fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Gratis Consult Voor Esthetica – Haartransplantatie En Maagverkleinings Operatie

Road to Perfection

Gratis Consult Voor Esthetica – Haartransplantatie En Maagverkleinings Operatie

Road to Perfection
gratis consult voor esthetica haartransplantatie en maagverkleinings operatie

Gratis Consult Voor Esthetica, Haartransplantatie En Maagverkleinings Operatie

U kunt een gratis consult krijgen door contact op te nemen met de gezondheidsassistenten van Health And Beauty Travel. U kunt een gratis consult krijgen door een bezoek te brengen aan ons centrum in Nederland of de kliniek in Istanbul, Turkije. Daarnaast kunt u alle informatie krijgen over de operatie die u wilt door het onderstaande consultatieformulier in te vullen.

Tijdens één-op-één consulten, aanvragen via whatsapp en aanvragen via het consultatieformulier wordt alle informatie van u beoordeeld door de esthetische artsen. Op basis van uw klachten en verwachtingen wordt het meest geschikte operatieplan voor u opgesteld.

Ontvang een gratis prijsopgave

Als resultaat van de beoordeling van Esthetische en Plastische Chirurg, Haartransplantatie Specialist en Algemene Chirurgie Specialisten, sturen onze assistenten u de prijs van de operatie die voor u gepland wordt.

De prijzen van geplande haartransplantatie, esthetische en maagverkleinende operaties in Turkije worden opgesteld in overeenstemming met de behoeften van de persoon. Om een voorbeeld te geven: het aantal gebieden waar vet moet worden verwijderd met liposuctie kan de prijs bepalen. De techniek die moet worden toegepast op de patiënt bij haartransplantatie kan de prijs veranderen.

Vooral patiënten die esthetische chirurgie overwegen, hebben twijfels over welke operatie ze nodig hebben.

Moet ik liposuctie of een buikwandcorrectie ondergaan? Heb ik een borstvergroting of een borstlift nodig? Kunnen BBL en borstvergroting tegelijkertijd worden uitgevoerd? Welke gebieden vallen onder de 360 graden liposuctie? Wordt er extra hotelkosten in rekening gebracht als mijn vriend meekomt? Wat is er inbegrepen in mijn chirurgisch pakket? Is de Fue- of Dhi-methode geschikt voor mij bij haartransplantatie? Wat is inbegrepen in de prijs van een haartransplantatie? Welk haartransplantatiecentrum in Turkije is het beste? Wie is de beste esthetische arts?

De bovenstaande vragen zijn slechts een klein deel van de vragen die door uw hoofd gaan. Het is heel normaal dat patiënten antwoorden zoeken op vragen als welke operatie ze het beste kunnen kiezen en hoeveel ze moeten betalen.

U vindt antwoorden op al deze vragen bij Health And Beauty Travel adviseurs. De prijs van een liposuctie, buikwandcorrectie, haartransplantatie of maagverkleining wordt berekend aan de hand van de informatie die u ons stuurt en de prijs van de operatie wordt u als pakket toegestuurd.

Voor een prijsopgave en gedetailleerde informatie over uw operaties kunt u contact met ons opnemen via onze whatsapp lijn, consultatieformulieren op onze website, consultatieformulier hieronder of u kunt naar onze vestigingen in Nederland en Turkije komen voor een persoonlijk consult.

Contact