fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Haartransplantatie Pakket In Istanbul Turkije

Road to Perfection

Haartransplantatie Pakket In Istanbul Turkije

Road to Perfection
haartransplantatie pakket in istanbul turkije

Haartransplantatie Pakket In Istanbul Turkije

In dit artikel willen we met u delen hoe het proces in de haartransplantatie kliniek in Istanbul Turkije verloopt en wat er in het haartransplantatie pakket zit.

Haartransplantatie kliniek “Hair Center Of Turkey” is één van de beste haartransplantatie kliniek in Turkije en de wereld. Het biedt uitstekende ervaringen aan zijn patiënten met zijn ervaren personeel, gebruikte haartransplantatietechnologie en -methoden, preoperatieve haartransplantatieanalyses en moderne architectuur.

Contact

Details van haartransplantatie pakket

Allereerst krijgen we informatie over de gezondheidstoestand van onze patiënten die een haartransplantatie willen. Houdt je haaruitval nog steeds aan? Heeft u al eerder een haartransplantatie gehad? Zijn er gezondheidsproblemen op de hoofdhuid?

Het is erg belangrijk om meningen uit te wisselen vooraf de haartransplantatie. De haaranalyse moet goed worden uitgevoerd. Het bepalen van de te gebruiken methode is belangrijk om het bestaande haar niet te beschadigen.

Hiervoor nodigen wij onze patiënten uit in onze centrum in Nederland. Onze gezondheidsassistenten maken hier uw foto’s en luisteren naar uw verwachtingen en klachten. Door deze informatie te evalueren, wordt de meest geschikte haartransplantatietechniek voor de patiënt bepaald. Patiënten die niet naar de kliniek kunnen komen, kunnen hun foto’s via whatsapp sturen.

haartransplantatie pakket in istanbul turkije

Details van het haartransplantatie pakket dat we gepland hadden in Istanbul, Turkije.

Dagelijkse planning bij haartransplantatie

Eerste dag haartransplantatie

De haartransplantatiepatiënt wordt van het vliegveld opgehaald en naar zijn hotel gebracht. Onze gezondheidsassistenten informeren de patiënt over het programma voor de volgende dag.

Tweede dag haartransplantatie

De patiënt wordt uit het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht. Na binnenkomst in de haartransplantatie kliniek wordt de haaranalyse van de patiënt gedaan. Evaluatie vindt plaats met een anesthesioloog. Na het bepalen van de te transplanteren delen worden haarfoto’s gemaakt. Het haartransplantatieproces begint. Na de haartransplantatie, die 6-8 uur duurt, wordt de patiënt teruggebracht naar het hotel. De patiënt krijgt de nodige medicijnen en een nekkussen voor een comfortabele nachtrust.

Derde dag van haartransplantatie

Op de derde dag worden de controles van de patiënt uitgevoerd en wordt het verband verwijderd en schoongemaakt.

Vierde dag van haartransplantatie

De eerste wasbeurt gebeurt in de kliniek. De patiënt krijgt gedetailleerde informatie over het wassen. Er wordt een video gedeeld waarop te zien is hoe de was zal zijn. Shampoo en lotion worden aan de patiënt gegeven. Na al deze procedures wordt de patiënt per VIP-voertuig naar de luchthaven gebracht.

haartransplantatie pakket in istanbul turkije

Wat kost het haartransplantatie pakket in Turkije?

De prijs van het geplande haartransplantatie pakket in Istanbul, Turkije is 2500 Euro.

De prijs van haartransplantatie kan variëren afhankelijk van de toe te passen techniek.

De prijs van haartransplantatie met DHI techniek is 3000 Euro.

Contact