fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Gezondheids- en Schoonheidsproducten Voor En Na Esthetische Chirurgie

Road to Perfection

Gezondheids- en Schoonheidsproducten Voor En Na Esthetische Chirurgie

Road to Perfection
Gezondheids- en Schoonheidsproducten Voor En Na Esthetische Chirurgie

Gezondheids- en schoonheidsproducten voor en na esthetische chirurgie

Veel van onze patiënten stellen ons veel vragen, zoals wat moet ik doen voor plastische chirurgie, hoe moet ik me voorbereiden, welke vitamine, welke materialen, welke producten moet ik kiezen, waar kan ik ze kopen.

Laten we eerst proberen deze vragen te beantwoorden door ze in tweeën te delen.

Producten die we u aanraden te nemen vóór esthetische chirurgie

De voorbereidingsperiode voor plastische chirurgie is erg belangrijk. U kunt uw voorbereidingen beginnen met vragen als welke operatie u gaat ondergaan, waar u geopereerd wordt en wat uw gezondheidstoestand is voor de operatie.

1) Bereid het operatie pakket voor

Vergeet niet uw operatie pakket klaar te maken als u naar plastische chirurgie gaat. Plaats al uw noodzakelijke pre- en postoperatieve artikelen in dit pakket. Vergeet niet om artikelen in te slaan, van lichaams reinigingsdoekjes tot geuren tegen misselijkheid.

Vraag advies aan mensen die eerder een operatie hebben ondergaan. Bekijk naast uw standaard artikelen zoals ondergoed, pantoffels, nachtjapon, tandenborstel, wat u nodig heeft in de operatiekamer.

U kunt de site healthbeautyshopping.com bekijken die u hierbij zal helpen. Het is voor jullie een groot voordeel om de door hen bereide producten als chirurgische doos in een pakket naar u toe te sturen. U kunt de prijzen en inhoud van deze dozen, die zijn opgesteld in overeenstemming met de ervaringen van veel patiënten, vinden op de website healthbeautyshopping.com die wij ten alle tijden aanbevelen.

2) Beoordeel uw gezondheid

Een van de belangrijkste zaken vóór plastische chirurgie is uw gezondheidstoestand. Vóór de operatie moeten enkele van uw bloedwaarden worden gecontroleerd en moeten dienovereenkomstig voorzorgsmaatregelen worden genomen. In het bijzonder moet het hemoglobinegehalte worden gemeten. Patiënten met bloedarmoede en een laag hemoglobinegehalte kunnen worden geadviseerd om aanvullende vitamines en mineralen in te nemen.

Een ander belangrijk punt is dat je immuunsysteem sterk is. Operaties zoals buikwandcorrectie, bbl, liposuctie duren lang en vereisen dat het lichaam na de operatie sterk is. Om deze reden is het gunstig om uw lichaam vóór de operatie te versterken.

U moet niet nalaten vitamine C-supplementen te nemen voor ziekten die uw operatie zullen voorkomen, zoals griep.

Het is belangrijk dat patiënten met een laag hemoglobine vóór de operatie ijzersupplementen innemen.

Aangezien het uw huid- en wondgenezingsproces zal versnellen met collageen supplementen, moet u het nemen van collageen supplementen niet verwaarlozen.

We kunnen healthbeautyshopping.com, een site die gezondheids- en schoonheidsproducten verkoopt, aanbevelen aan onze patiënten die hierover advies willen. Waar ijzer vitamine te kopen, waar vitamine C te kopen, is het betrouwbaar? Het is een online verkoopsite die we gemakkelijk kunnen aanbevelen bij uw vragen.

Contact

3) Columbia Butt Pillow voor BBL (Brazilian Butt Lift) Chirurgie

Bbl-chirurgie is een van de meest uitgevoerde esthetische ingrepen van de afgelopen jaren. De postoperatieve herstelperiode van bbl-chirurgie, die wordt uitgevoerd om volume te krijgen met vetinjectie, het vullen van de ingeklapte delen en het verkrijgen van een meer rechtop en voller beeld, is ook erg belangrijk.

In het bijzonder geven we de voorkeur aan het Columbian-bil kussen om de druk van de kont op de grond te verminderen, het contact met de zachtere grond te verzekeren en een onevenredige verdeling van het vet op de kont te voorkomen.

U kunt healthbeautyshopping.com bezoeken om het Columbian-bil kussen te bekijken en te kopen.

4) Postoperatieve verstevigende strakke legging korsetten

Na een liposuctie, buikwandcorrectie en bbl-operatie wordt het aangeraden om gedurende ongeveer 6 maanden een lichaams korset te gebruiken. Aan het einde van deze periode kun je kiezen voor strakke korsetten die je lichaamsbewegingen beheersen, je mobiliteit op een gecontroleerde manier vergroten en bijdragen aan de esthetische uitstraling.

Verstevigende legging korsetten koop je bij healthbeautyshopping.com. U kunt de online verkoopsite van elke lichaamsgrootte bezoeken en betrouwbare korsetten aanschaffen.

5) We raden collageen aan

Collageen, een beautytrend van de nieuwe generatie, kwam ons leven binnen als de vijand van veroudering. We zien de voordelen van collageen suppletie, die we aanbevelen aan elke patiënt die plastische chirurgie heeft ondergaan, terug aan onze patiënttevredenheid.

Het effect van collageen op de huid, de stevigheid die het in het lichaam creëert en de snelheid die het creëert in het wondgenezingsproces zijn factoren geweest in onze aanbeveling van collageen aan alle patiënten.

U kunt healthbeautyshopping.com bereiken om collageen te gebruiken en te kopen.

healthbeautyshopping.com is de belangrijkste verkoopdistributeur van Voonka Collagen Netherlands Belgium.

Contact