) pakket is 5000 Euro en 5500 Dollar voor het jaar 2023. Voor reserveringen en gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen via onze whatsapp-lijn.

IMG

Contact