fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Liposuctie Prijzen In 2023

Road to Perfection

Liposuctie Prijzen In 2023

Road to Perfection
liposuctie prijzen in

liposuctie prijzen in 2023

Liposuctiechirurgie, dat wil zeggen vetverwijderingschirurgie, is een esthetische operatie die wordt bepaald op basis van de behoeften van de persoon en wordt toegepast met verschillende technieken. De belangrijkste reden waarom de prijzen van liposuctie van persoon tot persoon verschillen, is het aantal gebieden waar vet wordt verwijderd en de toe te passen techniek.

Prijzen voor liposuctie in Turkije kunnen in 2023 per arts verschillen. De ervaring van de arts maakt het prijsverschil. Elke esthetische arts kan verschillende technieken gebruiken. Deze technieken zijn klassieke liposuctie, Vaser liposuctie en laser liposuctie.

Er zijn geen aparte apparaatkosten voor klassieke liposuctie. Voor vaser- en laserliposuctie worden speciale apparaten gebruikt. Om deze reden kunnen artsen die Vaser en laserliposuctie gebruiken, de prijs van liposuctie hoger laten zien.

Wanneer de liposuctieprijs wordt gegeven, worden de gebieden waaruit de patiënt vet wil verwijderen onderzocht in face-to-face consulten of in de foto’s en video’s die u ons stuurt. Bij de vetverwijderingsoperatie, die we 360 graden liposuctie noemen, wordt vet verwijderd uit de rug, buik en taille. Patiënten kunnen indien nodig andere gebieden toevoegen, zoals beenlipo, armlipo, kaaklipo. In dit geval verandert de prijs van liposuctie.

Veel factoren kunnen de prijs van liposuctie in Turkije veranderen, zoals;

De tarieven voor liposuctie in 2023 vindt u op de website van Health and Beauty Travel organisatie. Door het consultatieformulier op onze website in te vullen kunt u ons laten weten welk traject u wilt. Onze assistentes zullen u hierover uitgebreid informeren.

Wat is inbegrepen in de prijs van 360 Graden Liposuctie Pakket?

Contact