fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Hoe Moet Ik Me Voorbereiden Op Esthetische Chirurgie?

Road to Perfection

Hoe Moet Ik Me Voorbereiden Op Esthetische Chirurgie?

Road to Perfection
estetik ameliyata nasil hazirlanmaliyim

Hoe Moet Ik Me Voorbereiden Op Esthetische Chirurgie?

Waar moeten we op letten voor de operatie?

Zoals bij veel operaties, is er een voorbereidingsproces bij plastische chirurgie. Deze voorbereidingen zijn erg belangrijk voor een comfortabele bediening. Als u zich niet aan bepaalde regels houdt, kan uw operatie worden uitgesteld of zelfs geannuleerd.

Meest voor komende vragen van de patiënten: “Wat moet ik eten voor de operatie?” “Hoeveel uur moet ik honger hebben?” “Kan ik mijn bloeddrukmedicatie innemen?” “Kan ik water drinken?” “Mag ik roken voor de operatie?”

Deze vragen hebben we voor je verzameld.

Contact

1. Bloedverdunners

U moet ten minste 10 dagen voor de operatie stoppen met het gebruik van deze en soortgelijke geneesmiddelen, vooral aspirine. Liposuctie, buikwandcorrectie, bbl, borstesthetiek, neuscorrectie zijn operaties met een hoog risico op bloedingen. Aangezien aspirine en soortgelijke medicijnen de bloeding doen toenemen, kan uw operatie risico lopen.

2. Oksel En Genitale Reiniging

U dient uw oksel en geslachtsdelen minimaal 1 week van tevoren te reinigen. De huid zal openstaan ​​voor infectie als gevolg van de haren en haren die 1-2 dagen voor de operatie worden geknipt. Om een ​​dergelijke situatie te voorkomen, kunt u de pluisjes en het haar een week van tevoren reinigen.

3. Anticonceptiepil

U moet ten minste 1 maand voor uw operatie stoppen met uw anticonceptiemiddel, omdat dit stolling kan veroorzaken, vooral in de benen. (stolsel ontlading: verstopping van de ader in de benen)

4. Kruidenthee

Sommige kruidentheeën kunnen het risico op bloedingen verhogen. Daarom mag kruidenthee een week voor en een week na de operatie niet worden geconsumeerd.

5. 6-8 Uur Durende Honger

De operatie moet worden uitgevoerd met vasten gedurende 6-8 uur. In dit proces mag zelfs geen water worden gedronken. De reden hiervoor is het risico op braken door een volle maag tijdens algehele anesthesie. In dat geval kan er vloeistof en voedsel in uw luchtpijp komen. Om slechte resultaten te voorkomen, moet de regel van 6-8 uur vasten in acht worden genomen. Als er een medicijn is dat u moet gebruiken, moet u uw arts raadplegen. Op advies van uw arts kan u worden verteld uw geneesmiddel te drinken door een zeer kleine hoeveelheid water in te nemen.

6. Douchen

Als u 's ochtends voor de operatie of 's avonds voor het slapengaan een douche neemt, ontspant u.

7. Doe Geen Zware Sporten

Stop met zware sporten 15 dagen voor uw plastische chirurgie. Rust je lichaam. Je kunt lichtere sporten doen. Een operatie ondergaan met een vermoeid lichaam kan het genezingsproces negatief beïnvloeden.

8. Niet Diëten

U kunt uw dieet 10 dagen voor uw plastische chirurgie beëindigen. U kunt overstappen op een normaal dieet. U moet 2-3 dagen voor de operatie wegblijven van voedsel dat constipatie veroorzaakt.

9. Stop Met Roken En Drugs

U dient minimaal 2 dagen voor de plastische chirurgie te stoppen met roken. Het is bekend dat de circulatie van zuurstof in het bloed bij rokers moeilijk wordt. Deze situatie brengt vooral het genezingsproces van operatiewonden in de problemen.

Geconstateerd wordt dat patiënten die medicijnen gebruiken problemen ervaren tijdens de operatie. Het is bekend dat bijna drie keer de behoefte aan sedatie medicatie wordt vergeleken met een patiënt die geen medicijnen gebruikt. Aangezien tabak en alcohol de vorming van slijm in de mond verhogen, kan dit complicaties veroorzaken tijdens de operatie. Het gebruik van marihuana vlak voor de operatie kan hartklachten of zelfs een hartaanval veroorzaken.

10. Laat Uw Controle Tests Uitvoeren

U kunt een maand voor uw operatie controletesten ondergaan. Op deze manier kunt u door uw bloedwaarden te leren begrijpen of u een gezondheidsprobleem heeft dat een operatie verhindert.

Het zal nuttig zijn voor patiënten ouder dan 40 jaar om cardiologische onderzoeken uit te voeren en informatie te krijgen over hun hartgezondheid.

Bloedonderzoek voor plastische chirurgie.

Controletests

Contact