fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Lymfedrainage Massage

Road to Perfection

Lymfedrainage Massage

Road to Perfection
Lymfedrainage Massage

Lymfedrainage Massage

Lymfedrainage Massage is een aanvullende en therapeutische toepassing die moet worden gedaan na een aantal plastische lichaamsoperaties.

De prioriteit ligt bij Lipo drainage massage sessies voornamelijk bij het beheersen van het operatie proces. Veel patiënten begrijpen mogelijke problemen niet omdat ze dit als onderdeel van de operatie zien. Onze Lipo massage masseurs controleren het lichaam van de patiënt voor de massage. Op deze manier wordt het genezingsproces onder controle gehouden.

Onze patiënten krijgen de 1e drainage massage in Turkije nadat de drains zijn verwijderd. Daarna moeten ze na aankomst in Nederland (overige landen) de massages gaan inplannen.  

Doel van lymfedrainage massage is om het vocht, oedeem en zwellingen zo snel mogelijk uit het lichaam te krijgen. 

Na een liposuctie, BBL en buikwandcorrectie operaties hebben patiënten erg veel last van vocht en opzwellingen. Dit kan er voor zorgen dat patiënten minder mobiel zijn en pijn ervaren. Het genezingsproces wordt ook versneld dankzij de After Lipo massages. 

De voordelen van de lymfedrainage massage:

In ons Health Beauty Aftercare centrum worden lymfedrainage massages uitgevoerd in sessies van ongeveer 1 uur. De Lymfedrainage massages duren 10-14 dagen. Advies is om elke dag een lymfedrainage massage te nemen. Als dit niet lukt om de 2 dagen.

Bij lymfedrainage massage worden drainagegaten geopend en met speciale massagetechnieken lymfeklieren geactiveerd. Doordat de lymfeklieren geactiveerd worden kan het vocht afgevoerd worden door de lymfekanalen. 

De voordelen van Health Beauty Aftercare Salon:

Health Beauty Aftercare salon werkt samen met de organisatie Health &  Beauty Travel. De meeste patiënten zijn dus ook patiënten die via onze organisatie geopereerd zijn. Het grootste voordeel is dus de ervaringen die Health Beauty Aftercare heeft met eigen patiënten en onder toezicht is door onze eigen plastische chirurg.

Lymfedrainage massage prijzen

Voor prijzen en de aantal sessies mag u contact opnemen met ons. Prijzen zijn dus afhankelijk van het aantal sessies die een patiënt nodig heeft. 

Contact