fbpx
Heilig Hartplein 33A
5462 EB Veghel NL
Maandag – Zaterdag – 8:00 – 18:00
Zondag – 8:00 – 14:00

Maag Botox in Turkije

Road to Perfection

Maag Botox in Turkije

Road to Perfection
turkiyede mide botoksu

Maag Botox in Turkije

Wat is Maag Botox?

Maagbotox is een behandeling van obesitas waarvoor geen operatie nodig is. Deze procedure, die endoscopisch in de maag wordt toegepast, zorgt ervoor dat de maagbewegingen vertragen, samen met de injectie van botox in bepaalde delen van de maag. De maagspieren trekken samen en dit zorgt ervoor dat de maag laat leegloopt.

Deze methode veroorzaakt ook de afgifte van het hongerhormoon. Zo wordt de volheidstijd van de persoon verlengd. Maagbotox is vooral in 2021 een meer geprefereerde methode geworden.

Hoe wordt maagbotox uitgevoerd?

Bij deze procedure, die wordt uitgevoerd door botox in bepaalde gebieden in de maag te injecteren, wordt de patiënt verdoofd. Het proces duurt ongeveer 20 minuten. Na de operatie wordt de patiënt 2 tot 3 uur gevolgd, waarna de patiënt wordt ontslagen.

Contact

Waarom Maag Botox?

Zoals we kunnen zien aan de hierboven genoemde, is maagbotox de laatste jaren een zeer populaire procedure geworden, vooral in Turkije, met goede resultaten.

Wie kan maagbotox krijgen?

Wie kan geen maagbotox krijgen?

Contact

Is Maag Botox pijnlijk?

Maagbotox is een procedure die wordt uitgevoerd met anesthesie, zodat de patiënt geen pijn voelt en verdoofd wordt. Tijdens de procedure hoeft de patiënt geen incisie te maken, deze wordt aangebracht met chirurgische instrumenten. Onze patiënt voelt geen pijn of pijn na de operatie.

Is Maag Botox schadelijk voor de maag?

De periode van verwijdering uit het lichaam van het medicijn dat in maagbotox wordt aangebracht, ligt tussen de 4 en 6 maanden. Maagbotox is niet schadelijk voor de maag, omdat het een medicijn is dat volledig uit je lichaam wordt geëlimineerd.

Gewichtsverlies met Maag Botox

Er zijn veel mensen die afvallen met maagbotox. Natuurlijk zal het je helpen om regelmatig af te vallen, in de eerste plaats, aangezien dit proces je lange tijd een vol gevoel zal geven, zal het voor de persoon onmogelijk zijn om vaak honger te krijgen.

Maar alleen maagbotox is niet genoeg om het gewenste gewicht te verliezen. Zolang je let op wat je eet, een met je arts opgesteld dieet volgt en sport, is het mogelijk om in korte tijd op een gezonde manier je gewenste gewicht te bereiken. Degenen die gewicht verloren met maagbotox gaven aan dat ze geen moeite hadden met dit proces en dat ze het gewenste gewicht bereikten door voorzichtig en attent te zijn.

Maag Botox Leeftijdsgrens

Mensen tussen de 16 en 65 jaar die aan andere criteria voldoen, kunnen maagbotox krijgen.

Maag Botox Gewichtslimiet

Om in aanmerking te komen voor maagbotox, moet de body mass index van de patiënt lager zijn dan 40 en moet de patiënt een overgewicht van 10 tot 20 kilogram hebben. Maagbotox is niet geschikt voor patiënten met een body mass index boven de 40 omdat het gewenste resultaat niet kan worden bereikt, de methode die wij voor deze patiënten aanbevelen is bariatrische chirurgie.

Contact

Wanneer begint het Maag Botox-effect?

De effecten van maagbotox beginnen ongeveer drie tot vier dagen na de procedure en houden tot 6 maanden aan.

Voeding na Maag Botox

Heeft Maag Botox een gewichtsverliesgarantie?

Als onze patiënt na maagbotox gaat sporten en het speciaal voor hem geschreven dieet volgt met zijn arts, zal dit proces er zeker voor zorgen dat hij het gewenste resultaat bereikt. Voor en na maagbotox kunnen er grote veranderingen gezien worden die voor verrassingen kunnen zorgen bij mensen.

Hoe lang duurt de ingreep Maag Botox?

Maagbotox duurt ongeveer 20 minuten.

Waar wordt maagbotox gedaan?

Maagbotox is een procedure die wordt toegepast in een klinische setting of in een ziekenhuisomgeving.

Maagbotox of maagballon?

Maagballon is, net als maagbotox, een methode waarmee patiënten kunnen afvallen. Een maagballon heeft echter misselijkheid bij de patiënt na de procedure.

Maagbotox is een methode die meer de voorkeur heeft van patiënten en meer wordt aanbevolen door artsen, omdat het een minder kostbare methode is zonder bijwerkingen dan een maagballon.

Combinatie van maagbotox en maagballon

Sinds kort wordt de combinatie-operatie maagbotox en maagballon steeds vaker toegepast. Wanneer de resultaten worden geëvalueerd, wordt waargenomen dat de snelheid van gewichtsverlies en het proces positiever verlopen.

Hoe lang blijf ik in het ziekenhuis na maagbotox?

Na maagbotox  ingreep worden patiënten dezelfde dag ontslagen. Na 2 3 uur follow-up van de patiënt mag u het ziekenhuis verlaten.

Maag Botox Prijs in Turkije

De prijs van maagbotox in 2021 wijkt niet veel af van voorgaande jaren. Het is niet mogelijk om iets duidelijk te zeggen over maagbotoxprijzen zonder u te onderzoeken.

Prijzen variëren van patiënt tot patiënt om vele redenen, zoals het ziekenhuis waar de operatie zal plaatsvinden, de arts die de operatie uitvoert, de procedure die op u moet worden toegepast. Om deze reden kunt u bij ons terecht voor de meest nauwkeurige prijsinformatie.

Contact