fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Buikwandcorretie Of Liposuctie?

Road to Perfection

Buikwandcorretie Of Liposuctie?

Road to Perfection
buikwandcorretie of liposuctie

Buikwandcorretie Of Liposuctie?

Hoewel buikwandcorrectie en liposuctie twee afzonderlijke esthetische ingrepen zijn, worden ze vaak gecombineerd. Liposuctie kan nodig zijn bij een buikwandcorrectie. Liposuctie wordt uitgevoerd om de lichaamscountour te verduidelijken en om het plaatselijk overtollige vet te verwijderen.

“Heb ik een buikwandcorrectie of liposuctie nodig?” is een van de vragen van patiënten. Overleg met een gespecialiseerde arts is nodig om deze vraag te beantwoorden. De lengte, het gewicht, de buikfoto’s en indien nodig video van de patiënt worden opgevraagd.

Contact

Allereerst moet de gespecialiseerde arts beoordelen wat de patiënt nodig heeft. Als er sprake is van verslapping en overtollige huid in de onderbuik, kan een buikwandcorrectie worden aanbevolen. Als er te veel plaatselijk vetophoping is met overtollige huid, kunnen liposuctie en buikwandcorrectie samen worden toegepast.

Aangezien buikwandcorrectie een chirurgische ingreep is, geven patiënten misschien eerst de voorkeur aan liposuctie. Na liposuctie kan de verslapping van de huid echter meer toenemen. Daarom is preoperatieve evaluatie belangrijk.

Buikwandcorrectie before foto's

De foto’s en video’s die u voor de buikwandcorrectie opstuurt, zijn belangrijk voor het consult. Zoals hieronder vermeld, moeten uw foto’s van het voor-, achter- en zijprofiel van van uw lichaam worden verzonden. U moet een video sturen zodat we kunnen begrijpen hoe slap uw buikhuid is. Aan de hand van deze video en foto’s wordt duidelijk gemaakt of u een buikwandcorrectie of een liposuctie nodig heeft.

Liposuctie en J Plasma

Wanneer de foto en video die u verzendt worden geëvalueerd, wordt gemeld dat sommige patiënten na liposuctie het risico lopen op een slappe huid. In dergelijke gevallen kan j-plasma worden aanbevolen in combinatie met liposuctie. J plasma is een geavanceerd apparaat met huidverstrakkingsfunctie. Het kan worden aanbevolen voor patiënten met een losse huid.

Buikwandcorrectie en liposuctie worden samen toegepast

Bij buikwandcorrecties die gepland zijn in Turkije, wordt liposuctie uitgevoerd volgens de behoeften van de patiënt. Bij Vaser liposuctie wordt vet op de buik, rug en taille verwijderd, dit noemen we 360 ​​graden liposuctie.

Bij buikwandcorrecties kan liposuctie worden toegepast om ervoor te zorgen dat het lichaam goede esthetische resultaten geeft. Vooral bij patiënten met een plaatselijk vetophoping kunnen buikwandcorrectie en liposuctie gecombineerd worden.

Bij het plannen van liposuctie operaties in Turkije moeten de verwachtingen en problemen van de patiënt goed worden geanalyseerd. 360 graden liposuctie is het verwijderen van vet op de rug, buik en taille. Liposuctie benen, armen en kaaklijn kunnen op verzoek van de patiënt worden uitgevoerd.

Voor onze buikwandcorrectie, liposuctie en j plasma prijzen kunt u contact opnemen met onze consulenten via whatsapp of via het consultatieformulier.

Contact