fbpx

Liposuctie Operatie Pakket In Turkije

Road to Perfection

Liposuctie Operatie Pakket In Turkije

Road to Perfection
liposuctie operatie pakket in turkije

Liposuctie Operatie Pakket In Turkije

In dit artikel vindt u de inhoud van het Liposuctie operatie pakket dat gepland staat in Istanbul, Turkije.

Het proces van liposuctie operatie begint met het contact van de patiënt met onze gezondheidsassistenten. Gezondheidsassistenten evalueren de verwachtingen en klachten van de patiënt via het consultatieformulier en geven al het informatie door aan de arts voor esthetische en plastische chirurgie. Ten slotte wordt naar aanleiding van de evaluatie door de arts het operatieplan aan de patiënt uitgelegd.

Hieronder vindt u aantal vragen die de gezondheidstoestand van de patiënt beschrijven in het consultatieformulier dat de patiënt moet invullen voor liposuctie operatie.

Contact

Liposuctie operatie pakket in Istanbul, Turkije 

Details van het pakket dat is opgesteld voor 360 Liposuctie chirurgie worden hieronder aangegeven. Health And Beauty Travel plant zijn liposuctie operaties in het volledig uitgeruste A Plus ziekenhuis met deskundig personeel voor esthetische chirurgie.

Wat Betekent 360 Lipo?

360 Lipo is de operatie van het verwijderen van het vet in de rug, buik en taille gebied met Vaser liposuctie. Het voordeel van 360 liposuctie is dat vet uit 3 gebieden wordt verwijderd om het lichaam een esthetisch uiterlijk te geven. Zo krijgen je lichaamslijnen symmetrisch vorm.

Met 360 lipo kunnen operaties zoals bbl, borstesthetiek, buikwandcorrectie gecombineerd worden. Daarnaast kan bij klachten van de patiënt liposuctie worden uitgevoerd aan de arm, het binnenbeen, het hele been en de onderkin.

Drainage en na lipomassages na 360 lipo zijn belangrijk. U kunt vóór de operatie ondersteuning krijgen van onze gezondheidsassistenten. Eerste drainage massages van onze patiënten die een liposuctie operatie ondergaan, worden gratis uitgevoerd door onze professionele masseur op de laatste dag in hun hotels. Op deze manier zijn hun reizen comfortabeler.

Contact