fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Doen Liposuctie-, BBL-, Buikwandcorrecties Pijn?

Road to Perfection

Doen Liposuctie-, BBL-, Buikwandcorrecties Pijn?

Road to Perfection
doen liposuctie bbl buikwandcorrecties pijn

De mate van pijn die de patiënt ervaart bij liposuctie-, BBL, buikwandcorrecties,  kan per patiënt verschillen. Ook de reactie van de patiënt op pijn kan verschillen.

Afgezien van de bovengenoemde situatie kunnen veel details, zoals de techniek waarmee de operatie wordt uitgevoerd, het apparaat dat wordt gebruikt voor liposuctie, de mate van buikwandcorrectie, de hoeveelheid vet die wordt verwijderd en de hoeveelheid vet die wordt geïnjecteerd voor BBL, de mate van pijn bij de patiënt bepalen.

Doet liposuctie BBL pijn?

De 360 graden liposuctie operatie wordt uitgevoerd onder algehele anesthesie. De patiënt is in een slaaptoestand. Hij/zij voelt geen pijn tijdens de ingreep. Het pijnniveau van de patiënt varieert volgens bepaalde criteria. Deze factoren bepalen de pijngrens.

  • Lichaamsweerstand en pijngrens van de patiënt
  • Hoeveelheid vet die bij de patiënt wordt verwijderd
  • Aantal gebieden waar liposuctie wordt uitgevoerd
  • Het type liposuctie dat wordt uitgevoerd: klassieke liposuctie of vaser liposuctie
  • Postoperatieve zorg
  • De hoeveelheid vet die in de billen wordt geïnjecteerd

Doet buikwandcorrectie pijn?

Buikwandcorrectie is een operatie die meestal wordt gecombineerd met liposuctie. Als de patiënt andere regionale vetophopingen heeft dan een buikwandcorrectie, wordt deze samen met een liposuctie uitgevoerd. De patiënt slaapt onder algehele narcose. Tijdens de operatie wordt geen pijn gevoeld.

De mate van pijn na een buikwandcorrectie kan per patiënt verschillen. Laten we eens kijken naar de redenen hiervan.

  • – Mate van buikwandcorrectie? Standaard- 270 graden- 360 graden?

Bij een buikwandcorrectie wordt de mate van incisie bepaald op basis van de behoeften van de patiënt. De gevoeligheid van de huid kan veranderen naarmate het te verwijderen gebied groter wordt. Terwijl sommige patiënten lichte pijn ervaren, kunnen we zeggen dat sommige patiënten geen pijn ervaren.

  • – Pijngrens van de patiënt

De huidstructuur en pijngrens van elke patiënt is anders. Sommige patiënten lijden al bij de geringste pijn. Sommige patiënten voelen deze pijn niet.

  • – Wordt er liposuctie toegepast bij een buikwandcorrectie?

Hoewel er een incisie is bij een buikwandcorrectie, is liposuctie een operatie die meer pijn kan veroorzaken. Daarom kan het pijnpercentage lager zijn bij patiënten die alleen een buikwandcorrectie ondergaan.

  • – Postoperatieve ziekenhuiszorg

Verzorging in het ziekenhuis is belangrijk na een buikwandcorrectie. Pijnstillers en antibiotica moeten goed worden gevolgd. De pijnconditie van de patiënt moet onder controle worden gehouden.

Contact